От х:

Днес в x:

20 °C

В Хасково стартира турнирът „Братя Касабян“

  Хасково домакинства турнира по бадминтон „Братя Касабян“, въпреки здравната криза.

  При спазването на всички мерки, наложени от здравните власти, над 70 състезатели от цялата страна ще се борят за разпределението на медалите.

  В спортен комплекс „Спартак“, докато са извън игровия терен, те са отделени по групи, за да не се смесват тимовете.

  Мачовете са в два профила- двойки и смесени двойки и в различни възрастови групи. Участват ветерани, майстори, любители.  

  Заради пандемията тази година турнирът минава без участие отвън. Състезават се родни тимове от клубове в цялата страна. Домакините ще представят 20 състезатели. Очакват се медали, тъй като хасковлии традиционно са сред най-силните състезатели в този спорт.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (18)

  • 1
   Мл
   Млада българка
   8 -18
   14:03, 16 яну 2021
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Ко
    Коцето
    12 -6
    16:23, 16 яну 2021
    Млада българко, ако наистина се интересуваш кои са братя Пюзант и Арсен Касабян, попитай при организаторите на едноименния турнир или някой хасковлия от поколението 55+. Малцина са тези, които не ги знаят.
   • 12
    123
    4 -1
    17:55, 16 яну 2021
    А какво е името на мелницата "Димитър Пилев". Мелницата е в Конуш, работи. Сега е "Братя Пилеви".
   • Тъ
    тъпа си
    6 -2
    21:08, 16 яну 2021
    Моме, тъпо звучиш ти, понеже си затлачена и нищо не знаеш за града, в който живееш. Сигурно не си чувала нищо и за Антонио Кръстев и Стефан Ботев. Може и за Григор Димитров да не си чувала, като гледам колко ти е пипето.
   • Jo
    Joker
    7 -4
    21:48, 16 яну 2021
    Млада българко, наистина звучиш тъпо! И то много тъпо, даже се оказа, че и с Google не можеш да разбереш кой са братята Арсен и Пюзант Касабян! Това са арменци, който са дали толкова много за българският спорт и гр. Хасково, колкото ти за 100 живота, няма да дадеш!
   • Mi
    Mike
    5 -2
    22:26, 16 яну 2021
    Млада българко,
    нормално е за младите хора да не знаят кои са братя Касабян,но ако сте от Хасково ,поне от обща култура за масовия спорт в града щяхте да сте чули за тях доста неща.
    Те са гордост за града ни и за българския спорт,като баскетбол,тенис на маса и бадминтон .
    Опитайте отново в Гугъл по търпеливо и ще научите много интересни неща за Пижо и Арсен Касабян .
   • Lo
    Lol
    9 -3
    23:29, 16 яну 2021
    Фамилията им може да не е българска, но са заставали гордо на българският химн, толкова пъти, колкото няма косми на кухата ти кратуна,млада българко!!!
   • Мл
    Млада българка
    3 -3
    11:06, 17 яну 2021
    В днешно време хората предпочитат да са злобни и агресивни. Факт!
    Аз съм такава и онакава, вие които сте умни и начетени, защо не написахте нещо смислено от което човек да се научи? Може и да съм такава, може да не съм достатъчно грамотна за да се справя с Интернет търсачката, е и? Автоматично съм под вашата категория и не заслужавам внимание.
    Скрити зад монитора показахте своите комплекси, нищо друго.

    Не се оплаквайте когато срещу вас стоят същите хора. Това сте вие, това привличате.
   • Jo
    Joker
    4 -1
    11:46, 17 яну 2021
    Вярно е че, хората в днешно време са злобни и агресивни! Факт! Ти си чистото доказателство!Така и не се разбра, какво толкова те вълнува, как е кръстен турнира по бадминтон,след като очевидно не се занимаваш с този спорт??????? Просто коментара ти беше, безсмислен и имаше, само омраза в него. Ако беше турнира, кръстен примерно братя Иванови, по-добре ли щеше да ти бъде?
   • Мл
    Млада българка
    1 -3
    12:32, 17 яну 2021
    Къде видяхте да коментирам народност/ националност?
    Попитах кои са те?
    Вече разбрах- спортисти кръстили школата си на себе си!
    И не е така както казвате.
    Попитах няколко човека, никой не знае детайли, само един ми каза " Едно време имаше един Касабян, събираше деца от училищата, тренираше ги баскетбол."

    За вас Жокер, толкова ли е трудно да напишете един изчерпателен пост?
  • 2
   До
   до Jack
   13 -5
   14:03, 16 яну 2021
   Къде си видял спортисти да тренират или играят с маски. Малко грамотност трябва.
  • 3
   Ар
   АРМЕНСКА работа
   6 -1
   11:44, 17 яну 2021
   Най великите Да се изпъчим и да се напънем АРМЕНЦИ ,другите да духат супата .Добре но няма ли зараза, Няма пандемия ,Няма епидемия Няма коронавирус . арменски номера.
   • Бъ
    БЪЛГАРСКА работа
    2 -2
    13:36, 17 яну 2021
    Най-великите! Да се изпъчим и да се напънем БЪЛГАРИ, да започваме да мразим и да завиждаме, другите да духат супата!Made in Bulgaria!
  • 4
   Ко
   КОГА
   4 -2
   17:49, 17 яну 2021
   Кога ще се възстанови името на парк христо ботев., кога . Тези арменци на 90 % фамилните имена са от Турски наименования
   • Мл
    Млада българка
    3 -2
    18:54, 17 яну 2021
    Произхода на хората е без значение, тъжното е,че се поставят имена на неизвестни за широката общественост хора.
    От толкова възмутени единствено Коцето е написал нещо смислено което може да даде някаква ориентация. В Гугъл, под името братя Касабян не излиза никаква информация, когато написах имената им, нещата се промениха.

    Относно питането по-горе за мелница "Димитър Пилев". Там имаме една семейна история. Беше отдавна, тогава когато сложиха буквите на мелницата. Попитахме един познат от Конуш "Кой е Димитър Пилев? С какво е известен?" ,човекът отговори " С какво да е известен?! Тя жена му беше учителка, тя е известна на децата в селото. Димитър си отгледа децата и те му кръстиха мелницата."
    Хубаво е да се мисли когато се кръщават обекти на хора. Най-малкото което може да се направи е да се сложи някаква информация в Уикипедия.

    Не е смешно да питаш, просташко е да се изсмееш на този който иска да се научи.
    А простаци в днешно време- дал Бог, с лопата да ги ринеш.
  • 5
   Ка
   Какво?
   2 0
   21:06, 17 яну 2021
   Кой е този парк Христо Ботев???Какво общо има това с арменците??? Кажи едно фамилно, арменско име, което е от турско наименование!?! Въобще, можеш ли да обясниш, какви волни съчинения е сътворила, твоята фантазия?
  • 6
   Го
   Гогуш
   3 -1
   22:00, 17 яну 2021
   Как може толкова много хора без маски? Арменска му работа... Не мислят за последствията както винаги...
  • 7
   Па
   Панаетюф Теню ут Гереня
   3 -1
   23:43, 17 яну 2021
   Българко млада българко, га та гледам и та слушам ужас ма обзема.
   Хората ти икат, питай хора, не компютър.

  Хороскоп за 10.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще отделите повече време на проблем, за който не сте подозирали, че може да се появи. Проявете разбиране и към нуждите на близък човек, помогнете му. Финансови придобивки ще дойдат тъкмо навреме и ще подпомогнат намеренията ви за ремонти или предстоящо пътуване. Не предизвиквайте никого днес, бъдете по-отстъпчиви.
  10 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Имате реален поглед върху събитията около вас, но освен това е нужно и да се действа. Ще постигнете повече, ако разумно разпределяте енергията си и не се хвърляте в излишни посоки, гарантиращи ви само умора. Нова любов ще вълнува някои от вас. Поне за сега запазете за себе си това хубаво чувство и не го обсъждайте с никого.
  10 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Моментът е подходящ да проявите твърдост и да действате безкомпромисно. Имате увереност в себе си, че действате правилно, остава само да я превърнете в действие. Не се колебайте - шансовете са на ваша страна. Резултатите ще впечатлят дори и вас. Помислете за бъдещи начинания. Откриват ви се много възможности в тази насока.
  10 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  През днешния ден бъдете достатъчно внимателни, не говорете неща, които можете да премълчите. Не е изключено някой от обкръжението ви съзнателно да ви въвлече в конфликтна ситуация. Добри новини ще разведрят настроението ви и ще ви посветят в нови за вас начинания. Следвайте своя вътрешен глас.
  10 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Хвърлете цялата си енергия в делата, които движите.Успехът си заслужава усилията. Ако успеете да заинтригувате и по-висшестоящи - тогава триумфът ви ще бъде пълен.
  10 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Отдавате голямо значение на професионалната си заетост и с право. От днешните ви срещи ще зависят доходите ви, което ви прави още по-отговорни. Благодарение и на добрата ви организация, ще повишите ефективността на труда си и ще подобрите климата сред колегите си и в къщи.
  10 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Очаква ви емоционално наситен ден сред приятна компания. Настроени сте доста купонджийски и без съмнение се чувствате добре на всяко място. Имате нужда от разтоварване, затова използвайте отдаващият ви се случай. Успехи сред противоположния пол ще ви накарат да се чувствате още по-добре. Не се колебайте да предприемете първата стъпка.
  10 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С поведението си ще събудите интереса на околните. Не всичко ще бъде по вкуса ви, но не си разваляйте настроението. Делата ви се развиват добре и вие много скоро ще го усетите. Имате възможността да започнете работа по проект, който отдавна ви привлича.
  10 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес настроението ви е променливо и това се отразява на държанието ви с околните. Не допускайте обаче емоциите да влошат отношенията ви с хора, на които държите. Усамотете се и се заемете с нещо, което ви е приятно и ви разтоварва. Бъдете сигурни, че ако поговорите спокойно с близък човек за онова, което ви тревожи, ще се почувствате значително по-добре.
  10 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С мнителното си отношение към околните сте в състояние да провалите добрите им намерения. Мислете позитивно и не пречете на онези, които следват логиката на целите си. Проявете разбиране и по финансов проблем, решаването му изисква време. Но не всичко днес е стрес, ще се радвате на добро развитие на делата си в професионален план.
  10 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ако не въздържате емоциите си днес, рискувате целият ден да се изнерви и да не успеете да свършите почти нищо съществено. Въпреки трудностите, които се изпречват на пътя ви, имате възможност да подобрите положението си с повече търпение и добре премислени маневри. Вечерта ликвидирайте излишното напрежение в приятелска компания.
  10 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Дори плановете ви за деня не включват делова активност ще се наложи да я проявите. Възможността, която ви се открива не е за изпускане и със сигурност ще съжалявате, ако не се възползвате по най-добрия начин. Ранния следобед ви очаква приятна изненада, този път свързана с интересуваща ви личност.
  10 май 2021
  Последни новини