От х:

Днес в x:

21 °C

Пет сватби в Хасково в Деня на влюбените

  Пет двойки си казват заветното „да“  в Деня на влюбените в Хасково.

  Първите младоженци сключиха граждански брак точно в 12 часа.

  В ритуалната зала новото семейство Стефани и Даниел Тодорови придружиха техните кумове, близки хора и няколко приятели, при спазването на мерките, наложени от здравните власти.

  Младите хора са избрали днешния ден -14-ти февруари за своя личен празник заради двата хубави традиционни празника – на Свети Валентин, покровител на влюбените и Св.Трифон Зарезан, покровител на лозарите и винарите, на веселието.

  Сватбените ритуали на днешния ден в Хасково са безплатни, а от общината всички младоженци получават подаръци.

  С днешните пет сватби, от началото на годината досега, гражданските бракове, сключени в Хасково са вече 24. През 2020 година 335 са новите семейства.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   годишнина от сватбата :))
  • 2
   Dимчу
   31 -7
   14:15, 14 фев 2021
   да бяха свалили маските за снимките, от себе си ли се пазят толкова.
  • 3
   🌞
   🌞
   23 -2
   14:17, 14 фев 2021
   Поздравления за красивата двойка ! Пожелавам ви истинска и дългогодишна любов ! Както е било едно време !
  • 4
   И
   И
   25 -6
   14:36, 14 фев 2021
   Много хубави снимки с маска, тамън догодина няма се познаят, ха ха.
  • 5
   No
   NoAnony
   20 -10
   14:53, 14 фев 2021
   С тия маски да не стане някой фал. Я друга булка, я момъка друг. После ходи гони Михалев.
  • 6
   Хи
   Хигиенизирайте си медията
   20 -2
   18:51, 14 фев 2021
   Чудя се защо този сайт позволява някакви анонимници да се гаврят с младоженците?! Това е толкова долно и пошло!
  • 7
   Че
   Честито!
   8 0
   21:06, 14 фев 2021
   Браво! Много семейно щастие!
  • 8
   До
   Доцент доктор Бостанджиев
   3 -3
   21:44, 14 фев 2021
   По добре сватби отколкото погребения! А разводите идват в последствие след прибързани сватби!
  • 9
   Та
   Таня
   0 0
   22:21, 15 фев 2021
   Много си красива Стефи,а Дани евала за усмивката..младоженците не се усмихват обикновено.Много щастие.
  • 10
   За
   записките
   1 0
   02:00, 17 фев 2021
   не съм питал ама мерси, че казахте да си го впиша в тефтера

  Хороскоп за 27.02.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Доверието, което сте изградили сред другите ще направи денят ви по-добър и успешен. С енергия и хъс ще успявате, а това ще ви мотивира за повече усърдие и последователност в действията. Доброто си настроение ще пренасяте и в личните си взаимоотношения, ще доминират чувства на добронамереност и взаимопомощ. Дано не се отдръпнете от някого заради неразбирането му.
  27 фев 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Бъдете внимателни днес. Вероятността умишлено да ви заблудят е много голяма. Не се поддавайте на суетата си. Ще съжалявате, ако прибързано приемете отправено ви предложение. Личният ви живот постепенно приема желаната от вас насока. Успявате да извлечете най-доброто от това, което ви се предлага.
  27 фев 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще се вдъхновите от свое постижение и ще се амбицирате да продължите напред. Запознанство с човек, чиито качества допълват вашите и е възможна дълготрайна връзка. Емоциите ще повишат настроението и ще се стараете повече за партньора си. Новина, свързана с работата ви. Подготовка за пътуване.
  27 фев 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще се радвате на засилен интерес от страна на обкръжението си. Може би той е продиктуван от вашите чудесни идеи и предложения, с които ги изненадвате. Не правете нищо прибързано, а внимателно обмисляйте действията си. Всякакви спонтанни реакции от ваша страна за момента са нежелателни. Ведрият ви тон може да ви помогне неимоверно много. В къщи се нуждаят от вас.
  27 фев 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Също ще ви предпазва и от грешки. Стремете се към успеха и не отлагайте нищо по пътя към него. Денят носи сполука във всичко,с което се захванете. Притесненията ви скоро ще отпаднат и настроението ви ще бъде чудесно.
  27 фев 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Предпочитате да прекарате този ден сред семейството си като обърнете специално внимание на по-малките членове. Ще успеете да изпълните плановете, които имате по отношение на конкретен проект. За предпочитане е да не възлагате на човек от обкръжението си задача, с която той не е съгласен. Така ще си спестите много повече неприятности..
  27 фев 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Мислите ви са насочени предимно в дейността, която упражнявате. Нововъведения и промяна в организацията ще ви помогнат да повишите печалбата и да насочите час от финансите си за други неща. Жадувате за повече разнообразие и може да го постигнете, ако не се затваряте в себе си, а потърсите подходящите хора.
  27 фев 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С помощта на влиятелна личност или административна инстанция ще съумеете да разрешите отдавна тежащ ви проблем. Усилията ви в тази насока ще се увенчаят с успех, а това ще повиши и тонусът ви. Моментът е подходящ да си пуснете тото. Шансът е на ваша страна.
  27 фев 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Мобилизирани сте и ще можете да покажете итинските си способности. Залогът е голям, пък и не ви е останало място за избор. Не бива да прекалявате със стремежа си да сте на върха на всяка цена. Еуфорията може да ви постави и в деликатна ситуация. Децата ще ви поднесат приятни изненади.
  27 фев 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Въпроси от различно естество ще занимават представителите на знака, сред които по-важни са служебните, по бизнес и в подкрепа на здравето ви. Цените времето си и в тази връзка ще следвате стриктно програмата си. Позициите ви на работното място се стабилизират и това внася успокоение в напрегнатото ви ежедневие.
  27 фев 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се посветите на задача, която обмисляте от дълго време. Усърдието ви е гаранция за успех, каквото и да ви струва то. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, докато се стабилизират отношенията ви с човека, който ви създава повече грижи. Радостна новина, свързана с децата.
  27 фев 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Задълженията ви днес няма да ви натоварват, напротив. Имате желание и амбиция да се впуснете в сфера, нова за вас. Привлечени сте от възможност, свързана с инвестиции, но и перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате, но въпреки това ви вълнува.
  27 фев 2021
  Последни новини