От х:

Днес в x:

Читателка: Слава на Бога, че имаме такава болница!

С молба да разпространим благодарността ѝ, към Parvomai.NET се обърна Пенка Янева. Тя разказа, че е била на ръба на живота когато е приета в първомайската многопрофилна болница в новооткритото Ковид отделение.

В писмото си пише:

„Благодаря на докторите от Ковид отделението на МБАЛ – Първомай д-р Павлова, д-р Запрянова, д-р Бобев, д-р Иванова, д-р  Стойчева, д-р Панайотов и на младия лекар, който ме консултираше за проблемите на сърцето ми д-р Папазов. Те ме върнаха към живот и ми помогнаха да преодолея страховития коронавирус.

Благодаря на всички медицински сестри от отделението, които работят до пълно изтощение. Те  са неотлъчно до лекарите и в помощ на болните.

Благодаря на всички санитари, които се грижеха за нас и бяха отзивчиви към нуждите ни.

Благодаря им за неуморните, компетентни и всеотдайни грижи.

Знам, че Първомай разполага с една от най-добрите болници и медицински екипи, готови да се борят за живота на всеки пациент.

Уважение към всички тези хора, които се грижат за здравето и живота ни, рискувайки своя.

На всички тях им желая благоденствие, семейно щастие и професионални успехи.

Пазете се и благодаря!“

Трябва като общество да се научим да спазваме всички инструкции, споделя още Пенка Янева.  Трябва да пазим себе си и да пазим медицинските екипи. Трябва да им повярваме и слава на Бога, че имаме такава болница и такива здравни кадри. Когато слушам новините разбирам колко сме неблагодарни. Все сме недоволни и трябва някой да изпадне в ситуация като моята, за да осъзнае колко много се нуждаем от тези хора – лекари, медицински сестри и санитари.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини