От х:

Днес в x:

В Баните спускат черни знамена! Двудневен траур в памет на кмета си Милен Белчев

Двудневен траур / 30-ти ноември и 1-ви декември/обявиха в Община Баните в памет на своя кмет Милен Белчев, съообщиха от общинска администрация.
Екипът на Белчев изпрати съболезнователен адрес до близките му, в който написаха:
Приемете нашите най-искрени съболезнования за внезапната смърт на нашия Кмет, приятел и другар Милен Белчев. Вестта за неговата кончина потресе и покри с мъка всички нас - служителите на Общинска администрация, както и жителите на община Баните.
Милен Белчев бе един от най-диалогичните, дейни и позитивни местни управници в областта. Безспорен авторитет и безупречен управник, живеещ с проблемите на родната община, нейните жители, техните радости и несгоди. За всички нас ще остане спомена за един прекрасен човек, отдал живота и делата си в името на един по-добър и справедлив свят. Съдбата е несправедлива- прибра от този свят един достоен човек, в разцвета на силите си, в годините, в които трябва най-много да се радва на постигнатото и направеното.
 След себе си той оставя светъл път и пример, който всички трябва да следваме! Неговото дело и направеното за община Баните и Родопите ще бъдат най-яркия спомен, за това колко велик и всеотдаен стопанин бе той. Загубата е голяма. Болката огромна.
Спомените ни с него ще ни дават сили да продължим напред.
Припомняме ви, Милен Белчев почина тази сутрин в Областната болница след усложнения от коронавирус. Трагедията за семейството е огромна. Месец по-рано вирусът погуби брата-близнак Невен!
СмолянБГвести изказва съболезнования на близките. Скърбим заедно с вас!
Анелия Веселинова
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини