От х:

Днес в x:

Как да гледаме мача на Пулев и Джошуа в събота - стъпка по стъпка

Битката Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа предизвиква сериозен интерес с наближаването на датата за двубоя - днес на 12.12.2020.

Никой от телевизионните канали в България няма да излъчи боксовият дуел между двамата. Но българите ще могат да се насладят на емоцията от двубоя на живо чрез стрийминг платформата DAZN, като за да може да гледаме мача, са ни необходими регистрация и абонамент в размер на 2.99 лева на месец.

В този материал ще направим подробно описание на това как можете да се регистрирате в DAZN, за да гледате мача Пулев - Джошуа.

Стъпка по стъпка: Как да се абонираме за Пулев - Джошуа в DAZN.

СТЪПКА №1: Влезте в сайта на DAZN 

За да гледате мача, се нуждаете от регистрация, която отнема не повече от 2-3 минути. За да се абонирате, трябва да влезете в сайта на DAZN. След като го направите, на главната страница ще видите в жълто "Sign up now". Кликнете на бутона и ще бъдете отведени към формата за регистрация. 

ВАЖНО: В момента сайтът не се предлага на български език, така че можете да използвате опцията "Google translate", която предлага браузъра "Chrome". 

СТЪПКА №2: Въвеждане на данни на профила 

След като сте на страницата за регистрация, следващата стъпка е да създадете профила си (Create Account). Трябва да въведете следните данни: 

- First name - първото Ви име (изписано с латински букви, както е в личната Ви карта - например: Victoria)

- Last name - фамилията Ви (също изписано с латински букви) 

- Email - валиден имейл (електронна поща, която ползвате) 

- Confirm email - потвърдете имейла, който сте задали (изписвате го още веднъж) 

- Create a password - създайте Вашата парола. ВАЖНО: Използвайте парола от минимум 6 символа, от които поне един е цифра и поне един е буква (на латиница). 

Ако стъпките са изпълнени коректно, в ярко жълто ще светне бутона "Continue" (продължете напред). Натиснете го за следващата стъпка! 

Въвеждане на данни за регистрация в DAZN

СТЪПКА №3: Плащане на абонамент 

В следващата секция трябва да въведете данните на вашата кредитна/дебитна карта, която ще използвате за абонамента в DAZN. Ето и полетата, които трябва да въведете: 

- Card number - 16-цифрения номер на банковата карта. 

- Expiry date - датата, на която изтича картата (месец/година). 

- Security code - 3-цифреният секретен код (CVV), който се намира на гърба на картата. 

След като въведете тези данни, натиснете бутона "Continue" и ще преминете към втората част, поместена в секция "Payment Details" (детайли по плащането). 

Плащане с карта в DAZN

СТЪПКА №4: Адрес за фактуриране (не важи за плащания с определени карти)

За да завършите тази част от регистрацията, трябва да въведете адреса, на който живеете, или сте регистрирани по лична карта. Данните отново се въвеждат на латински букви! Ето и какво трябва да въведете: 

- Street address - улицата и квартала, на които живеете.

- House Number or Name - Номер на сградата и номер (или име) на апартамента/къщата. Например: номер на кооперация (15) или номер на блок и вход (38, вх Б). 

- Postal Code - пощенски код. 

- City - град или село, в което живеете. 

ВАЖНО: Тази стъпка не се изисква при всяка регистрация, така че не се изненадвайте, ако не я видите. 

СТЪПКА №5: Влизане в профила 

След като попълните коректно горните стъпки, ще попаднете на страница с потвърждение, че профилът Ви е създаден! Плащането е осъществено, като има информация за датата, на което е извършено, и напомняне, че плащането всеки месец е в размер на 2.99 лева. Можете да спрете абонамента си по всяко време от "Menu - My Account - Cancel Subsription). Имайте предвид, че датата се изписва по следния начин - месец, ден, година, а не както е в България (ден, месец, година). 

Остава ви само да натиснете бутона "Start Watching" (започнете да гледате) и ще влезете в началната страница на приложението за гледане. Там ще намерите календар, както и всички събития и продукции, които можете да гледате. 

От секция "Calendar" отидете на 12-и декември и ще видите, че мачът Пулев - Джошуа е наличен на 3 отделни стрийма - на български, на английски и на испански. В деня на мача, ако не стартира гала вечерта автоматично, просто изберете събитието от календара. 

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    То
    Тодор
    15 -1
    17:00, 12 дек 2020
    "Велика" държава е България !!! Не отръзява тези които я прославят ???
  • 2
    Ai
    Aide nema nujda.
    1 -2
    17:54, 12 дек 2020
    Аиде няма нужда.да не сте луди да плащате 3лв на американците.по добре на евреите.
  • 3
    De
    deaf
    7 -4
    18:40, 12 дек 2020
    Не си струва три лева за един или два рунда! През първият или вторият рунд Пульо ще го нокаутират.
  • 4
    12
    1234
    3 -1
    18:40, 12 дек 2020
    3 лв се плаща за цял месец, не само за този мач.
  • 5
    Си
    Сиера 90
    5 -1
    20:17, 12 дек 2020
    Дайте пари на Домусчиев нямал пари човека да плати правата за излъчване на мача преди уж показваха Диемите, а сега какво се случи ... Уж голямата работа, а какво се оказа платена стрийминг платформа и будалите да им плащат 3 лв. ??? Ай сиктир патриотизъм и чудо ...
  • 6
    Й
    й
    0 0
    12:28, 11 яну 2021
    Ще връщат,ли3лв,след като загуби?
Последни новини