От х:

Днес в x:

9 °C

Задава се нов Sony Xperia Compact - директен конкурент на iPhone 12 mini

Производителите на смартфони постепенно се отказаха от компактните флагмани като само Apple успя да предложи малък, но иначе мощен телефон през 2020 г. – iPhone 12 mini.   

Според нова информация от профила On Leaks, Sony също се готви да предложи компактен смартфон, който поне на теория е част от високобюджетната серия Xperia  Compact. В същото време обаче, моделът може и да не бъде точно флагман, защото е вероятно да се захранва от скромния Snapdragon 480.

Изтеклото изображение разкрива мъничко устройство, чийто дизайн като цяло напомня на серията Xperia – издължен екран, физически бутон за снимане и задни камери във вертикална конфигурация. Новост за телефона ще бъде скритата в прорез селфи камера – макар други производители да прегърнаха отдавна голямо решение, Sony странеше от него и го използва само в Xperia L4.   

Очаква се въпросният телефон да има 5.5-инчов екран, докато гърбът също не впечатлява с нищо – там откриваме две камери и една LED светкавица. Имайки предвид, че телефонът разполага и с 3.5 мм аудио жак, който вече масово излиза от употреба, по-скоро става въпрос за бюджетно устройство, а не за модел за онези, които търсят компактен Android флагман.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
20 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
20 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
20 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
20 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
20 апр 2021
Последни новини