От х:

Днес в x:

7 °C

В Хасково стартира турнирът „Братя Касабян“

  Хасково домакинства турнира по бадминтон „Братя Касабян“, въпреки здравната криза.

  При спазването на всички мерки, наложени от здравните власти, над 70 състезатели от цялата страна ще се борят за разпределението на медалите.

  В спортен комплекс „Спартак“, докато са извън игровия терен, те са отделени по групи, за да не се смесват тимовете.

  Мачовете са в два профила- двойки и смесени двойки и в различни възрастови групи. Участват ветерани, майстори, любители.  

  Заради пандемията тази година турнирът минава без участие отвън. Състезават се родни тимове от клубове в цялата страна. Домакините ще представят 20 състезатели. Очакват се медали, тъй като хасковлии традиционно са сред най-силните състезатели в този спорт.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (18)

  • 1
   Мл
   Млада българка
   8 -18
   14:03, 16 яну 2021
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Ко
    Коцето
    12 -6
    16:23, 16 яну 2021
    Млада българко, ако наистина се интересуваш кои са братя Пюзант и Арсен Касабян, попитай при организаторите на едноименния турнир или някой хасковлия от поколението 55+. Малцина са тези, които не ги знаят.
   • 12
    123
    4 -1
    17:55, 16 яну 2021
    А какво е името на мелницата "Димитър Пилев". Мелницата е в Конуш, работи. Сега е "Братя Пилеви".
   • Тъ
    тъпа си
    6 -2
    21:08, 16 яну 2021
    Моме, тъпо звучиш ти, понеже си затлачена и нищо не знаеш за града, в който живееш. Сигурно не си чувала нищо и за Антонио Кръстев и Стефан Ботев. Може и за Григор Димитров да не си чувала, като гледам колко ти е пипето.
   • Jo
    Joker
    7 -4
    21:48, 16 яну 2021
    Млада българко, наистина звучиш тъпо! И то много тъпо, даже се оказа, че и с Google не можеш да разбереш кой са братята Арсен и Пюзант Касабян! Това са арменци, който са дали толкова много за българският спорт и гр. Хасково, колкото ти за 100 живота, няма да дадеш!
   • Mi
    Mike
    5 -2
    22:26, 16 яну 2021
    Млада българко,
    нормално е за младите хора да не знаят кои са братя Касабян,но ако сте от Хасково ,поне от обща култура за масовия спорт в града щяхте да сте чули за тях доста неща.
    Те са гордост за града ни и за българския спорт,като баскетбол,тенис на маса и бадминтон .
    Опитайте отново в Гугъл по търпеливо и ще научите много интересни неща за Пижо и Арсен Касабян .
   • Lo
    Lol
    9 -3
    23:29, 16 яну 2021
    Фамилията им може да не е българска, но са заставали гордо на българският химн, толкова пъти, колкото няма косми на кухата ти кратуна,млада българко!!!
   • Мл
    Млада българка
    3 -3
    11:06, 17 яну 2021
    В днешно време хората предпочитат да са злобни и агресивни. Факт!
    Аз съм такава и онакава, вие които сте умни и начетени, защо не написахте нещо смислено от което човек да се научи? Може и да съм такава, може да не съм достатъчно грамотна за да се справя с Интернет търсачката, е и? Автоматично съм под вашата категория и не заслужавам внимание.
    Скрити зад монитора показахте своите комплекси, нищо друго.

    Не се оплаквайте когато срещу вас стоят същите хора. Това сте вие, това привличате.
   • Jo
    Joker
    4 -1
    11:46, 17 яну 2021
    Вярно е че, хората в днешно време са злобни и агресивни! Факт! Ти си чистото доказателство!Така и не се разбра, какво толкова те вълнува, как е кръстен турнира по бадминтон,след като очевидно не се занимаваш с този спорт??????? Просто коментара ти беше, безсмислен и имаше, само омраза в него. Ако беше турнира, кръстен примерно братя Иванови, по-добре ли щеше да ти бъде?
   • Мл
    Млада българка
    1 -3
    12:32, 17 яну 2021
    Къде видяхте да коментирам народност/ националност?
    Попитах кои са те?
    Вече разбрах- спортисти кръстили школата си на себе си!
    И не е така както казвате.
    Попитах няколко човека, никой не знае детайли, само един ми каза " Едно време имаше един Касабян, събираше деца от училищата, тренираше ги баскетбол."

    За вас Жокер, толкова ли е трудно да напишете един изчерпателен пост?
  • 2
   До
   до Jack
   13 -5
   14:03, 16 яну 2021
   Къде си видял спортисти да тренират или играят с маски. Малко грамотност трябва.
  • 3
   Ар
   АРМЕНСКА работа
   6 -1
   11:44, 17 яну 2021
   Най великите Да се изпъчим и да се напънем АРМЕНЦИ ,другите да духат супата .Добре но няма ли зараза, Няма пандемия ,Няма епидемия Няма коронавирус . арменски номера.
   • Бъ
    БЪЛГАРСКА работа
    2 -2
    13:36, 17 яну 2021
    Най-великите! Да се изпъчим и да се напънем БЪЛГАРИ, да започваме да мразим и да завиждаме, другите да духат супата!Made in Bulgaria!
  • 4
   Ко
   КОГА
   4 -2
   17:49, 17 яну 2021
   Кога ще се възстанови името на парк христо ботев., кога . Тези арменци на 90 % фамилните имена са от Турски наименования
   • Мл
    Млада българка
    3 -2
    18:54, 17 яну 2021
    Произхода на хората е без значение, тъжното е,че се поставят имена на неизвестни за широката общественост хора.
    От толкова възмутени единствено Коцето е написал нещо смислено което може да даде някаква ориентация. В Гугъл, под името братя Касабян не излиза никаква информация, когато написах имената им, нещата се промениха.

    Относно питането по-горе за мелница "Димитър Пилев". Там имаме една семейна история. Беше отдавна, тогава когато сложиха буквите на мелницата. Попитахме един познат от Конуш "Кой е Димитър Пилев? С какво е известен?" ,човекът отговори " С какво да е известен?! Тя жена му беше учителка, тя е известна на децата в селото. Димитър си отгледа децата и те му кръстиха мелницата."
    Хубаво е да се мисли когато се кръщават обекти на хора. Най-малкото което може да се направи е да се сложи някаква информация в Уикипедия.

    Не е смешно да питаш, просташко е да се изсмееш на този който иска да се научи.
    А простаци в днешно време- дал Бог, с лопата да ги ринеш.
  • 5
   Ка
   Какво?
   2 0
   21:06, 17 яну 2021
   Кой е този парк Христо Ботев???Какво общо има това с арменците??? Кажи едно фамилно, арменско име, което е от турско наименование!?! Въобще, можеш ли да обясниш, какви волни съчинения е сътворила, твоята фантазия?
  • 6
   Го
   Гогуш
   3 -1
   22:00, 17 яну 2021
   Как може толкова много хора без маски? Арменска му работа... Не мислят за последствията както винаги...
  • 7
   Па
   Панаетюф Теню ут Гереня
   3 -1
   23:43, 17 яну 2021
   Българко млада българко, га та гледам и та слушам ужас ма обзема.
   Хората ти икат, питай хора, не компютър.

  Хороскоп за 28.02.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Доверието, което сте изградили сред другите ще направи денят ви по-добър и успешен. С енергия и хъс ще успявате, а това ще ви мотивира за повече усърдие и последователност в действията. Доброто си настроение ще пренасяте и в личните си взаимоотношения, ще доминират чувства на добронамереност и взаимопомощ. Дано не се отдръпнете от някого заради неразбирането му.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Бъдете внимателни днес. Вероятността умишлено да ви заблудят е много голяма. Не се поддавайте на суетата си. Ще съжалявате, ако прибързано приемете отправено ви предложение. Личният ви живот постепенно приема желаната от вас насока. Успявате да извлечете най-доброто от това, което ви се предлага.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще се вдъхновите от свое постижение и ще се амбицирате да продължите напред. Запознанство с човек, чиито качества допълват вашите и е възможна дълготрайна връзка. Емоциите ще повишат настроението и ще се стараете повече за партньора си. Новина, свързана с работата ви. Подготовка за пътуване.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще се радвате на засилен интерес от страна на обкръжението си. Може би той е продиктуван от вашите чудесни идеи и предложения, с които ги изненадвате. Не правете нищо прибързано, а внимателно обмисляйте действията си. Всякакви спонтанни реакции от ваша страна за момента са нежелателни. Ведрият ви тон може да ви помогне неимоверно много. В къщи се нуждаят от вас.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Също ще ви предпазва и от грешки. Стремете се към успеха и не отлагайте нищо по пътя към него. Денят носи сполука във всичко,с което се захванете. Притесненията ви скоро ще отпаднат и настроението ви ще бъде чудесно.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Предпочитате да прекарате този ден сред семейството си като обърнете специално внимание на по-малките членове. Ще успеете да изпълните плановете, които имате по отношение на конкретен проект. За предпочитане е да не възлагате на човек от обкръжението си задача, с която той не е съгласен. Така ще си спестите много повече неприятности..
  28 фев 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Мислите ви са насочени предимно в дейността, която упражнявате. Нововъведения и промяна в организацията ще ви помогнат да повишите печалбата и да насочите час от финансите си за други неща. Жадувате за повече разнообразие и може да го постигнете, ако не се затваряте в себе си, а потърсите подходящите хора.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С помощта на влиятелна личност или административна инстанция ще съумеете да разрешите отдавна тежащ ви проблем. Усилията ви в тази насока ще се увенчаят с успех, а това ще повиши и тонусът ви. Моментът е подходящ да си пуснете тото. Шансът е на ваша страна.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Мобилизирани сте и ще можете да покажете итинските си способности. Залогът е голям, пък и не ви е останало място за избор. Не бива да прекалявате със стремежа си да сте на върха на всяка цена. Еуфорията може да ви постави и в деликатна ситуация. Децата ще ви поднесат приятни изненади.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Въпроси от различно естество ще занимават представителите на знака, сред които по-важни са служебните, по бизнес и в подкрепа на здравето ви. Цените времето си и в тази връзка ще следвате стриктно програмата си. Позициите ви на работното място се стабилизират и това внася успокоение в напрегнатото ви ежедневие.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се посветите на задача, която обмисляте от дълго време. Усърдието ви е гаранция за успех, каквото и да ви струва то. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, докато се стабилизират отношенията ви с човека, който ви създава повече грижи. Радостна новина, свързана с децата.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Задълженията ви днес няма да ви натоварват, напротив. Имате желание и амбиция да се впуснете в сфера, нова за вас. Привлечени сте от възможност, свързана с инвестиции, но и перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате, но въпреки това ви вълнува.
  28 фев 2021
  Последни новини