От х:

Днес в x:

Почина 88-годишен с коронавирус, заразени са двама лекари

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани 56 нови случая на коронавирусна инфекция и един починал, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Починал е мъж на 88 години от община Хасково, диагностициран на 20 октомври и приет в МБАЛ-Хасково на 24 октомври. Мъжът е бил със сърдечно заболяване и е починал на 3 ноември.    

Разпределението по общини на заразените лицата е: Хасково – 22; Димитровград – 9; Харманли – 6; Свиленград – 10; Тополовград – 1; Любимец – 4; Минерални бани – 1; Стамболово – 1; Ивайловград – 1; Маджарово – 1;

Сред положителните са лекар от МБАЛ-Хасково, както и общопрактикуващ лекар от община Хасково.

Актуална обстановка:

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 817. Общо хоспитализираните лица са 86. В МБАЛ-Хасково са настанени 60. В МБАЛ-Свиленград са настанени 13. В МБАЛ-Димитровград са настанени 2. В Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са настанени 6. В лечебни заведения извън областта се лекуват 5. На домашно лечение са 375 души, починали са 47, а напълно излекувани са 309 души.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (24)

  • 1
    Чи
    чичо Кольо
    27 -53
    08:49, 4 ное 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ар
      аре бегай бе
      57 -24
      08:59, 4 ное 2020
      Стига с тая лъжа за Милена Славова! А ти, като си толкова ербап, отивай в болниците да помагаш! Заради такива "умни" ганьовци като теб, мислещи, че светът им е нагласил конспирация, умират хора - същите умници с безотговорно поведение!
    • ИТ
      И ти си...
      25 -14
      09:18, 4 ное 2020
      Чиче,и ти си от "Материала".Простено е да си прост,но е непростимо даналагаш простотията си!
    • Чи
      чичо Кольо
      25 -31
      09:32, 4 ное 2020
      Имам роднини лекари които също твърдят че това е д... Виж коментара
    • Тъ
      ТЪп Ганьо
      35 -16
      09:34, 4 ное 2020
      Ава Кольо, у нас като те лъже ГЕРБ и Боко , целия свят и Европа , пак ли те го излъгаха , че имало ковид ?
      И лекарите по цял свят всички участват в конспирацията и работят за ГЕРБ и Боко, за да лъжат една малоумна сган Ганьовска на която ти си представител
    • Па
      Пази, Боже!
      33 -8
      09:44, 4 ное 2020
      Дано не разберете и не ви пипне този, коварен грип. Ужасно е, с дни не можеш да ставаш от леглото.Всичко те боли ( така е и при всеки грип), но след четири - пет дни или се влошава, или оздравяваш.Докато при тази "гад" , когато си мислиш, че си го "прескочил", отново те Удря.
      След 11 дни, ме е страх да каза, че съм добре.Нямам обоняние.
      Една приятелка по тел. ми каза, че клинична лаборантка била казала...ама на някой си "много достоверно", че трябва да отчитат всички проби положителни. Ха, Ха.....бай, бабо, да не те хване.
    • Ар
      Арнаудова
      22 -8
      10:59, 4 ное 2020
      Много сте отворени,ама после няма кой да те прегледа , няма линейки и места в болниците !
    • ИТ
      И ти си-2
      10 -6
      12:44, 4 ное 2020
      Чичо,аз на системата"една жена каза" не вярвам,на 63 години съм,може да не се изразявам литературно,но съм материалист,нещо което е сдъвкано от друг не го ям,ако ме разбираш.Само едно жокерче да ти дам-част от семейството ми е засегнато от епидемията,въпреки че от март работят дистанционно,вади си заключение колко сме в час с нещата.Давай мнение ако можеш да помогнеш,не се прави на много знаещ,спомни си за мечката и комшията!
    • До
      До Тъп Ганьо
      9 -11
      13:34, 4 ное 2020
      То затова в цяла Европа има протести, затова гледахме ц***** как танцуват в ковид отделение, тъпи, страхливи и малоумнил сте... Стойте си завити под юрганите и тихо шматки, по статистика от Нощ излиза че всеки 9ти българин е тестван, а всеки 10 го е прекарал, а смъртността на таи голяма ПАНДЕМИЯ Е 2 %, АМА страха е голямо нещо, блокира мозъка
    • Тр
      Трудно бъдеще
      4 -7
      15:35, 4 ное 2020
      Чичо Кольо, нали знаеш, че страхливците са най-гласовити? Разквичаха се като наритани прасета, че им оспорваш религиозното вярване в единний и всеубиващий Ковид. До сега нямаше вируси по това време, нямаше двустранни бронхопневмонии и не умираха хора на 88 години? Кой вирус и кога е бил унищожен с подобни дивотии? Ковидиотите не знаят, за тях има един бог и Бойко е неговият пророк и за това слушат, вързват маска и се молят. Разделението трябва да е не по народност, а по интелект, възможността да анализираш събитията около себе си и едните да се изнесат на Марс.
    • Ха
      ха.ха
      3 -4
      19:59, 4 ное 2020
      Чичо Кольо,заради такива тъпунгери като тебе сме на тоя хал!
  • 2
    Ei
    Eibals Maikals
    14 -21
    09:02, 4 ное 2020
    Стига ве! Тва 88 годишните и умирали значи? Я си... Виж коментара
    • Ха
      Хаха
      7 -2
      13:51, 4 ное 2020
      Ако не беше короната можеше още 10 да изкара, даже 20
  • 3
    Сл
    Славчо
    16 -3
    09:30, 4 ное 2020
    РЗИ да да вземат под внимание как в ТУБ-а в Болярово където има настанени болни от Ковид как се пресичат потоците в сградата!!!!!
  • 4
    Ит
    Италианец
    18 -17
    09:39, 4 ное 2020
    Вирусолог: Не позволявайте да ви тестват!
    „Никога, никога, при никакви обстоятелства не вярвайте и не позволявайте да ви направят тест за Covid-19! Запомнете това много добре и го повтаряйте на близките и познатите си! Защото именно тези тестове в много случаи са началото на края“.
    Това алармира един от водещите вирусолози в Италия, чиито думи ще може да чуете сами във видеото в края на текста.
    Експертът залага на карта целия си дългогодишен професионален опит, досущ като българския си колега доц. Мангъров. И уверява, че въпросните PCR тестове са една огромна машинация и заблуда.
    Всички Covid тестове са неверни и грешни!
    Той твърди, че в света няма изработен тест, който да успее да докаже със сигурност наличието на вируса на Covid-19 в организма ни. Всички тестове са неверни и грешни, без значение колко струват.
    Единственото, което би могло и се установява с тях, е наличието на много на брой вируси в тялото ни. Това може да бъдат и клетъчни отпадъци, които така или иначе са налице във всеки един човек, обяснява вирусологът.
    Нещо повече – той казва, че хората преминали към подобен род тестване, ще бъдат изложени десетократно повече на вируса, отколкото останалите. За съжаление политиката с тестването по света набира огромна скорост.
  • 5
    Всеки роб вижда че лошия генетичен материал
    се избива ежедневно , но си вика "Що пък аз да се правя на мъж ? - по добре да съм женски орган "
  • 6
    На
    Народен човек
    16 -6
    09:45, 4 ное 2020
    Ако продължавате с тази истерия и има хора, които ви вярват, накрая ще останат само съдия изпълнителите!
    Сега болни във фургони,а после всички във фургони когато банките вземат жилищата на работещите спрелите заради ковид-а работа.
    Осъзнайте се!!!
  • 7
    До
    До Макарано
    13 -7
    09:47, 4 ное 2020
    Значи казваш като те тестват за ковид и там подобен род тест, и после ще станеш изложен десетократно повече на вируса ???
    След това , което прочетохме , ще трябва ли да продължаваме да четем и другото ?
    И като толкова компетентно и категорично го казваш, ще можеш ли да разясниш на простосмъртните, как точно става това ?
    Ава това тук да не е сбирка на от тъпо по тъпо говедо ?
  • 8
    Ан
    Антивирус
    19 -13
    09:57, 4 ное 2020
    Абе забелязвате ли, че Бойко Борисов някак си странно е болен? Как други на около 30 години умират от Ковид, а пък този е свеж като репичка и дава заповеди, които всички изпълняват. Май ние яко ще мрем, пък „вожда“ няма да разбере, че е болен. Ега ти цирка.
    • Мо
      Морския
      20 -7
      10:01, 4 ное 2020
      Този е болен от Ковид, колкото аз съм космоноват и съм ходил на Марс.
  • 9
    Ди
    Диди
    13 -7
    10:49, 4 ное 2020
    Защо нищо не казвате какво се случва в училище Паисий.Има много болни и учители и деца
    • До
      до Диди
      8 -8
      11:33, 4 ное 2020
      Трима учители в областа болни и всичко ореваха.Защо детските учители не се разболяват-от май месец ходят на работа.
  • 10
    Vi
    viper
    11 -7
    12:52, 4 ное 2020
    Ееее,какви времена дойдоха,човек и на 100 години да стане,да не смее да умре.Миналия ден изредили заболяванията на единия починал,две страници заболявания,ама от ковид умрял.И да,ако не бил пустия ковид щял да доживее 120 г поне.Вчера преброихте ли колко останаха на място по пътищата? Ако не бяха катастрофирали и те можеха да живеят едно 200 г. Ако,ако...нали знаете акото какво прави? И не ми казвайте-идете в отделенията,идете в болницата да видите какво става, представете си-всеки ден имам наблюдение какво става.
  • 11
    ИД
    И другаде
    3 -2
    19:31, 4 ное 2020
    И в едно друго училище в града е така - там дето управлява ПХП! Там никой не смее да отсъства - болни, здрави - ходят на работа! ПХП не дава да се отсъства! И да разреши - никакви болнични,защото счетоводителките не дават да им се отваря работа! Отделно от това много деца, са с карантинирани родители, които най-вероятно разнасят короната! Ще стане страшно! Въпреки младите, неопитни и без диплома назначени учителки и учители, час от колектива е на възраст, а има и хора с тежки заболявания. Със сигурност тази ПХП ще се прочуе из града и ще бъде първичката дето ще погребва учители на конвейр! Ама тя обича да е първичка - сигурно ще е харна така !
Последни новини