От х:

Днес в x:

Две жени - от Хасково и Димитровград са с Ковид-19

За последното денонощие на територията на областта са регистрирани общо два нови положителни случая на коронавирусна инфекция. Новозаразените са жени.

Положителната проба е на жена на 52 години от община Димитровград. Тя е настанена в Инфекциозно отделение с грипоподобни симптоми.

Другата от двете направени проби в МБАЛ-Хасково е отрицателна.

Към РЗИ-Хасково е постъпила информация за нов положителен случай на жена на 23 години от община Хасково. Жената е поставена под домашна карантина, а контактните ѝ лица са установени.

От Областния кризисен щаб съобщиха, че взетите от РЗИ Хасково на 28-ми юли 103 проби за наличие на Ковид- 19 от Дома за възрастни с психични разстройства - с. Радовци са отрицателни. От единадесет проби- четири контролни и седем на контактни лица, всички направени след изтичане на четиринадесет дневната карантина, положителни остават четири контролни проби.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

  • 1
    Са
    Сашо
    13 -10
    08:56, 30 юли 2020
    Ще става все по зле .
    • Пе
      Пешо
      11 -10
      10:15, 30 юли 2020
      Зле са мозъците ви
  • 2
    То
    Тони
    19 -6
    09:49, 30 юли 2020
    Стига с този Коронавирус! Правят се на загрижени за нас, а всеки ден ни убиват бавно.
    Заради Меркел България е като концентрационен лагер,където се извършва бавен,но ефективен геноцид,като тровят хората не само физически, а и психически.Гешев и герберите са си баш фашисти с тяхната наглост,мерзост и враждебно отношение към народа.Ще е добре протестиращите на запад да опънат плакати, представящи Меркел като хитлеристка,за дахванат окото,че тоя тиквоч,дето ни го изтепоса, умори и изпъди народа.България е на 1во място по рак в ЕС заради боклуците ,с които ни тъпчат,токсичните отпадъци, които горят или пък заравят,та да тровят почвата и водата – конц лагер на открито.
    • Jh
      JHB
      7 -10
      14:02, 30 юли 2020
      Концлагер беше по времето на т.живков. Сега можеш само с лична карта утре да си навсякъде по Европа. Наемаш си апартаментче и почваш да работиш - имаш това законно право. По времето на съветския социализъм, не можеше даже в друг град да се заселиш, камо ли да отидеш в Западна Европа. Това беше истински концлагер. Това са 100 процентови ФАКТИ, не си мислете че си ги измислям, както правят повечето коментиращи тук! Помнете това което казвам, защото с политик като сегашния президент, това ужасно време е на една ръка разстояние.
    • Fg
      fgfd
      5 -1
      16:31, 30 юли 2020
      Абе JBH казах ти за хапчетата. Каквото си баба знае това си е бае . Още много години все нещо ще ти пречи.Престани да лазиш из нета ами ходи си покажи личната карта например в гръцко наеми си апартаменче и започни да береш субкултури или да сменяш подлоги. Не съм привърженик на соц моц и тем подобни глупости.А строя на който се радваш принуди доста българи да ходят по чужбината да работят за жълти стотинки. И не живеят в наети апартаменти ами се бутат в тясни квартири по няколко или живеят в каравани за да им стигат авоарите.Явно не си ходил наскоро навън
  • 3
    Bu
    Buu
    5 -2
    10:08, 30 юли 2020
    Стига сте си пълнили липсата на новини с тая Корона! Като сте започнали, ами пишете за всички умрели за деня...и причините! Вече никой не ви ги чете тия ежедневни сводки..
  • 4
    Lo
    Love
    5 -6
    11:51, 30 юли 2020
    След целуването по празника Байрям Али, ще има още много случаи.
  • 5
    XM
    X men
    2 -2
    12:40, 30 юли 2020
    Love Някой турчин да не ти е е.....л
  • 6
    Фе
    феро
    4 -2
    15:03, 30 юли 2020
    Не се бутайте по магазините като офци спрете се бе слагайте си маски и на дистанция един от др.
    • Oy
      oyi
      2 -2
      16:40, 30 юли 2020
      Ако си мислиш че като сложиш маската ще се спасиш най-много да пукнеш от задух на тия 40 градуса.
  • 7
    Ан
    анонимен
    2 -2
    15:48, 30 юли 2020
    а бе хора не разбрахте ли че ви лъжат имам позната която беше с лека истинка но лекарите я приеха в болница да я лекуват предложиха и доста солидна сума за да я пишат че е с ковид но тя не се съгласила и те я изписали от болницата още същия момент когато от казала да приеме парите хора защо сте толкова тъпи и прости лекарите си получават голяма сума пари като си играят със здравето на хората
Последни новини