От х:

Днес в x:

Жители на „Орфей“: Коли паркират в уличка и запречват подстъп за инвалиди

Изображение 1 от 4

    Жители на хасковския квартал „Орфей“ сигнализираха за паркиращи автомобили в уличка и препятстващи достъпа до подстъп за инвалиди и пейки в пространството между блоковете 34, 39 и 30.

    Местните припомниха, че съоръженията бяха изградени по проект на община Хасково, а заради често паркираните коли там, използването им е под въпрос.

    Оказа се, че паркираните днес следобед автомобили са на близката фирма. Управителката Красимира Кръстева заяви, че живеещите наоколо не са я потърсили, за да се оплачат, че колите пречат. Освен това нямало знак, забраняващ паркирането.

    „Всеки спира тука, не само наши коли, но щом пречат, ще ги преместим“, зави тя. Поясни, че от другата страна на сградата си имат паркоместа.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ор
      Орфей 30
      19 -3
      19:26, 16 фев 2021
      Точно 15-20 метра по надолу имаше конуси от бетон които бяха потрошени заради РАЛИто и сега потока е пред блок 30 и децата не могат да се покажат пред блока,не могат да си карат велосипедите понеже скоро блъснаха едно дете,Който ги е потрошил тези конуси да си ги възстанови даже боклука не си почисти този наглец...
      • Инвалида трябва по принцип да се движи по тротоара... Виж коментара
    • 2
      67
      67
      6 -2
      19:49, 16 фев 2021
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 3
      Ня
      Някой
      17 -2
      20:07, 16 фев 2021
      Обадете се на Общинската Полиция да ги глобят с фишове от 50лв и ще се научат къде да паркират. Телефоните на Общинска ги има в интернет или най-добре на 112 .
    • 4
      То
      Тодор крадеца
      14 0
      21:20, 16 фев 2021
      Елате пред блок 5 в жк Орфей.да видите паркиране на тези малумници кой им е дал книжки паркират по средата на пътя така е като са купили книжките повечето са ромчета и мислят че всичко им е позволено и за тях не важат законите няма ли художници да ги нашарят една вечер или малко топла вода в това време на прозореца
    • 5
      Ди
      Димитров
      14 0
      22:11, 16 фев 2021
      Елате и вижте как във времето когато свършват учебните часове в у-ще "Ив. Рилски " как родители задръстват с колите си улиците Одрин и Иван Асен от горна страна на училището по обяд. И за капак някой бус е спрял за да зарежда магазинчето на кръстовището и преминаването става много трудно или невъзможно. А там улиците са еднопосочни и заради временното задръстване много коли се налага да нарушават забранителния знак и да излизат от забранената посока на ул. Тутракан. И въобще ул. Одрин е открай време задръстено от паркирали коли.
    • 6
      Ma
      Magic
      3 0
      12:57, 17 фев 2021
      Няма, проблем.. Орфейският рейнджър ще превърне ж. К Орфей във Форт нокс!!!
      Пиле няма да прехвърча.
    Последни новини