От х:

Днес в x:

Две големи изненади от iPhone 12

Високата производителност и секси дизайнът са две от основните характеристики на iPhone, които карат милиони от нас ежегодно да сменяме телефона си с най-новия модел.

Глобалната несигурност и затрудненият бизнес принуждават Apple, а и другите в бранша, да заложат на още повече иновации и подобрения в новите си модели през 2020 г., което е страхотна новина за всички нас.

Наскоро технологичният анализатор, известен в Twitter като Komiya,  разкри, че новият iPhone 12 ще е забележително по-мощен от миналогодишния.

По негови данни чипът A414, който ще видим в iPhone 12, ще предложи до 40% по-бърза работа на процесора и до 50% по-висока производителност на видео драйвъра.

Това е скок, който обикновено отчитаме в рамките на повече от едно поколение от даден модел.

Дори Komiya да греши, от iHackto прогнозират, че подобренията ще са с респективно 30% и 38%, което пак е голям скок. Голямата промяна ще е в архитектурата на чипа, която вече ще разчита 5-нанометров, а не 7-нанометров процес.

По-апетитната (за някои) новина обаче е, че iPhone може би ще е пригоден за ползване в пустинята и в тундрата. 

От Wccftech наскоро обявиха, че разполагат с изтекли данни, които говорят за материал "космически алуминий" за корпуса на iPhone 12, който издържа на високи и ниски температури.

Малко сме скептични към този слух, защото бихме очаквали подобна новина да изтече доста по-рано. 

Нашият голям въпрос по-скоро засяга дизайнерските решения, на които Apple ще се спре за формата и разположението на камерния модул, който миналата година породи доста шеги в мрежата.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини