От х:

Днес в x:

Само по неотложен казус физически в НАП

Заради усложняващата се епидемииологична ситуация в страната, включително и в Хасковски регион, от местния офис на НАП съобщиха, че се ограничават посещенията в сградата на данъчното.

От приходната администрация призовават гражданите, да се въздържат от лично посещение, освен при неотложност.

Потребителите на административни услуги могат да се възползват от възможностите, които съществуват за заявяване и получаването им по електронен път чрез портала на НАП за онлайн услуги със свободен достъп.

Клиентите, които разполагат с персонален идентификационен код или електронен подпис могат, да проверяват онлайн здравноосигурителния си статус, да правят справки за дължими данъци и осигуровки, да подават декларации, както и да извършват плащания към бюджета чрез виртуален ПОС терминал.

Офисът на НАП в Хасково продължава да работи и да обслужва клиенти при засилени мерки за защита и постоянна дезинфекция на помещенията.

При неотложност от посещение в офиса, задължително трябва да се спазват изискванията за физическа дистанция и носене на защитни маски, обръщат внимание от Агенцията.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    См
    Смарайда
    15 -6
    12:32, 4 ное 2020
    Ами да затворят магазините хлебопекарниците ресторантите казармите да си стоим в къщи всички и да ЛАПАМЕ МУХИ и да ядем КОМАРИ Хашлашка държава управлявана от абдали
    • Го
      Гост
      4 0
      23:53, 4 ное 2020
      Само по голяма нужда!
    • Ло
      Лош
      0 -1
      09:28, 5 ное 2020
      В устата на бирниците
  • 2
    Фи
    Филип Тотю
    14 -2
    12:34, 4 ное 2020
    Предлагам най вече катаджиите да излязат в карантина и да не безпокоят хората
  • 3
    Ст
    Стара чанта
    21 -3
    13:19, 4 ное 2020
    Защо умниците от НАП си мислят, че ходим да се редим на опашките им и си трошим нервите просто ей така - за развлечението и за хобито - да си губим времето ?! Кой ще се вдигне да виси пред портала им , ако не му е нужно нещо ? Всъщност може - при хора с някакво психично отклонение, но за сега не съм срещал такива на опашката! А и хората на портала прекрасно могат да ги отсеят, ако е толкова голям наплива на сеирджиите и мераклиите ...
    • Гр
      Гражданин
      0 -1
      08:42, 5 ное 2020
      Значи чиновницити си се самоизолират. Другите кучета ги яли. Не им стиска на ГЕРБ и Борисов да наложат по- сторги мерки. Вече каквото и да направят - закъснели са- Снежната топка се спусна по склона и расте всеки ден. До една седмица няма да има места в болниците и с новооткритите места.
  • 4
    Во
    ВОЛУЯК
    0 -1
    09:33, 5 ное 2020
    Не се безпокойте важно е Баце -Вожда да е жив и здрав
Последни новини