От х:

Днес в x:

26 °C

Петима новозаразени с коронавирус, седем-излекувани

За последното денонощие на територията на хасковска област са диагностицирани пет нови положителни случая на коронавирусна инфекция и седем излекувани.

Положителни са: мъж на 68 г. и жена на 86 г. от община Хасково, настанени за лечение в Инфекциозно отделение. Двама мъже на 41 г. и 61 г. от община Димитровград, мъж на 44 г. от община Хасково на домашно лечение. Жена на 56 г. от община Димитровград,която е на лечение в друга област.

Напълно излекувани са: жена на 52 г. от община Симеоновград,  48-годишна учителка и мъж на 55 г. от община Харманли, мъж на 21 г. и медицинска сестра на 48 г. от община Хасково, мъж на 55 г. и жена на 53 г. от община Свиленград.  

След епидемиологично проучване в системата е настъпила корекция и мъжът на 32 г., обявен през вчерашния ден, е прехвърлен по местоживеене към друга област.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 296 души. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

 • 1
  36
  3662
  19 -21
  08:42, 8 окт 2020
  Как не ви омръзна още преди прогнозата за времето статия за коронавирус???
  Вие друго освен ковид знаете ли???А нещо за добро утро не можете ли да измислите???
  Само болести и сензации ли ви са в главите???Да не гпвприм че никога няма продължение (развръзка)на поднесените от вас сензационни новини!!!!
  • Br
   Brussels
   15 -17
   08:57, 8 окт 2020
   Става въпрос за пари, т.н. "covid" е измама.
  • 66
   6699
   18 -13
   09:41, 8 окт 2020
   На вас, пък как не ви омръзна, след всяка статия, да пишете, че всичко е измама и става въпрос за пари!Че само в България се пише за коронавирус, че това е просто грип, че това е конспирация, че това е манипулация, че маските са безсмислени,че Бил Гейтс е пуснал вируса, ама иначе той не съществува, че Григор взел 1000лв да излъже, че е болен, че **** ******* си измисли, че има коронавирус, да ни манипулира. Вас хем нищо не ве интересува, хем за всичко имате мнение, луда работа!
  • До
   До 6699
   9 -9
   10:29, 8 окт 2020
   Ей много прост народ бе, ако можеше да четеш на английски щеше да видиш, че Сзо признава за един друг вирус в Африка, че е дошъл от ваксина на същият този Бил, който така защитавате...
  • 66
   6699
   10 -4
   10:58, 8 окт 2020
   Ок, Бил Геитс е пуснал коронавируса, сега доволен ли си!?! Сега по-умен ли съм в твоите очи?
  • До
   до 6699
   5 -6
   13:31, 8 окт 2020
   Господин неграмотнико.Вие понеже английски не знаете,знаете ли немски?Четете ли и гледате ли германска,австрийска проправителствена преса?
   Дори мейнстрийм журналистиката казва,че статистиката не отговаря на това което плещи Меркел.
   Ето какво излъчиха държавните медии преди дни.Меркел дава пресконференция.Журналисти я питат къде е втората КО вълна,защото данните на РКИ показват спад на заразените?Меркел отговаря,че тя ЛИЧНО е сметнала,че ЩЕ има по 19 000 заразени на ден!? Т.е. тая жена без да е специалист и без да отчита данните на собствената си държавна лаборатория е изкарала кристалната топка и е сметнала...!?!?
   Питам ВИ госин 6699 на кой вярвате?
   Вече десетки хиляди лекари в Германия,специалисти,професори,джипита,лекарски организации по градове ОФИЦИАЛНО искат отмяна на мерките!
   Австрийската нациолнална лекарска организация поиска НЕЗАБАВНА отмяна на мерките.
   Според Вас КОЙ се е побъркал?Лекарите или Меркел?
   Информацията,която ви казвам е широко достъпна в немската преса.Сигурен съм сте чул и за милионните протести в Берлин и ежедневните в различни градове на Германия срещу корона мерките?Защото битивито и домус ТВ Ви информират коректно.
  • 66
   6699
   7 -4
   13:48, 8 окт 2020
   Всички не може да сме толкова грамотни като вас и да знаем по 100 езика и да следим всички fake news, който се изливат в социалните медий!Имам роднини в САЩ и в Испания и мога да ти гарантирам, че и там новините започват с коронавирус а там няма Тикви и Домуси!
  • До
   до 6699
   4 -2
   14:59, 8 окт 2020
   Не знам дали се шегувате или не?
   Ами нали това е проблема,че всичко,навсякъде започва с корона.Но не с фактите,а с лъжи,с нагаждания,с журналистически инсценировки.Аз лично видех по БТВ някъкъв лош актъор,който на фона на ТРАУРНА МУЗИКА,говореше как внучета заразяват бабите си.
   Сто пъти Ви казвам.Изкарайте статистиката на ЕС за смъртност, на Германия......
   Там има НАМАЛЕНА смъртност спрямо предишни години. 2016та и 2018та е имало много по/смъртоносен грип.Да чухте нещо?
   Сега в Германия медиите ни съобщават,че има грип,който отнема повече животи от Корона!Само дето новината е на десета страница,но как Меркел предсказва апокаликсис е на първа страница.
   Питам конкретно,защо мнението на десетки хиляди лекари не се взима под внимание???
 • 2
  Бо
  Боци
  15 -7
  08:48, 8 окт 2020
  Нали батко трябва да инкасира парите за Ковид и беж крачета да ни няма
 • 3
  Pe
  Petrov
  24 -2
  09:25, 8 окт 2020
  Хасково нет, това ли са ви новините, защо не пишете за важните неща? Какво стана с общинският съветнник от бсп Данаил Йорданов дето го хванаха да кара пиян и отказа да даде проба за алкохол Защо криете този случай ?????
  • Ха
   Хайа
   14 -2
   10:32, 8 окт 2020
   Какво стана и с изчезналите 2 тона чугунени радиатори от еко прогрес? Също така защо по турските села в хасковска област 99% от гласовете бяха за Дечев, но за съветниците бяха за Дпс? Какво стана с онзи съветник, който си има хеликоптер на къщата в Ивайловград пося ли 2200 дръвчета?
  • In
   info
   5 -3
   11:08, 8 окт 2020
   За радиаторите се обърни към СОД.
 • 4
  Пи
  Писател
  14 -4
  10:14, 8 окт 2020
  Когато се опитах да пусна текст, в който отразявах съвсем ясно съмненията на голяма част от хората, които познавам (мнозина от тях – лекари), по отношение на достоверността на официалната Ковид пропаганда – и предадох този текст във водеща медия, в която пиша от много години – най-конфиденциално ми беше отказано! Позицията ми била крайна…
  Тоест – позицията на официалните силови структури може и трябва да се отразява – и тя не е крайна. Въпреки че в резултат на тая позиция милиони в България (и милиарди по света) бяха докарани до ръба на отчаянието…
  Но позицията на един писател, който протестира срещу официалната позиция трябва да бъде покрита, заглушена, забранена…защото, видите ли, била крайна. Е – това е.
  Около Ковид всичко е истина и е чисто и е ясно… Защото всяко съмнение бива стъпквано с ботуши.
  Апропо: Цензурата, ако не друго, е чудесен показател за това, че този, който я налага, е лъжец и мръсник. И има нечисти намерения.
  Ще плачем ние, приемайки така лесно диктатурата – но нейсе!… Бъдете здрави и се радвайте на новите пропагандни трикове на официалната машина за пропаганда – които ви казват:
  Отново нараства броят на заразените и това е защото вие сте непослушни… Затова, защото сте несъзнателни – ще ви натикаме отново по домовете и ще ви забраним да се срещате. За ваше добро!
  • 25
   2551
   4 -4
   13:14, 8 окт 2020
   Много си прав Бойко нарежда РЗИ изпълнява!!!Вдигай процента и хоп рекорд като откраднат парите от ЕС ще има сваляй процента и хоп всичко свърши!!!И ще се почне ама вие сте живи благодарение на мен ама гласувайте за ГЕРБ!!!Първо започна с пенсионерите ще ви давам до края на мандата по 50 лева после обеща детски на всички което не е правилно ама избиратели му трябват!!!Накрая ще привлече и тези дето психясват в момента ще ги убеди че са живи благодарение на него ще гласуват за ГЕРБ и ще му лижат задни...ка!!!
  • Дд
   дд
   2 -2
   13:41, 8 окт 2020
   Меркел беше изтрила около 6000 клипа в ютюб,а 900 книги са забранени.Това беше преди около месец.Там е работата ,че мейнстрийма не може да се справи с огромното количество лекари и лекарски организации,които искат отмяна на мерките и вместо да посочват имена всички минаваме за дяснорадикални,луди,конспиратори.Те обявиха милионен протест в Берлин за 17 000ден.Сам можете да видите кадрите. Беше инсценирано нападение на Райхстага.Арестуваха мирни хора по градинки.......уверявам Ви това което става в България е нищо в сравнение с методите на Фрау Меркел.
 • 5
  По
  Попа
  0 0
  17:37, 8 окт 2020
  Не знам дали си за лудницата или за затвора.
 • 6
  Го
  Гочев
  1 0
  23:23, 8 окт 2020
  Само яки глоби който не спазва мерките галоша го е страх само от това че ще загуби пари а не живота си и животи на други

Хороскоп за 23.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С финансови и други придобивки ще отбележите днешния ден. Развитията ще ви зарадват, но основната заслуга за тях сте вие самите. Сега може да успокоите темпото и да споделите с близките си доброто си настроение. Очаква ви приятен и ненатоварен ден, красивите гледки на природата ще върнат силите и желанието ви да не прекъсвате добрата тенденция.
23 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Налице са всички изгледи този ден да мине спокойно и без излишни емоции. Имате нужда от почивка и хубавото е че ви се откриват добри възможности за разтоварване. Отложете разговор с ваш близък, ако обстоятелствата го позволяват, тъй като това само ще ви натовари, а и едва ли ще успеете да постигнете целта си. Съобразете се с нещо, което любимия човек иска от вас.
23 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Заемате се с доста задачи, но непостоянството ви може да ви изиграе лоша шега. Бъдете внимателни при работа с документи, не подписвайте нещо, със съдържанието на което не сте запознати достатъчно добре. Хармонични семейни и професионални отношения.
23 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
За някои ваши проблеми могат да ви помогнат ваши близки. Ремонтна дейност ще ангажира вниманието и силите на част от вас. Други ги очаква приятна изненада и придобивки. Самочувствието ви е на ниво, а чувството ви на хумор ще ви обгражда с приятна компания. Успешно представяне на изпити очаква учащите се.
23 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Тръгвайки на път, има задачи, които не търпят отлагане. Подгответе автомобила, консултирайте се за променените услови по пътищата, ако има такива и шофирайте внимателно. Радостни вести ще направят деня ви по-вълнуващ. За някои те са свързани с предстояща изява, за други с възможност да реализират финансова сделка.
23 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Получавате добри новини, свързани с настоящата ви работа, което ще ви позволи да действате доста по-свободно днес. Внимавайте обаче с ангажименти, свързани с хора, които не познавате твърде добре. Ще ви се наложи да вдъхнете повече увереност на човек от обкръжението ви, който е на прав път, но му липсва самочувствието че ще успее.
23 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Изпълнени сте с ентусиазъм и идеи за амбициозни проекти, и нямате търпение да пристъпите към осъществяването им. Помислете разумно какво сте в състояние да жертвате за да осъществите друго. Едва тогава пристъпете към действие. Обърнете внимание и на потенциалните партньори, в сътрудничеството ви има бъдеще.
23 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес ще бъдете изявено активни. Ако се измъчвате от тревожни мисли по определен човек, по добре поговорете с него. Ще си изясните недоразуменията и ще ви олекне. На работното място не допускайте да ви приписват чужди пропуски. Старайте се с поведението си в семейството да предизвиквате уважение.
23 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Този ден ще е много ползотворен за вас. Ще преминавате през различни перипетии, докато накрая не постигнете своята цел, макар и на висока цена. Имате подкрепата на близките си, а това е достатъчно за вас, за да покажете на какво сте способни. Вечерта ще имате възможност да си починете.
23 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Следвайки интересите, ще пренебрегнете нечие неодобрение във връзка с действията ви и ще продължите напред. В обкръжението ви има хора, чиито оценки не винаги съвпадат с вашите и приемате отношението им враждебно, но боже и да грешите. Вземете мерки и не изоставяйте в сроковете, които не търпят отлагане.
23 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Намирайте мярката във всичко, за да не си създавате сами затруднения. Денят предразполага към съзидателна работа, творческите занимания ще са интересни и създаващи усещане за пълнота. Любовта е до вас, стига да отворите сетивата си за положителните вълнения, с които ни зарежда допира й.
23 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Насочете желанието си да се утвърждавате като професионалисти в перспективна посока. Не пропускайте добрата възможност. Бъдете по-гъвкави при вземането на решения и ще стъпите на вярната пътека. Ставащото идва да ви покаже, че пред вас се откриват нови хоризонти. С далновидността си печелите преднина, очакват ви възнаграждения и придобивки.
23 юни 2021

Случаен виц

Последни новини