От х:

Днес в x:

От днес приемат документи за стипендиите за даровити димитровградски деца

От днес, 16-ти септември старира приемът на документи по Програмата за отпускане на стипендии и финансово стимулиране на деца и младежи с изявени дарби от Общината за 2020 г. Право на финансово стимулиране имат деца и младежи до 19 години с доказани постижения на местно, регионално, национално, европейско или световно ниво в областите наука, техника, изкуство, култура и спорт, a крайният срок за подаването им е до 30-ти септември.

Мястото, където се подават документите е стая 12 в сградата на Община Димитровград във времето от 9.00 до 17.00 часа. Необходимо е да бъдат представени заявление за кандидатстване по образец, документ, удостоверяващ възрастта, както и такъв, удостоверяващ учебното заведение, в което учи кандидатстващият. Това изискване не важи за деца до шестгодишна възраст.

Трябва да бъдат предоставени и сертификати, грамоти и други доказателства за успехите, постигнати през последните две години в местни, регионални, национални или международни състезания. Техният брой не трябва да надхвърля 5.

Към документите трябва да се добави и мотивационно писмо, а също и  препоръка от преподавател в областта, за която се кандидатства. Накрая е важно да бъде предоставена и бележка от учебното заведение, че ученикът няма наложени наказания през изминалата учебна година. За повече информация - телефон -  0391/ 68 319.

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    За
    За кражби
    4 0
    19:24, 16 сеп 2020
    за кражби и изневери ще имали стипендии?
    • За
      за далавери
      0 -2
      23:55, 17 сеп 2020
      що бе?
      навит ли си и ти,бе палавник? Гледай си твоята булка първо
  • 2
    Та
    Тази
    3 0
    09:57, 17 сеп 2020
    Тази така си поживя в общината без да разбере какво работи и защо получава заплатата си. Не е сама тя, да прибавам и кременчето , стойковчета, гавазовци, дончевки..и много калинки!
    • Да
      далаверко
      0 0
      23:57, 17 сеп 2020
      да бе завършил "ВИшШЕ" и ти на Острова,пък тогаз хортувай така....
Последни новини