От х:

Днес в x:

Велизар Енчев водач на листата на БСП, бившият кмет на Харманли Михаил Лисков-втори

68-годишният Велизар Енчев ще води кандидат-депутатската листа на БСП в Хасково. Това е утвърдено на днешния Областен съвет на партията.

Енчев е от гражданската квота в листата на 29 МИР -Хасково на социалистите и бешепосочен още  в началото на февруари от Изпълнителното бюро на партията.

Листата е от 16 души, уточни председателят на БСП в Хасковска област Емилия Масларова. На второ място нея е бившият кмет на Харманли – Михаил Лисков. На следващите две места са настоящи депутати от БСП:на третото е Виолета Желева от Димитровград, на четвърто е юристът от Хасково Смиляна Нитова.

Пето, осмо и дванадесето място са отредени за коалиционни партньори или представители на гражданската квота, които предстоят да бъдат определени.

На шесто място е председателят на общинската организация в община Симеоновград – Никола Георгиев, който е от сферата на националната сигурност и икономиката. Седмото място е за председателката на съветническата група на БСП в Общинския съвет на Харманли-Диляна Комитова.

На следващите позиции са: на 9-та -инж.Атанас Атанасов, на 10-та Емил Димитров – председател на младежкото обединение в областта, юристът Богдан Кирилов, който е представител на социалистите в Общинския съвет на Хасково е в листата на 11-то място, на 13-то място е Иван Ганев – инженер химик, на 14-то Божидар Драганов – икономист и на 15-то място в листата на БСП от региона на Хасково за влизане в новия Парламент ще се бори Нина Николова – политолог. Отговорникът за областта от централата на партията и член на НС-Ленко Петканин ще участва на 16-то място.

Изненадата в листата е отсъствието от нея на председателя на Общинската организация на Хасково Камен Тодоров, който получи най-много номинации за кандидат-депутатската подредба от местна организация.

Той коментира, че не е участвал в подредбата в листата по собствено желание.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (45)

  • 1
    Ян
    Янко Митев
    37 -7
    20:16, 15 фев 2021
    Велизар Енчев...Номад! С какво са известни номадите... Делян Добрев...доказан ? Абе жална ни майка на хасковлии и останалите партии същата работа
    • още Ботев не я е открил :)))
    • Ак
      Активист на БСП от Хсково
      17 -2
      10:50, 16 фев 2021
      СПИРАМЕ да гласуваме за БСП докато няма промени.Парашутистите от листата за Хасково ВЪН.В този град има кадърни и млади хора.Такива като нас 60 -65 годишните можем да помагаме.Къде са младите хора в листата?На кое поредто место са?До кога с хората които ги видяхме какво могат и направиха за Хасково и околията?
    • Ли
      лизача
      11 -2
      10:54, 16 фев 2021
      Аз пък харесвам Смиляна Нитова има хубав крак и тяло на 29 годишна бих по галил къдет каже.А може и другарката Масларова.
    • Дж
      Джамиле Зехтин
      15 -2
      10:59, 16 фев 2021
      Като прочетеш Емилия Масларова и си викаш някоя дама ,
      обаче като прочетеш че е от Якоруда и
      ти светва че си е сменила името през -70те години , когато старши сержант -механик -водача на танк бай Васил Македонеца (Бог да го прости) ги е събирал с оръдието в Селското Кметство да се покръстват :))
  • 2
    в тоя сайт има яка цензура. сега ще изтрият коментара за делян.нещо срещу герб ли е - трият веднагически.
    • Ив
      Иван Демирев
      20 -26
      20:53, 15 фев 2021
      Когато пишеш простотии не само че трябва да ги три... Виж коментара
    • Ра
      Разбирач
      4 0
      16:24, 16 фев 2021
      То вас тряба ви изтрият ,веднъж завинаги.Олигофрени не може един читав хасковлия да намерите за листата,ама иначе претенции.Иначе педалско дружество може да направите.
  • 3
    Ww
    www
    54 -3
    20:39, 15 фев 2021
    Тази листа е подигравка с хасковските социалисти! Добри, лоши... борят се за идеите си хората. Председателя им абдикирал (по собствено желание уж...) Направо развяха бялото знаме. От София са им подредили такава листа, че не знам дали и един депутат ще вкарат. Водачът - външен навлек (като всички останали преди него). От Харманли и Димитровград ли чакат гласове? Че ГЕРБ ги отнесаха там на предходните три избора (както и навсякъде с изключение на Свиленград)... Свиленград предходните парламентарни избори им донесе над 5000 гласа (колкото и Димитровград), а сега занулени.... От сега и уверено казвам - честито на победителите, които няма да са БСП....
    • Ас
      Аскувлия
      29 -3
      21:40, 15 фев 2021
      Прав си. И това е от доста години. Добре че зе местните избори издигнаха Коста Стоев за кандидат кмет, та спечелиха някой съветник.
    • Ww
      Ww чулта Господ
      33 -2
      22:04, 15 фев 2021
      Масларова, какво е направила до сега??
      Велизар Енчев, много хора излъга. Купих му книгата да бях нахранила
      някой. Верно е койли??? Не тези който знаем. Тъжна работа
  • 4
    Масларката е в списъка за компостиране заедно с Форукомци и Къньо Маймуната
    ... тва че се пише за социалистка
    може да и помогне дотолкова , доколкото да я погребем в розов мерцедес:))
  • 5
    Колко пъти ще включват в листата Нитова,до живот ли? Тая особа за толкова парламента не се е изказала веднъж и с нищо не е допринесла за благото на Хасково.БСП Хасково станаха пак за смях,отново играят за ГЕРБ с тези си номинации.
    • Ст
      Стефане, браво!
      34 -2
      22:53, 15 фев 2021
      В стария офис на другарката Нитова през 2007 година , другаря Ивано Петров основа ГЕРБ-Хасково.Как да я подминат , тя е като майка закрилница за старите комунистически кадри.
  • 6
    Фе
    фен
    36 -8
    20:55, 15 фев 2021
    Къде е Камен. Този човек се раздава за партията майка а кака кури така го изтури.
    • Що
      Щом е Лидер на БСП Хасково
      20 -4
      21:06, 15 фев 2021
      Да си стои в Хасково и Да работи за Хората и за Хасково
      .....
      Това Правилно
      .....
    • Що Камен да не може да стане Кмет ? Виж коментара
    • Фе
      Фенка
      26 0
      21:10, 15 фев 2021
      Ами избрал е грешната кака, за която да се раздава.
  • 7
    Ви
    вип
    29 -1
    21:09, 15 фев 2021
    Те сами не искат да спечелят с тези избранници смях
  • 8
    Ле
    Лейбъл
    29 -4
    21:18, 15 фев 2021
    Разликата и приликата в колесниците на ГЕРБ и БСП е следната: При гербаджиите издигнатите кандидати слагат прът в колелото на партията и пръст отзад на лидера им, за да не набира скорост а при бесепарите е на обратно, защото повечето са обратни. Младите им кандидати за депутати тикат за да има някакво ускорение при столетната каручка, но в същото време старите склерози начело в листата нагласена от Нинова слагат си спирачки за да са винаги в опозиция.
    Да се критикува винаги е по изгодно и удобно отколкото да свършиш нещо полезно!
    • Ко
      Комунст 3-то Поколение
      6 -7
      21:29, 15 фев 2021
      Разликата между БСП и ГРОБ/ДуПиСе е

      че ако 100% от бившите и настоящи от
      ЦК на ГРОБ/ДуПиСе/ВМРО/НСФБ/СДС са за компостиране ,
      ......
      при 50% от бившите и настоящите от ЦК на БСП има надежда че могат
      да се поправят в Концентрационен Лагер :)))
      .......
  • 9
    Ка
    Каунь
    34 0
    21:48, 15 фев 2021
    Тази листа не е подигравка само с хасковските социалисти. Тя е подигравка с всички хасковлии с леви политически убеждения. Пак парашутисти, пак хора минали през къде ли не и Хасково да им е ракета-носител. И среден пръст за работещите за социалистическата идея в Хасково. Колко пъти солташаци на "лидера" от Хърмъли, Любимец, Митекасаба, и т.н ще са на избираемите миста в листата, а представителите на Хасково- запълват дупките.
    • Нищо общо няма с Хасковска област :))
    • Чу
      Чукундур
      19 0
      22:41, 15 фев 2021
      Ам Каунь, обикновено лизачите, стават само за пълнене на дупки, сами се поставят в поза партер и после се чудят що им го начукват.
      Да ходят ся да обикалят за гласове, пък после пак ще свалят доверие, по нареждане от Каката.
    • Ра
      Разбирач
      0 0
      16:31, 16 фев 2021
      Материала не го бива.
  • 10
    Ко
    Колио
    24 -4
    22:32, 15 фев 2021
    Колеги,хомогрупата е тотално изтрещяла!Всеки който гласува за нея означава,че иска са бъде глупав. Тези хомота,освен да пият като казаци и да карат коли от друго не разбират. ....вижте листата вижте съветниците, двама лежаха в ареста за алкохол ,ужас и каминчу го поставили 6 да държи на някой топките защото за друго не го бива и сам де отказал ,педе......ооооо,ама е такава .Те плюят Гроб ,ама те правят поне нещо за града с тези само се оказват,ужас. Извращения, пълно с гражданите на Хасково ! Единия от съветниците даже коментирал,че листата е пълен фъш в сайта xnews. Com,смятате ли какво ни очаква с такива като тях !
    • Може да съм проста , ама клатя лоста
      ......
      Рускинята на Станишев от БСП ми е колежка в Еврото и си пием заедно кафето
  • 11
    Го
    Гошко
    37 -1
    22:44, 15 фев 2021
    Каменчо, камътен, златен, комунист.... Къде си бе, чадо на петолъчката? Старите комумяги мей те изиграха.? А ти ходи се прегръщай с Богданчо. Курнела май те пусна по пързалката. Цяло Хасково няма един кандат с акъла си.
  • 12
    Ли
    Листата пада, пада от небето
    25 -2
    22:45, 15 фев 2021
    Тази листа свише им е паднала, или по-скоро, кака Кури им я спуснала. Водач на листата е човек, който не е стъпвал в хасковкса област , а настоящите депутати само заплатка чакат, изпитан провал. Само се чудя къде е Каменчо, нещо да не е сгафил пред вожда, че не е в листата. Да внимава бмладия Богданчо дебне за поста.
    • Мл
      Младеж
      26 -5
      23:19, 15 фев 2021
      Младият Богданчо се умилква около всеки общински лидер! Утре ако сменят Камен, ще държи нечия друга ръка! Бързо сменя ориентацията! Хвала! Хвала!
      Комунисти сър! От тях няма как да очакваш принцип!
  • 13
    Гю
    Гюнай
    11 -5
    23:02, 15 фев 2021
    Комунистчета чака ви земята на пловдивско шосе
    Отнася се и за Д П С комунистчетата
    Народа ви ненавижда
    .....
  • 14
    Ка
    Камена симфония
    33 -4
    23:02, 15 фев 2021
    Ха ха ха, кеф ! Тоя Камен така си беше повярвал, че вече се виждаше в парламента депутат, че първо място ли не си пускаше слух, второ ли и накрая извън каруцата. Вървеше все едно е мис Вселена из града, от два месеца ходи из Позитано да напомня за себе си и да търка ръце за депутатско място .Пада му се, като е надут пуяк.
  • 15
    No
    Nobody
    26 -5
    23:19, 15 фев 2021
    Смешници! Едва ли има хасковлии с акъла си да гласуват за тия "недоразумения".
  • 16
    Ма
    МАГ
    22 -1
    09:22, 16 фев 2021
    Явно борбата за кокала в хасковското БСП е надделяла от старите БСП - пейци - Лисков, Нитова и пр. Резултатът може да се каже вече какъв ще е. Явно БСП е заета само със себе си и няма никой на резервната скамейка.
    • 12
      1234
      15 -1
      10:51, 16 фев 2021
      Защо не попитат в с. Бисер какво им е мнението за Лисков и кой според тях е най-виновен за наводнението и смъртта на толкова хора?
  • 17
    Бс
    БСП излагация
    23 -3
    09:44, 16 фев 2021
    Тези От БСП продължават да се бият самички и после да се жалват колко е несправедлив света
  • 18
    Ки
    Киро масона от Криво поле
    12 0
    09:58, 16 фев 2021
    Само да попитам защо милиционерът-спукан балон не е нареден на предна позиция в тази листа. Как е възможно да не бъдът оценени "беспорните качества" в областите на интригите и въздухарството. Не ви ли е зададен дежурният въпрос "вие нали знаете ли как се казвам"?
  • 19
    Хо
    ХОЛ
    12 -1
    11:56, 16 фев 2021
    На какво разчита БСП в Хасковско четейки коментарите по горе? - готова загуба още от сега при това недоволство от управлението на сегашните.Стари и износени лица на първите места с изключение на В. Енчев .
  • 20
    Де
    дежа вю
    12 -2
    14:01, 16 фев 2021
    Сега червените кауни се цупят и "фърлят къчове", ама в деня на изборите под строй ще отидат да гласуват с червената бюлетина пък ако ще и Осама бин Ладен да е водач на листата. Няма по тъпи и малоумни избиратели от това хунско племе. Даже неграмотните Ду Пе Сари са по напред от тях.
  • 21
    Bl
    blabla
    8 0
    14:25, 16 фев 2021
    ха-ха. на есен с песен. БСП-ту Хаскуу май ще си избират нов прИдсИдател.
  • 22
    Гр
    ГРОБОКОПАЧ:
    12 0
    14:49, 16 фев 2021
    Лека им пръст на БСП Хасково -Каменчо им сложи надгробната плоча
  • 23
    Сх
    схемата
    4 -1
    15:29, 16 фев 2021
    ясно е целта е да ни отвратят от всички и докато се чудиш баи ****** лансира герб
  • 24
    12
    123
    0 0
    17:14, 19 фев 2021
    Банална, неперспективна и противна листа на лица - парашутисти, омръзнали на всички. Нищо свежо, ново, живо.
  • 25
    От
    Отговорен
    0 0
    15:51, 28 фев 2021
    Ще гласувам с чиста съвест и убеждение за Велизар Енчев!
Последни новини