От х:

Днес в x:

22 °C

Митницата вади на тезгяха14 конфискувани на границата с Турция автомобили

Изображение 1 от 2

  14 конфискувани в полза на държавата вади на тезгяха митницата. Те са под надзора на Териториална дирекция „Южна морска“.

  Колите ще бъдат продадени чрез търг с тайно наддаване.

  Превозните средства са задържани при митнически проверки на граничния пункт „Капитан Андреево“. Търгът се провежда по реда на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс за стоки, изоставени или отнети в полза на държавата по досъдебни и наказателни производства.

  С най-ниската начална тръжна цена на обявените за продан автомобили е 430 лева, а най-високата - 3750 лева.

  За участие в търга се внася депозит от 20% от началната тръжна цена.

  За автомобилите с несъюзен митнически статус, спечелилият купувач ще трябва да заплати дължимите мита и ДДС.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Ха
   Харманли
   6 -1
   20:58, 5 фев 2021
   Защо не ги онищожат като дрехите, обувките, чантите, раниците,якетата.
   Нека ги нарежат като тях.
   Толкова много голи и боси деца има те режат и онищожат дрехи
   Сега с колите???????
   • Ар
    Арманли
    2 -2
    09:40, 6 фев 2021
    Пише се унищожат,с буквата "У" !!!
   • Нали разбра Въпроса на човека Мутропитек ?
    ....
    Човека може да се е объркал ....
  • 2
   Хо
   Хойчо
   1 -1
   10:25, 6 фев 2021
   Даа😂Объркал се е 2 пъти
   • Pi
    Pitek
    2 -1
    13:38, 6 фев 2021
    Сякаш това е най-важното...
  • 3
   6 -1
   10:36, 6 фев 2021
   А защо трябва да е със тайно натдаване ? За да може да се дават на наши хора .... Както всъщност е било от край време ...
  • 4
   До
   До астролоPiteka
   2 0
   14:48, 6 фев 2021
   Най-важното е да сме неграмотни, автоматически означава и тъпи.
   Иначе много сме докачливи, когато някой ни направи забележка.

  Хороскоп за 16.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Стъпките, които предприемате ще бъдат резултатни. Необходимо ви е повече спокойствие, не бъдете припрени. Възможно е недоброжелатели умишлено да ви създават спънки, но увереността ви ще ви помогне да се абстрахирате от тях. Амбицирани сте да доведете до добър край начинанията си.
  16 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Работата ви днес ще е ползотворна и изпълнена с емоции. Заобиколени сте от хора, с които се разбирате чудесно и успявате заедно да се справите с редица ситуации. Очаквате твърде много от неясен въпрос, за предпочитате е за момента да не възлагате големи надежди, за да не останете разочаровани. В личен план ви се налага да рискувате, направете го, струва си.
  16 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
  16 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
  16 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Заели сте се с твърде усложнени дела, които сте решени да доведете до успешен край. Ще ви е необходимо сътрудничество с ваши колеги, така че бъдете готови да споделите работата си и с други хора. Това ще ви бъде полезно, тъй като ще узнаете ценни похвати и такива, които досега сте пренебрегвали. Положете повече усилия и ще останете доволни.
  16 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Възможно е днес да научите нещо, което коренно да промени плановете ви за деня. Част от работата ви значително ще се улесни вследствие на нововъведенията, които ви предстоят. Организационните ви способности ви издигат в очите на хората, с които работите. В личен план ви предстои нещо приятно, което наистина заслужавате.
  16 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Професионални новости ще ви подтикнат към повече активност, очаква ви повишение или преминаване на нова работа. На време ще предложите идеите си, които ще се оценят и реализират. Няма да ви липсват и трудности, но като истински воини няма да се огънете пред поредното изпитание.
  16 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не омаловажавайте хората, които крачат редом до вас, предлагайки помощта си безусловно. Сред тях са близките и приятелите, които често остават в сянката на успехите ви. Взаимоотношенията ви се нуждаят от обновяване и е добре първата крачка в това отношение да бъде ваша. В тишина, далече от суетата и шума ще откриете отговорите, които търсите.
  16 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В домашна обстановка ще се чувствате добре. Атмосферата предразполага към отмора и занимания с любими неща. Насладете се на спокойствието си, и ако имате време подгответе плановете си за предстоящата седмица. В тази връзка трябва да отделите време за сметките си, които сте изоставили.
  16 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Повечето от вас се отдават на заслужена почивка днес. Постарайте се да стоите далеч от шумни мероприятия, които само ще ви подразнят. Имате възможност да прекарате повече време с любимия човек и вие ще успеете да се възползвате от нея. Вечерта ви очаква приятно прекарване сред близки хора. Получавате подкрепата на определен човек за своя идея.
  16 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Активността ви ще е в синхрон с настроението ви за промяна. Ще работите по затвърдяване на новостите на работното място, чиито инициатор сте вие. Няма да сте сами в усилията си, а и конкуренцията ще ви подскаже, че вървите в правилната посока. Реализиране на финансови сделки и проекти.
  16 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Времето ще ви притиска, а от вас се очакват едва ли не подвизи. Внимавайте какво приказвате, за да не нараните някого неволно в стремежа си да вземете отношение към всеки възникнал проблем. Освен всичко друго ще постигнете съгласие по спорни въпроси и делата ви ще се ускорят.
  16 май 2021

  Случаен виц

  Последни новини