От х:

Днес в x:

473 проверени автомобила за седмица, за 49 има клипове за превишена скорост

473 моторни превозни средства и 579 лица са били проверени при специализирана операция на територията на областта за периода от 22 януари до 27 януари с цел подобряване на средата за сигурност и безопасността на движение, контрол на водачите за спазване на скоростните режими, правоспособност, употреба на алкохол и наркотици. 145 са констатираните нарушени на ЗДвП, за тях са съставени 16 акта, 80 фиша и 49 са заснетите клипове за превишена скорост, за които ще бъдат издадени електронни фишове.

Досъдебно производство за неизплатени издръжки е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 41-годишен не издължил на малолетното си дете месечни вноски, определени с решение на съда, като натрупаната сума е близо 6000 лв. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Проверка за представен документ с невярно съдържание е започната в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОД на МВР-Кърджали. Трудова книжка с вписани неверни данни била използвана от жител на община Ардино за отпускане на лична пенсия.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини