От х:

Днес в x:

28 °C

Заработи автопазарът в Димитровград, проверяваха за маски

  Автопазарът в Димитровград заработи от днес, след около 2-месечна пауза. Още от сутринта кипеше оживление на тържището.

  На него се предлагат авточасти, техника, гуми за коли, мотори, велосипеди.

  Според изискванията търговците и клиентите на автопазара трябва задължително да носят предпазна маска. В тази връзка бяха извършени проверки от органите на реда. Посетителите трябва да спазват дистанция от минимум 1.5 метра помежду си. Заведенията имат право да предлагат храна и напитки само за вкъщи.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (24)

  • 1
   ще строят навес където Народа да си излага стоките безплатно
   .....
   • Всички тия неща дето ги виждам при нас на снимките... Виж коментара
  • 2
   Ор
   органите на реда
   42 -9
   12:51, 7 фев 2021
   Органите на реда следят дали се носят маски , а останалото, луканки с неизвестен произход и правени при съмнителна хигиена , скара на открито пълна с прахоляк и мръсотия, вино и ракия дето са с акциз , а полицията е.б.а майката на един завалия , че намерили пет кила ракия и двайсет литра вино в мазето му, всичко това е няма нищо нали? Да ви имам скапаната държава и скапаните органи дето за нищо не стават. Пълно Н К С / за никакъв к.*. р не стават/
   • Ам
    АмериканскиХойКосмат
    8 -25
    13:03, 7 фев 2021
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • 55
    55555
    25 -16
    13:15, 7 фев 2021
    Този домашен суджук е в пъти по-хубав от най-скъпия в магазина!!!1
   • До
    допълнение
    25 -7
    14:11, 7 фев 2021
    Не ме яд за суджука, нито за скарата, яд ме е че когато искат да е.б.а.т майката на някого за две кила без акцизна ракия го разсипват от глоби и актове , а на пазара никой не обръща внимание. Това се казва издевателство върху тези , които не са съгласни с политиката на мръсните скапани долни твари дето са на власт.
  • 3
   Мл
   Младок
   29 -15
   13:59, 7 фев 2021
   Извънредна епидемиологична обстановка.
   Маските под носа - сигурно така и носят половите си органи извън гащите.
   Скарите с кюфтета и кебапчета без ясен произход и едва ли някой ги проверява.
   Не се издават касови бележки.Няма НАП,няма нищо.
   Медиите въобще не повдигат въпроси.
   Добре дошли в Булгаристан.
   • Дъ
    Дъртак
    12 -17
    15:10, 7 фев 2021
    Абе на теб всички ти пречат. Еба си и асоциалния т... Виж коментара
   • Мл
    Младок
    11 -8
    18:04, 7 фев 2021
    Тоест дразнят те неща,които са в нарушение на закона,представляват опасност за здравето на хората и данъчна измама?
    Добре,Ганьо.
   • Дъ
    Дъртак
    7 -6
    20:59, 7 фев 2021
    Като не ти се ходи на пазар не ходи.Дразнят ме хора като теб на които всеки им пречи.Всички които не ти задоволяват капризното съществуване са Ганъо тъпанар и разни други епитети.Теб никой не те е обидил по начина ти на общуване съдя за нивото ти на интелигентност.Ограниченоста на общуване и липсата на нагънато сиво вещество води до използването на едни и същи фрази.За такива случаи има хапчета пий ги редовно мога да ти препоръчам и други методи но тогава ще ти стане много хубаво а не искам да ти развалям задръстения праволинеен живот
   • Мл
    Младок
    4 -4
    22:25, 7 фев 2021
    Тоест,Ганьо,когато не може да се аргументира започва обиди?
    Елементарен си. :(((
   • Дъ
    Дъртак
    6 0
    00:52, 8 фев 2021
    Не съм те обидил.Много бързо се засегна.Цял ден за теб всички са тъпаци Ганъовци и т.н И някой ти казал нещо накриво и взе че се разрева.Виж моето момче отдавна съм нива над задръстени типове като теб.Не можеш нито ме засегна нито ме трогна нито да ме обидиш .В момента изучавам поведението точно на хора като теб интересни сте ми .Интересни сте ми с
    заучено поведение интересни сте ми със заучени фрази.Мога да ти направя много бързо една характеристика ма тогава съвсем ще се обидиш.Вземи се занимавай с нещо.Практикувай йога запиши се на курс по икебана отпусни тая душа.Живота веднъж се живее виж първо твойто дворче огледай се какво не му е наред подреди го . Както ти казваш Ганъо за да е добре трябва някой да му е крив.Е да точно заради това всички ще си останем Ганъовци. Хайде със здраве .
    А забравих докато не си ме обвинил в още нещо .Ходя със маска спазвам правилата мия си ръцете.За да могат хора като теб да се размножават
  • 4
   ЯМ
   Я марш от тука !
   23 -14
   14:18, 7 фев 2021
   Който не му харесва нашия пазар да не идва! Не сме карали никой ма сила да идва. 😎
  • 5
   Wt
   wtochnenie
   18 -2
   15:22, 7 фев 2021
   Аркадаш не е въпроса до пазара, пазара си е много хубав. Работата е там че както при комунизма бяхме равни , ама някои бяха по-равни , така и сега пак има наши и ваши, пък всички плащаме данъци, работим и внасяме осигуровки, творим блага за държавата , ама само избрани хора бъркат в кацата с мед. Останалите кучета ги яли. За това иде реч не за пазара.
  • 6
   44
   4444
   17 -5
   17:23, 7 фев 2021
   Ей такива "пазари" продължават да ни дърпат към Анадола. Колко поколения трябва да се сменят, че да изчезне робското у нас?
   • Ха
    Хаха
    15 -4
    17:32, 7 фев 2021
    Робското у нас тепърва предстои.Американо европейския развит социализъм бавно пълзи из Европа. Това което руснаците се мъчиха да постигнат скоро ЕС ще го направи
  • 7
   Ко
   Кочо
   12 -9
   17:41, 7 фев 2021
   Добър си е пазара Минимум по 10 лева плащат търговците на ден и за хората е разнообразие Нивото е като всичко в държавата Който е много извисен интелектуално да не идва
  • 8
   Ха
   Хасковлии
   16 -15
   17:44, 7 фев 2021
   Този пазар в пълен ужас. Сметище на домашни боклуци.
   • Ва
    Ваня
    3 0
    16:36, 8 фев 2021
    Спрете с негативните коментари за пазара в цяла Европа има пазари и то с много по малко изисквания към търговци.
  • 9
   Vi
   vil
   16 -2
   18:07, 7 фев 2021
   Каква беше логиката дрешния пазар да работи а другия не маи никои не може да обяси
  • 10
   См
   смм-минков
   15 -3
   19:55, 7 фев 2021
   Отдавна, ама много отдавна това свърталище с неясен произход не е автопазар,продават се всички видове боклуци плюс конфитюр за полова мощ.Но важното е да се пълни гушата на ангел-дападжията и на още няколко лизача като него.
  • 11
   Не
   Не е нормално
   1 0
   16:37, 10 фев 2021
   Защо продължавате да му викате автопазар,това си е чист битак за всичко но не и за коли.Преди да го затворят закарах автомобил да го продавам и ме гледаха,като изтърван ,че продавам автомобил,да имаше още 5-6лиди като мен.Какво ли си викаха хората „Я го виж този,дошъл тука ма неделния автопазар да продава кола”
   • Ба
    Бат Кольо
    1 0
    19:32, 10 фев 2021
    То и на зеленчуковия пазар няма баби ама му викат бабин пазар.
  • 12
   Фе
   фен
   1 0
   17:27, 10 фев 2021
   Гледах коментара,по БТВ,много бяха без маски.

  Хороскоп за 22.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С финансови и други придобивки ще отбележите днешния ден. Развитията ще ви зарадват, но основната заслуга за тях сте вие самите. Сега може да успокоите темпото и да споделите с близките си доброто си настроение. Очаква ви приятен и ненатоварен ден, красивите гледки на природата ще върнат силите и желанието ви да не прекъсвате добрата тенденция.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Налице са всички изгледи този ден да мине спокойно и без излишни емоции. Имате нужда от почивка и хубавото е че ви се откриват добри възможности за разтоварване. Отложете разговор с ваш близък, ако обстоятелствата го позволяват, тъй като това само ще ви натовари, а и едва ли ще успеете да постигнете целта си. Съобразете се с нещо, което любимия човек иска от вас.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Заемате се с доста задачи, но непостоянството ви може да ви изиграе лоша шега. Бъдете внимателни при работа с документи, не подписвайте нещо, със съдържанието на което не сте запознати достатъчно добре. Хармонични семейни и професионални отношения.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  За някои ваши проблеми могат да ви помогнат ваши близки. Ремонтна дейност ще ангажира вниманието и силите на част от вас. Други ги очаква приятна изненада и придобивки. Самочувствието ви е на ниво, а чувството ви на хумор ще ви обгражда с приятна компания. Успешно представяне на изпити очаква учащите се.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Тръгвайки на път, има задачи, които не търпят отлагане. Подгответе автомобила, консултирайте се за променените услови по пътищата, ако има такива и шофирайте внимателно. Радостни вести ще направят деня ви по-вълнуващ. За някои те са свързани с предстояща изява, за други с възможност да реализират финансова сделка.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Получавате добри новини, свързани с настоящата ви работа, което ще ви позволи да действате доста по-свободно днес. Внимавайте обаче с ангажименти, свързани с хора, които не познавате твърде добре. Ще ви се наложи да вдъхнете повече увереност на човек от обкръжението ви, който е на прав път, но му липсва самочувствието че ще успее.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Изпълнени сте с ентусиазъм и идеи за амбициозни проекти, и нямате търпение да пристъпите към осъществяването им. Помислете разумно какво сте в състояние да жертвате за да осъществите друго. Едва тогава пристъпете към действие. Обърнете внимание и на потенциалните партньори, в сътрудничеството ви има бъдеще.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Днес ще бъдете изявено активни. Ако се измъчвате от тревожни мисли по определен човек, по добре поговорете с него. Ще си изясните недоразуменията и ще ви олекне. На работното място не допускайте да ви приписват чужди пропуски. Старайте се с поведението си в семейството да предизвиквате уважение.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Този ден ще е много ползотворен за вас. Ще преминавате през различни перипетии, докато накрая не постигнете своята цел, макар и на висока цена. Имате подкрепата на близките си, а това е достатъчно за вас, за да покажете на какво сте способни. Вечерта ще имате възможност да си починете.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Следвайки интересите, ще пренебрегнете нечие неодобрение във връзка с действията ви и ще продължите напред. В обкръжението ви има хора, чиито оценки не винаги съвпадат с вашите и приемате отношението им враждебно, но боже и да грешите. Вземете мерки и не изоставяйте в сроковете, които не търпят отлагане.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Намирайте мярката във всичко, за да не си създавате сами затруднения. Денят предразполага към съзидателна работа, творческите занимания ще са интересни и създаващи усещане за пълнота. Любовта е до вас, стига да отворите сетивата си за положителните вълнения, с които ни зарежда допира й.
  22 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Насочете желанието си да се утвърждавате като професионалисти в перспективна посока. Не пропускайте добрата възможност. Бъдете по-гъвкави при вземането на решения и ще стъпите на вярната пътека. Ставащото идва да ви покаже, че пред вас се откриват нови хоризонти. С далновидността си печелите преднина, очакват ви възнаграждения и придобивки.
  22 юни 2021
  Последни новини