От х:

Днес в x:

АРДА победи Септември Симитли в контрола

Отборът на АРДА записа първа победа на подготвителния лагер в Разлог.

Играчите на Николай Киров се наложиха с 1:0 над Септември Симитли, а двубоят се игра на стадиона на новака във Втора лига.
Срещата започна с владеене на инициативата на играчите от Кърджали, а първото положение бе в 16-та минута, когато Леони центрира към Радослав Василев, но изстрелът на нападателя с глава бе спасен. Малко по-късно Милен Желев отново комбинира с Василев, но и този път топката не влезе в мрежата.

В 35-та минута играч на Септември можеше да си отбележи автогол, но топката срещна напречната греда. Две минути по-късно удар на Леони също се отби в гредата.
След почивката в игра за АРДА се появиха новият вратар Васил Симеонов, Иван Коконов, Александър Георгиев, Емил Мартинов, Андриа Бубняр, Ловре Кнежевич, Мартин Костадинов, Стойчо Атанасов, Емирджан Сюлейман, Окан Топчу. Домакините от Симитли в 49-та минута отправиха удар към Васил Симеонов, който бе париран от стража на АРДА.

Единственото попадение бе отбелязано след хубава атака на двамата хърватски футболисти, които са на проби в АРДА. Андре Бубняр намери хитро в наказателното поле Ловре Кнежевич, за който не бе проблем от близко разстояние да се разпише.

Вратарят на АРДА направи отлично спасяване в 73-та минута, когато играч на Септември се оказа в много добра стрелкова позиция.

В последната минута на мача Кнежевич можеше да удвои преднината на АРДА, но стража на Септември изби топката в ъглов удар. Така АРДА записа първа победа в предсезонната си подготовка. Михаил Александров и Румен Руменов не взеха участие в мача, но тренират наравно с останалите футболисти.

Следващата контрола на АРДА е на 25 юли срещу Славия.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА:
23 Месут Юсуф, 4 Милен Стоев, 71 Пламен Крумов, 5 Петко Ганев, 8 Милен& Желев, 30 Красимир Илиев, 73 Лъчезар Котев, 25 Матеус Леони, 7 Спас Делев, 98 Светослав Ковачев, 99 Радослав Василев.

www.fcarda.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини