От х:

Днес в x:

3 °C

Реката в Динево излезе от коритото си и заля стопански двор

  За последните три денонощия в община Хасково са паднали около 100 литра на квадратен метър дъжд. Обстановката в община Хасково към този час е спокойна.

  В момента под наблюдение остават пътят за село Динево и река Харманлийска, която минава през селото. Всички диги са здрави, съобщиха от община Хасково.

  Има само един разлив в ниската част на коритото на реката в селото, от който частично са засегнати площи в стопански двор.

  Няма залети жилищни сгради или селскостопански постройки, в които се отглеждат животни. Хората са спокойни, няма нарушение в електро- и ВиК-захранването, увери заместник-кметът Динко Тенев, който заедно със секретаря на общината Пламен Лечев следят ситуацията в общината.

  Дежурните екипи на противопожарната служба и полицията остават да следят обстановката. Пътят Войводово – Орлово е проходим. Там, въпреки голямото количество дъжд, пътят в най-ниската му част остана проходим и не се наложи затваряне. В село Клокотница нивото на реката също се качи сериозно, но до излизане от коритото не се стигна. Всички язовири на територията на общината са под наблюдение.

  В Хасково на улица „Дунав“, в участъка между булевард „Раковски“ и улица „Булаир“, беше отворен за движение в 16 часа следобед. Отводняването му отне няколко часа. Преминаващите от там шофьори трябва да бъдат внимателни, защото в най-ниската част на отсечката продължава да се събира вода. Тази нощ се очаква дъждовете да спрат. Температурите обаче ще паднат значително.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (15)

  • 1
   Ва
   Ванчев
   10 -8
   17:42, 12 яну 2021
   Щом Динко се е захванал няма да има проблем.
   • Ст
    Станчо
    12 -3
    19:31, 12 яну 2021
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • До
    До станчо
    9 -10
    20:09, 12 яну 2021
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
   Па
   Панаетюф Теню ут Гереня
   15 -1
   17:46, 12 яну 2021
   Я ко ви и.към, там ли е Дината Тенев сичката е алтън ги.би
   • Пр
    Приятел
    5 -14
    19:02, 12 яну 2021
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Пр
    Приятелю
    9 -3
    20:43, 12 яну 2021
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 3
   Ай
   Айше то
   9 -2
   19:51, 12 яну 2021
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 4
   Ба
   Бай Ставри
   11 -1
   20:34, 12 яну 2021
   Динко какво прави в динево , изядохме прасето
  • 5
   Па
   Панаетюф Теню ут Гереня
   11 -2
   20:39, 12 яну 2021
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 6
   Ба
   Баба Станка
   2 -2
   04:15, 13 яну 2021
   Кой е Динко?На коя снимка?

   Човекът с черното яке ми прилича на певеца Руси Русев. Естествено не е той, само визуална прилика. Та, това ли е Динко? С какво се занимава?
   • Ба
    бабе
    4 -1
    09:43, 13 яну 2021
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 7
   Ра
   РАДИО ЕЛТО
   3 0
   09:54, 13 яну 2021
   правителството какво правят нищо👍👍👍
  • 8
   Ра
   РАДИО ЕЛТО
   2 0
   09:56, 13 яну 2021
   изсякохте горите👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  • 9
   Ра
   РАДИО ЕЛТО
   3 0
   09:57, 13 яну 2021
   на правителството мястото им е в з а т в о р а👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👍👍👍👍
  • 10
   Ра
   РАДИО ЕЛТО
   3 0
   09:58, 13 яну 2021
   мафия мутри👍👍👍👍👍👍👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👍👍👍👍👍👍

  Хороскоп за 16.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер. С колегите си бъде коректни, както и с всеки друг, ако искате да приключите навреме и без нежелани последствия общите ви задачи.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Несвойствени за вас занимания ще отнемат част от времето ви, но няма да съжалявате. Добри попадения в сферата на недвижимите имоти, както и в рекламата и бизнеса, като цяло. Нищо не е случайно, за успеха си сте работили много, днес ще берете плодовете от този труд. Движете се повече и общувайте с приятни хора.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Денят ви ще е успешен и наситен с преживявания. Преуморявате се с работа, но има защо. Ще получите добра оценка и предложение за промяна на работното място. Финансовите придобивки ще ви радват, а също и доверието на хората към вас. Ще получите нови възможности за реализация и социален възход.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Отнасяйте се с разбиране към градивната критика по ваш адрес. Със сигурност има какво да научите за себе си, въпреки опита и квалификацията ви. Истина е, че имате повече разходи през тези дни, но по-важно е, че ги правите с желание – за подаръци и други удоволствия. Настроението ви в никакъв случай няма да пострада.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате върху какво да се съсредоточите, за това ще си спестите излишните приказки. Отдадени на работата си, ще се вглеждате в променящите се бързо събития и ще търсите своето място в тях. Няма да ви бъде трудно, с логичното си мислене и действия бързо ще си осигурите добри позиции.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Активността ви ще ускори развоя на делата, насочвайки събитията в благоприятна за вас посока. В общуванията си бъдете търпеливи и не създавайте напрежение на хората, които не се отличават с вашите качества. По-възрастен човек ще ви заяви намеренията си относно предстоящо събитие.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес сте особено привлекателни за околните, чувството ви за хумор и младежкото ви излъчване до голяма степен ще ви помогнат в деловите ви срещи. Дори по време на напрегнати преговори успявате деликатно да разведрите обстановката.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Готовността ви да сте полезни и добрата ви подготовка, ще направят възможно постигането на всичко, с което се захванете днес. Ще получите потвърждение на казаното много скоро. Смелите ви ходове и вниманието на което се радвате, ще доведат до положителни развития в живота ви.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Други от вас ще засилят общуването си с колеги и познати, помагайки им да подобрят душевното си равновесие. Силни сте и внушавате доверие и надежда, когато го желаете.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Възползвайте се от собствената си изобретателност. Можете да бъдете доволни от себе си по отношение на деловите си ангажименти и това няма да е случайно. Стремете се към повече прозрачност във взаимоотношенията си с хората около вас. Забравете миналото и се съсредоточете върху настоящето.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Поставяте си постижими цели, които няма да ви затруднят. Успявайки в намеренията си, ще подобрите вярата в собствените си сили, а с нея и мотивацията си да продължите напред. За награда ще изживеете вълнуващи мигове с човек, когото харесвате. Също така ще се ползвате от услугите на тези, които ви обичат.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Здравословното и физическото ви състояние е отлично. Започвате добре новата работна седмица, имате много нови планове, върху които съсредоточавате усилията си. Напрежение е възможно да се появи от страна на интимния ви партньор, затова бъдете внимателни. Вие сте решаваща страна в случая.
  16 яну 2021
  Последни новини