От х:

Днес в x:

До 20 г. затвор за Гюнер, задържан за убийството на майка си

39-годишният Гюнер, обвинен за убийството на майка си Хатидже, получи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под страна“. Тя му бе определена от Окръжен съд – Хасково днес, съобщиха от Темида.

Припомняме, че 74-годишната жена бе открита мъртва в дома си на улица „Панчарево“ в хасковския квартал „Хисаря“. Сигнал за случая подали съседи на 5 януари. Аутопсията показа, че смъртта е настъпила вследствие на счупени ребра, ключица и подбедрица и хематоми по главата и тялото. За престъплението е повдигнато обвинение на най-малкия син на жертвата, който живеел с нея.

Производството е протекло с лично явяване на обвиняемия и служебно назначения му защитник.

Окръжен съд – Хасково взе под внимание, че са събрани достатъчно доказателства, уличаващи обвиняемия в извършване на престъплението. Предвижда се наказание от 10 до 20 години затвор.

Обвиняемият има лоши характеристични данни, не е трудово ангажиран, няма постоянни доходи, несемеен. Има опасност той да се укрие, което се подкрепя и от факта, че многократно той е живял и работел извън пределите на страната.

Към настоящия момент няма доказателства, от които да се установи, че Гюнер страда от болест, която да препятства престоя му в ареста.

Решението на Окръжен съд – Хасково подлежи на обжалване пред Апелативния в Пловдив.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ре
    Реалист
    36 0
    22:44, 8 яну 2021
    Няма по голямо престъпление, не пред закона, а пред господ от това, да убиеш родната си майка, жената, която те е родила и изгледала от две шепи месо..
  • 2
    12
    123
    6 -6
    00:16, 9 яну 2021
    В тяхния етнос това не се прощава братята му ще го заличат от земята.
    • Ок
      Октай
      11 -2
      07:37, 9 яну 2021
      Много филми гледаш...
  • 3
    Nu
    Nurettin
    7 -1
    11:40, 9 яну 2021
    Не го защитавам изобщо за убийството, но твърдението че имал "лоша характеристика" - не работел и нямал постоянни доходи... Съдебната система, ало, вие като имате стабилни високи доходи, не всички имат работа, затова бягат навън, да оцелеят! И този често правел така.. Формулировка от социализма...
    • Ka
      kaka Siyka
      4 0
      02:48, 10 яну 2021
      алооо искат да кажат че говедото е биело системно майка си за пари, щото никaв к,,р не подхващал
Последни новини