От х:

Днес в x:

Cappella, Джанго Зе, Обратен ефект, Милена, Deep Zone Project и другите на Street Food& Music Festival в Пловдив

Музика, кулинарни демонстрации, подбрани храни и напитки са част от програмата на Street Food& Music Festival, който ще се проведе от 23 до 26 юли на пл. "Централен" в Пловдив. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Популярни артисти и музиканти ще сготвят на живо някои от любимите си ястия и ще разкажат за своите тънкости в кухнята.

"STREET FOOD културата вече промени начина, по който се храним и общуваме. За поредна година събираме в Пловдив най-добрите кухни на колела, за да могат хората не само да се насладят на вкусните им предложения, но и да са наясно с тенденциите в STREET FOOD културата. Продължаваме да вярваме, че изкуството и кулинарията са неразривно свързани в тази нова градска култура и сме ви приготвили атрактивна 4-дневна фестивална програма!", споделя Николай Тодоров, автор на Street food & Music Festival идеологията.

По думите на Тодоров най-голямата изненада на фестивала е специалното участие на една от най-известните денс формации на всички времена Cappella. Другото, което в никакъв случай не трябва да пропускате, е събирането на Джанго Зе отново на сцена, както и традиционния за Обратен ефект купон!

Рок дамата на българската музикална сцена Милена също се присъедини към Street Food & Music Festival. На сцената ще могат да се видят още Орлин Павлов, Deep Zone Project, Wosh MC & Feel, местните познайници, прочули се в последното издание на "Гласът на България" Илин Папазян и Керана & космонавтите, група Le Push, допълнени от група Мix Me на Едит Унджиян и Георги Зайков.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини