От х:

Днес в x:

1 °C

Петима новозаразени с коронавирус, седем-излекувани

За последното денонощие на територията на хасковска област са диагностицирани пет нови положителни случая на коронавирусна инфекция и седем излекувани.

Положителни са: мъж на 68 г. и жена на 86 г. от община Хасково, настанени за лечение в Инфекциозно отделение. Двама мъже на 41 г. и 61 г. от община Димитровград, мъж на 44 г. от община Хасково на домашно лечение. Жена на 56 г. от община Димитровград,която е на лечение в друга област.

Напълно излекувани са: жена на 52 г. от община Симеоновград,  48-годишна учителка и мъж на 55 г. от община Харманли, мъж на 21 г. и медицинска сестра на 48 г. от община Хасково, мъж на 55 г. и жена на 53 г. от община Свиленград.  

След епидемиологично проучване в системата е настъпила корекция и мъжът на 32 г., обявен през вчерашния ден, е прехвърлен по местоживеене към друга област.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 296 души. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

 • 1
  36
  3662
  19 -21
  08:42, 8 окт 2020
  Как не ви омръзна още преди прогнозата за времето статия за коронавирус???
  Вие друго освен ковид знаете ли???А нещо за добро утро не можете ли да измислите???
  Само болести и сензации ли ви са в главите???Да не гпвприм че никога няма продължение (развръзка)на поднесените от вас сензационни новини!!!!
  • Br
   Brussels
   15 -17
   08:57, 8 окт 2020
   Става въпрос за пари, т.н. "covid" е измама.
  • 66
   6699
   18 -13
   09:41, 8 окт 2020
   На вас, пък как не ви омръзна, след всяка статия, да пишете, че всичко е измама и става въпрос за пари!Че само в България се пише за коронавирус, че това е просто грип, че това е конспирация, че това е манипулация, че маските са безсмислени,че Бил Гейтс е пуснал вируса, ама иначе той не съществува, че Григор взел 1000лв да излъже, че е болен, че **** ******* си измисли, че има коронавирус, да ни манипулира. Вас хем нищо не ве интересува, хем за всичко имате мнение, луда работа!
  • До
   До 6699
   9 -9
   10:29, 8 окт 2020
   Ей много прост народ бе, ако можеше да четеш на английски щеше да видиш, че Сзо признава за един друг вирус в Африка, че е дошъл от ваксина на същият този Бил, който така защитавате...
  • 66
   6699
   10 -4
   10:58, 8 окт 2020
   Ок, Бил Геитс е пуснал коронавируса, сега доволен ли си!?! Сега по-умен ли съм в твоите очи?
  • До
   до 6699
   5 -6
   13:31, 8 окт 2020
   Господин неграмотнико.Вие понеже английски не знаете,знаете ли немски?Четете ли и гледате ли германска,австрийска проправителствена преса?
   Дори мейнстрийм журналистиката казва,че статистиката не отговаря на това което плещи Меркел.
   Ето какво излъчиха държавните медии преди дни.Меркел дава пресконференция.Журналисти я питат къде е втората КО вълна,защото данните на РКИ показват спад на заразените?Меркел отговаря,че тя ЛИЧНО е сметнала,че ЩЕ има по 19 000 заразени на ден!? Т.е. тая жена без да е специалист и без да отчита данните на собствената си държавна лаборатория е изкарала кристалната топка и е сметнала...!?!?
   Питам ВИ госин 6699 на кой вярвате?
   Вече десетки хиляди лекари в Германия,специалисти,професори,джипита,лекарски организации по градове ОФИЦИАЛНО искат отмяна на мерките!
   Австрийската нациолнална лекарска организация поиска НЕЗАБАВНА отмяна на мерките.
   Според Вас КОЙ се е побъркал?Лекарите или Меркел?
   Информацията,която ви казвам е широко достъпна в немската преса.Сигурен съм сте чул и за милионните протести в Берлин и ежедневните в различни градове на Германия срещу корона мерките?Защото битивито и домус ТВ Ви информират коректно.
  • 66
   6699
   7 -4
   13:48, 8 окт 2020
   Всички не може да сме толкова грамотни като вас и да знаем по 100 езика и да следим всички fake news, който се изливат в социалните медий!Имам роднини в САЩ и в Испания и мога да ти гарантирам, че и там новините започват с коронавирус а там няма Тикви и Домуси!
  • До
   до 6699
   4 -2
   14:59, 8 окт 2020
   Не знам дали се шегувате или не?
   Ами нали това е проблема,че всичко,навсякъде започва с корона.Но не с фактите,а с лъжи,с нагаждания,с журналистически инсценировки.Аз лично видех по БТВ някъкъв лош актъор,който на фона на ТРАУРНА МУЗИКА,говореше как внучета заразяват бабите си.
   Сто пъти Ви казвам.Изкарайте статистиката на ЕС за смъртност, на Германия......
   Там има НАМАЛЕНА смъртност спрямо предишни години. 2016та и 2018та е имало много по/смъртоносен грип.Да чухте нещо?
   Сега в Германия медиите ни съобщават,че има грип,който отнема повече животи от Корона!Само дето новината е на десета страница,но как Меркел предсказва апокаликсис е на първа страница.
   Питам конкретно,защо мнението на десетки хиляди лекари не се взима под внимание???
 • 2
  Бо
  Боци
  15 -7
  08:48, 8 окт 2020
  Нали батко трябва да инкасира парите за Ковид и беж крачета да ни няма
 • 3
  Pe
  Petrov
  24 -2
  09:25, 8 окт 2020
  Хасково нет, това ли са ви новините, защо не пишете за важните неща? Какво стана с общинският съветнник от бсп Данаил Йорданов дето го хванаха да кара пиян и отказа да даде проба за алкохол Защо криете този случай ?????
  • Ха
   Хайа
   14 -2
   10:32, 8 окт 2020
   Какво стана и с изчезналите 2 тона чугунени радиатори от еко прогрес? Също така защо по турските села в хасковска област 99% от гласовете бяха за Дечев, но за съветниците бяха за Дпс? Какво стана с онзи съветник, който си има хеликоптер на къщата в Ивайловград пося ли 2200 дръвчета?
  • In
   info
   5 -3
   11:08, 8 окт 2020
   За радиаторите се обърни към СОД.
 • 4
  Пи
  Писател
  14 -4
  10:14, 8 окт 2020
  Когато се опитах да пусна текст, в който отразявах съвсем ясно съмненията на голяма част от хората, които познавам (мнозина от тях – лекари), по отношение на достоверността на официалната Ковид пропаганда – и предадох този текст във водеща медия, в която пиша от много години – най-конфиденциално ми беше отказано! Позицията ми била крайна…
  Тоест – позицията на официалните силови структури може и трябва да се отразява – и тя не е крайна. Въпреки че в резултат на тая позиция милиони в България (и милиарди по света) бяха докарани до ръба на отчаянието…
  Но позицията на един писател, който протестира срещу официалната позиция трябва да бъде покрита, заглушена, забранена…защото, видите ли, била крайна. Е – това е.
  Около Ковид всичко е истина и е чисто и е ясно… Защото всяко съмнение бива стъпквано с ботуши.
  Апропо: Цензурата, ако не друго, е чудесен показател за това, че този, който я налага, е лъжец и мръсник. И има нечисти намерения.
  Ще плачем ние, приемайки така лесно диктатурата – но нейсе!… Бъдете здрави и се радвайте на новите пропагандни трикове на официалната машина за пропаганда – които ви казват:
  Отново нараства броят на заразените и това е защото вие сте непослушни… Затова, защото сте несъзнателни – ще ви натикаме отново по домовете и ще ви забраним да се срещате. За ваше добро!
  • 25
   2551
   4 -4
   13:14, 8 окт 2020
   Много си прав Бойко нарежда РЗИ изпълнява!!!Вдигай процента и хоп рекорд като откраднат парите от ЕС ще има сваляй процента и хоп всичко свърши!!!И ще се почне ама вие сте живи благодарение на мен ама гласувайте за ГЕРБ!!!Първо започна с пенсионерите ще ви давам до края на мандата по 50 лева после обеща детски на всички което не е правилно ама избиратели му трябват!!!Накрая ще привлече и тези дето психясват в момента ще ги убеди че са живи благодарение на него ще гласуват за ГЕРБ и ще му лижат задни...ка!!!
  • Дд
   дд
   2 -2
   13:41, 8 окт 2020
   Меркел беше изтрила около 6000 клипа в ютюб,а 900 книги са забранени.Това беше преди около месец.Там е работата ,че мейнстрийма не може да се справи с огромното количество лекари и лекарски организации,които искат отмяна на мерките и вместо да посочват имена всички минаваме за дяснорадикални,луди,конспиратори.Те обявиха милионен протест в Берлин за 17 000ден.Сам можете да видите кадрите. Беше инсценирано нападение на Райхстага.Арестуваха мирни хора по градинки.......уверявам Ви това което става в България е нищо в сравнение с методите на Фрау Меркел.
 • 5
  По
  Попа
  0 0
  17:37, 8 окт 2020
  Не знам дали си за лудницата или за затвора.
 • 6
  Го
  Гочев
  1 0
  23:23, 8 окт 2020
  Само яки глоби който не спазва мерките галоша го е страх само от това че ще загуби пари а не живота си и животи на други

Още новини

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Постигате значителен успех в дадена област, което ще ви даде увереност да продължите с по-големи амбиции. Не губите почва под краката си дори в критични моменти, а това издига авторитета ви сред всички около вас. Разширете контактите си и бъдете сигурни, че ще успеете да разрешите личен въпрос. Запознайте се с дадена ситуация, преди за изкажете мнение.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съсредоточете се върху задачите, чието приключване предстои. Взетите решения ще са от важност за дни напред, за това е добре да сте последователни в действията си. Стартирането на нов проект ще ви обнадежди с реалната възможност да подобрите финансите си. Хубави новини.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не прехвърляйте раздразнението си върху околните, щадете нервите им. Ако имате своите безпокойства се съсредоточете върху проблема, без да си го изкарвате на когото и да било. Не залитайте в мрачни мисли, а се изправете, усмихнете и заживейте по-ведро. Имате много причини да се радвате на живота си.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Дава ви се шанс, който не бива да изпускате. Концентрирайте се и покажете най-доброто от себе си. Материални придобивки и свързаните с тях формалности ще променят плановете ви за деня. Семейството ви очаква решения, които бързо трябва да вземете. От тях ще зависят много неща.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Съсредоточете се върху задачите си, предстои да вземете отговорни решения и следва да сте в добра кондиция. Независимо от натовареността си бъдете отзивчиви и не пренебрегвайте хората наоколо, общото настроение влияе на работоспособността ви. Следвайте разума и сърцето си, за да постигнете хармония със себе си.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Укротете темпото, амбициите ви са прекалено смели и е възможно да не постигнете всичко онова, към което се стремите. Нека това не ви отказва от намеренията ви, но бъдете разумни. Не рискувайте излишно, можете да бъдете на подходящото място в подходящия момент и без много шум. Успешно ще решите възникнал проблем у дома.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Емоционални преживявания, породени от нов партньор или клиент на работното ви място ще промени хода на работата ви. Във всички случаи не допускайте да навредите на доброто си име. Не налагайте идеите си, само защото позицията ви го позволява. Съмненията запазете за себе си.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С повишаване на активността ви ще расте и умората, но бъдете внимателни и не допускайте недоглеждане в работата си. При работа с документи не подписвайте неща, със съдържанието на които не сте запознати достатъчно добре. Консултирайте се при нужда, за да сте сигурни в действията си.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят ви ще бъде натоварен за това не си губете времето в безсмислени спорове и не отдавайте голямо значение на дреболиите. Не разпилявайте енергията си, а се съберете и довършете започнатото. Ничии чувства не бива да се пренебрегват, още повече на човек, който силно ви привлича. Ако сте сгрешили-поправете се.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Близостта ви с човек, с когото ви свързват общи интереси в бизнеса, в културната сфера или в чисто духовен план ще ви помогне по-лесно да преодолеете възникващите затруднения днес. Но и не само заради това ще бъдете на точното място и време днес. Интуицията ви подсказва, че трябва да се действа сега, и не грешите.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще имате успехи, ако сами се погрижите за себе си и не чакате друг да го направи. И друг път сте изпадали в подобна ситуация, за това няма да бъдете затруднени. Освободете се от зависимости, които ви пречат да се развивате духовно. С артистичните си таланти ще печелите аплодисментите на публиката.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате конкретни идеи за развитието на дейността си, но ще ви се наложи да изчакате благоприятен момент за действие. Засега се задоволете с нещата, които ви се налага да вършите. Действате прекалено прибързано в личен план, не смятайте че нещо ще дойде наготово. Повечето компромиси, които правите ще са само от ваша полза. Вечерта ви очаква интересно събитие.
28 ное 2020
Последни новини