От х:

Днес в x:

12 °C

С повече надежда честита Нова 2021 година!

  Честита 2021 година от екипа на Haskovo.net!

  Нека тя да бъде изпълнена с повече надежда, да донесе на всички ни здраве и повече мигове, в които да сме с близките си хора, повече възможности да сме заедно!

  Изпратихме една объркана 2020-та година, година, изпълнена с несигурност, със страх, с неочаквани обрати. Колкото дълга, толкова и къса ни се стори тя, защото човечеството срещна предизвикателството Ковид-19, за което не беше подготвено.

  Загубихме много през отминалата година-свободата си, възможността да пътуваме без страх, близки хора. Но в това предизвикателство сближаването и взаимопомощта сякаш отново се върнаха на дневен ред в ежедневието ни. Може би принудително наложената дистанция заради здравната пандемия, всъщност ни сближи много повече, даде ни повече мъдрост за съпричастност. Осъзнахме колко ценни са били възможностите да сме заедно, но колко лесно сме ги пренебрегвали преди, приемайки ги за даденост.

  Новата година носи новата надежда, носи новата сила, носи вярата, че отново всичко хубаво предстои.

  Бъдете сплотени, казвайте си по-често, че се обичате.

  Нека 2021-ва година да бъде изпълнена със светлина!

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Свобода,
   Равенство
   Братство
   Справедливост
   и Да не се страхуваме да умрем в защита на горните принципи
   .....
   Пожелавам на Българскте Лъвове, освен Здраве , и да скъсат кучешката верига с която са ги вързали
   мутрите и бейовете , които имат самочувствието на полу-богове
   .....
   Незаменими хора няма, Незаменима е само Майка България !
  • 2
   Де
   Делчева
   9 0
   10:57, 1 яну 2021
   Честита нова година! Бъдете здрави и много щастливи!
  • 3
   Ко
   Коцето
   4 0
   16:46, 1 яну 2021
   Нещо не виждам Новогодишни пожелания от областната управа и кметството.
   Или ги е страх да се покажат.
  • 4
   Й
   й
   0 0
   14:42, 2 яну 2021
   Областната управа,ще Ви/ни оправи,след изборите.Не бързайте,чакайте си реда.

  Хороскоп за 12.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Задълженията ви на работното място се повишават и за нечие съжаление това не събужда ентусиазма ви. Защитете интересите си, като поискате повишение на възнаграждението. Имате шанс да го получите, предвид промените. Ще покажете щедростта си към друг, с което ще го изненадате приятно, но нали това целите.
  12 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Тактично ще се намесите там, където считате, че е наложително, разчиствайки пътя за развитие на идеите ви. По този начин ще покажете на когото трябва, че не търпите възражения, но деликатно, без да влизате в открит спор или конфликт. Бъдете сговорчиви и ще ви бъде по-лесно.
  12 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Уверени във възможностите си излизате от пасивността, която ви беше обгърнала и поемете нещата в свои ръце. Ще покажете гъвкавост в непредвидена ситуация. Не отклонявайте покана за среща, ще ви бъде интересно и приятно. Общувайте, развличайте се, станете отново себе си.
  12 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С разбиране ще подходите към проблемите на хората около вас и ще ги подкрепите в старанията им. В много отношения се чувствате водещи и заслугата си е изцяло ваша. Стремежът ви към овладяване на повече знания ще ви обогати, като на първо място ще подобри позициите ви на работното място, а по-късно и в обществото.
  12 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес се опитайте да удържате емоциите си, особено на работното място. В противен случай рискувате да си навлечете гнева на високопоставен човек. Не натоварвайте вашите близки с проблемите си. Те самите сигурно също имат свои вълнения. Имате нужда от спокойствие и уединение към края на деня.
  12 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Изпълнението на служебни или семейни ангажименти може да създаде напрежение в отношенията ви с околните, но проявете търпение. Интересно запознанство или предложение ще ви накара да промените част от плановете си. Не след дълго със задоволство ще установите, че точно този човек сте търсили.
  12 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Въпреки натовареността ви с проблеми ще бъдете на висота и уверено ще ги отхвърляте. Може да лансирате идеите си по отношение развитието на бизнеса и те ще се възприемат положително. Бъдете оптимисти, случващото се идва да покаже качествата ви. Любовта ви дава допълнителни сили, действайте.
  12 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нямате сериозни основания да се съмнявате в лоялността на делови партньори, за това не си създавайте сами проблеми. Може би прекалено много се доверявате на непроверени сведения. Делата ви днес вървят много добре и ако не допуснете фатални грешки, днешният ден може да се окаже един от най-успешните ви напоследък.
  12 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Стои пред вас въпрос, който не търпи отлагане. Ситуацията ще ви предложи избор и колкото по-бързо реагирате, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си и това ви помага да наложите вижданията си по предстоящи промени. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
  12 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Доброто ви настроение е гаранция за добре свършена работа, както и за подобряване на общия климат. До толкова влияете на околните, че би трябвало да си давате по-често сметка за това. Ще създавате повече и полезни контакти, които бихте могли да използвате за каузата си. Запомнящи се изяви за хората, чиято работа е свързана със социални ангажименти.
  12 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Повярвайте в перспективата на начинанията си и не давайте ухо на съмненията. Страхът не е добър съветник, ще ви връща назад. С част от задачите ще приключите успешно още днес. Това ще ви стимулира и направи оптимисти за бъдещето ви. Любовни вълнения ще ви настроят романтично и ще търсите близостта на любимия си човек.
  12 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще проявявате силно чувство за отговорност и с търпение, стъпка по стъпка ще се добирате до върха. Работохолизма ви е пословичен. Бъдете овладени и спокойни, и не се поддавайте на провокации. Ако това се случи опитайте се да контролирате страстите. Денят ви е динамичен и многообещаващ. Бъдете откровени и открити и ще се справите.
  12 май 2021
  Последни новини