От х:

Днес в x:

Във „Възраждане“ определиха водачите на листи, излизат на изборите сами

Изображение 1 от 5

    Партия „Възраждане“ се готви за самостоятелно участие на предстоящите избори през април. Не е преговаряно с коалиционни партньори, защото от ръководството й не виждат подходящи.

    „Няма да се коалираме, защото няма с кого.“, посочи лидерът на формацията Костадин Костадинов на пресконференция днес в Хасково, след Организационния съвет на партията и добави: "Ако решим да се хвърлим в джипката на властта- няма никакъв проблем, но това би означавало тотално унищожение на „Възраждане“. Влизането във властта в България е компромис, защото България не се управлява от нас -българите. Хората, които виждаме по телевизията, са марионетки. Те са управлявани, а не управляващи. Всяко нещо, което искаме да направим, и което се описва с една дума-независимост, няма да се случи. Затова и няма да влизаме в коалиция с никого.“

    Той съобщи, че на Съвета са обсъдени и вече са ясни водачите на кандидат-депутатските листи в цялата страна. Навсякъде те са местни хора, отбеляза Костадинов. И уточни, че останалите в листите ще бъдат определени на общинско ниво и подредени по места, след позицията на водача, от областните организации.

    Близо 10 000  души са подкрепили с подписите си  регистрацията на партията за участие в парламентарния вот. На 12-ти февруари от „Възраждане“ са подали документите си  пред ЦИК, заедно с 3385 подписа. Самият Костадинов ще води две листи. През следващата седмица, след получаването на регистрацията, ще бъдат обявени и имената в листите.

    Костадинов не пропусна да отбележи, че водената от него партия е подложена на сериозна репресия от управляващите, а като обяснение за това посочи, че партията категорично ще влезе в новия Парламент и като „неконтролируема организация от статуквото", ще предизвика „революционен ефект“.

    По думите му, водените срещу него дела няма да попречат на участието и представянето на „Възраждането“ в изборите за Народно събрание.

    Той е категоричен, че вижда формацията в следващия парламент. „На тези избори ние няма да спечелим като първа политическа сила, на тези избори, ние ще влезем в Парламента. На следващите обаче ще спечелим изборите като първа политическа сила“, посочи Костадинов.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (12)

    • 1
      Юр
      Юруш за Израждане
      44 -21
      15:34, 13 фев 2021
      Копейката щял още къщи и коли ще си купува, като Цецо Крадецо е!
      • Dd
        dd
        1 -8
        23:43, 14 фев 2021
        само ГЕРБ и с ПЕЕВСКИ НАПРЕД Виж коментара
    • 2
      Хс
      хс
      43 -22
      16:12, 13 фев 2021
      Лумпен-измамник.
    • 3
      Мл
      Младок
      28 -18
      19:01, 13 фев 2021
      Не знам как хората следват този Копейкин...
      Празни обещания,празни приказки замаскирани с псевдонационализъм,ама този национализъм нов апартамент и къща плюс кола купува...ех наивен народ...
      Другият русофил боклук Пасков и той изтупан там с хилядите лъжи за Ковид...ах ах ще повърна и ще се
      ИЗРАЖДАМ
      • Вр
        Времето , ще покаже
        20 -23
        19:44, 13 фев 2021
        Чета коментарите и не ми идва на ум , как направиха изводите си коментаторите по-горе?
        Той не е участвал във властта , но четейки жълтата преса , като пречка на сегашните управляващи е хубаво го оплюем.Дайте му време на този инакмислещ човек да докаже идеите си и тогава го анализирайте.За сега момчето няма чекмесжета с пари и ако е наистина сребролюбец , като сегашния вожд , ще му теглим шута.Времето , ще покаже , колко струва като човек и политик.
      • Мл
        Младок
        13 -15
        23:23, 13 фев 2021
        Времето не показа ли,как е злоупотребил с парите за нов апартамент,къща и кола,а дори не е стигнал 4%?
        Злоупотребите относно назначението му като директор?
        Рамо до рамо с Нинова и ВМРО.
        Поредната политическа курва и то руска.
      • Ха
        ХАСКОВО
        0 -7
        23:44, 14 фев 2021
        с герб поне сме свикнали,вече са се накрали и може... Виж коментара
      • До
        до Времето ще покаже
        1 -2
        16:32, 15 фев 2021
        Времето показа какви ги върши като общински съветник с Гуцанов( БСП) и пр= говори едно, гласува с ГЕРБ . Време разделно е - нямаме време за проба/грешка !!! По форумите избягва неудобните въпроси , но продължават да печелят с Пасков от трафика с каналите в тубето- популизъм и демагогия.
    • 4
      Много сте зле
    • 5
      Ха
      хаджи Пенчо
      8 -1
      11:57, 14 фев 2021
      Баламурниците нямат свършване, при 90% малоумни избиратели , ще има за косене от "люцерната" за всички партии. / будалите се като люцерната колкото я косиш повече расте/. Да живеят тарикатите баламите никога не свършват.
    • 6
      Ай
      айсиктир
      10 -5
      12:23, 14 фев 2021
      Тоя копейкин след предишните избори си направи къща за 200 000 с изглед към делфините. Сега какво ще строи?
    • 7
      На
      Наблюдател
      2 0
      16:20, 15 фев 2021
      Стана ясно защо на срещата в Хасково= 2.5 часа не показаха залата= има няма 30 човека .... Обещаха да покажат листите - отложиха=излъгаха . За 2.5 часа - оставиха 20 мин за въпроси , на които отговориха на 1/2= заобикалки .Накратко - дайте ми власт и не питайте какво обещавам нито сега, нито преди... А беше- заличаване на ДПС , лустрация - сега направил декларация за помирение - с кого ??? - с бившите от ВМРО или с Атака на Пасков , или...

    Още новини

    Последни новини