От х:

Днес в x:

Премиерите по National Geographic през септември

Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател, сезон 2 (7 еп. x 60 мин.)
13 септември 2020 г., неделя @ 22:00 ч.
Премиера през септември

Гордън Рамзи се гмурка, лови риба, събира сено и скача от хеликоптер в едно изпълнено с приключения пътешествие в търсене на вкусна храна по света. От пълните с едър дивеч диви територии на Южна Африка, през пълните с каймани джунгли на Гвиана, до девствената природа на Тасмания, кулинарното пътешествие на Гордън ще ни разходи през блатата на Луизиана, ледените фиорди на Норвегия, пълните с подправки планини на Индия и величествения индонезийски остров Суматра.

Разследване на самолетни катастрофи: Специален доклад, сезон 3 (10 еп. x 60 мин.) 
7 септември 2020 г., понеделник @ 22:00 ч.
Премиера през септември

В този специален сезон на поредицата „Разследване на самолетни катастрофи” всеки епизод разглежда няколко случая, обединени под една тема. Ще станем свидетели на мигновени решения в напрегнати моменти, които водят до трагедии, на грешки при излитане, които доказват как една пропусната важна стъпка в процеса води го фатални последици и, не на последно място, в епизод, посветен на гледната точка на оцелели пътници, хора, претърпели тежки инциденти, ще разкажат своите спиращи дъха истории.

Великите съкровища на Древния свят (6 еп. x 60 мин.) 
5 септември 2020 г., събота @ 22:00 & 23:00 ч.
Премиера през септември

Професор Бетани Хюс ни отвежда на едно красиво и уникално пътешествие през забележителна страна, за да сподели нейната лична класация на топ десет чудеса на Древен Египет. От огромни храмове до изгубени съкровища на фараони, тази вълнуваща експедиция ще представи една от най-старите и мистериозни цивилизации.

Бетани ще пропътува от делтата на река Нил в Северен Египет до бреговете на езерото Насър в далечния юг, преминавайки през величествени места като Големия сфинкс, Розетския камък, Долината на царете и Голямата пирамида в Гиза. По пътя си тя ще се срещне с водещи учени и египтолози, които ще ѝ покажат съкровищата в нова светлина – както добре познатите, така и нови неочаквани чудеса.

Кръв на стената (1 еп. x 120 мин.) 
26 септември 2020 г., събота @ 22:00 ч.
Премиера през септември

В Централна Америка фургон пълен с емигранти, които търсят по-добър живот, се отправя на север към границата на САЩ, докато в същото време наркотрафикантите пренасят дрога и пари през същата тази граница. Филмът е създаден от номинирания за награда Оскар режисьор Себастиан Юнгер и отличения „Еми“ продуцент Ник Куестед. „Кръв на стената“ изследва дълбините на корупцията, която залива Мексико и Централна Америка, както и политиките от миналото, заради които обикновените хора не могат получат справедливост.

Втората световна война в Европа: Гласове от фронта (1x60) 
17 септември 2020 г., четвъртък @ 22:00 ч.
Премиера през септември

На 8 май 2020 г. се честват 75 години от Деня на победата, когато нацистите капитулират пред Съюзниците, слагайки край на Втората световна война в Европа. Ще преживеем отново този забележителен ден, както и много други драматични събития, довели до него, чрез думите на хората, които си го спомнят.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини