От х:

Днес в x:

Доц. Кунчев: И малките може да учат дистанционно

Затварянето на нощните заведения и онлайн обучението на гимназистите може да се удължи, много е вероятно и най-малките ученици да учат дистанционно. Епидемичната ситуация се утежнява. 

Това предупреди главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев по бТВ. По думите му няма да се стигне до локдаун на населени места, както и до въвеждането на вечерен час, защото тези мерки не са особено ефективни. 

Според него има голяма вероятност извънредната епидемична обстановка да бъде удължена.

При другите респираторни заболявания има 2-3-4 седмици пик и следва спадане. Дали ще стане така се надявам, но не вярвам – коронавирусът не се държи като типичен респираторен вирус, обясни експертът,  който е в изолация след контакт с премиера Бойко Борисов. 

Източник: offnews

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ра
    Рамадан
    3 -1
    11:33, 28 окт 2020
    Крайно време за ЩУРМ на Бнт, Бтв и Нова ПО ВРЕМЕ на новинарските им емисии! Това тяхното отдавна е задминало и разум, и стойност, и НУЖДА!!! Ние не сме 2-годишни умствено изостанали аутисти, но гледайки новините, се чувствам ТОЧНО ТАКА… Мдаа, най-лесно се управляват аутисти, защо пък да не отгледаме цяла нация от такива.
  • 2
    Ас
    АСЕН ИЛИЕВ
    1 -1
    11:43, 28 окт 2020
    Всяка година в противогрипните ваксини се добавят различни модифицирани вируси и се изпробват върху животните в кен ефа :) най-близо сте до колхозниците генетично :) тя, колхозната св иня го знае това и затова се опитва да си разработи собствена противогрипна ваксина. Ама нали си е сви ня, си трае и гледа докато ви се рат в устата, лай няни мозъци :) все пак резултатите, доколко даден вирус е ефикасен, са важни и за нея, още повече че са напълно безплатни :)
    ...и да благодарите на тик вата, жи-вотни :)
Последни новини