От х:

Днес в x:

"Еуфория" със специална ранна премиера по HBO GO

HBO GO изненадва феновете с ранна премиера на първия специален епизод на награждавания сериал на HBO - Еуфория. Епизодът вече е наличен в стрийминг платформата в България. Телевизионната премиера по HBO остава както бе обявено по-рано на 7 декември, понеделник, от 21:00 часа.

Историята в първия сезон на оригиналната поредица на HBO, който стартира през 2019 г., проследява живота на група ученици, преминаващи през приятелства, любов, самоопределяне, зависимости и травми. Зендая, която се въплъщава в Ру Бенет, обяви в Инстаграм профила си през октомври, че  се очакват два специални бонус-епизода, първият от които предколеден. Първоначално HBO обяви като премиерна дата 7 декември, но абонатите на HBO GO ще могат да го гледат малко по-рано.
Епизодът, озаглавен "Част 1: Ру" е достъпен в онлайн стрийминг платформата у нас от 4 часа сутринта днес, три дни преди телевизионната премиера.

Действието в специалните епизоди се развива веднага след това във финала на първи сезон, в който Ру и Джулс (Хънтър Шейфър) се разделят на гарата. Трейлърът на епизод показва как Ру седи в закусвалня и препускащите пред очите й спомени биват прекъснати от Али (Колман Доминго), който я пита защо го е повикала там.  И двата епизода са написани и режисирани от Сам Левинсън – създател на сериала. Датата на втория специален епизод ще бъде обявена по-късно.

Драматичният сериал бе посрещнат с похвали от критици и фенове именно заради реалистичното и провокативно предаване на живота на подрастващите гимназисти. Еуфория спечели множество награди и донесе на Зендая награда Еми за най-добра актриса в драматичен сериал. В шоуто участват още Барби Ферейра, Мод Апатоу, Ангъс Клауд, Ерик Дейн, Алекса Деми, Джейкъб Елорди. Снимките на втори сезон бяха отложени заради пандемията за пролетта на 2021 година и двата специални епизода са жест на екипа за феновете на сериала.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини