От х:

Днес в x:

12 °C

Цената на PCR теста гони 200 лв. Преглед на печата

Изображение 1 от 2

    След поевтиняване на газа: Нулеви сметки за топла вода през юни, пише на първата си страница “24 часа“. Проверка на изданието е установила, че това се е случило на немалко абонати на столичната топлофикация. Във фактурите има само такси за отчитане на уредите, които според вестника, са от 1 до 3 лв. и са такси за топлинния счетоводител, които се начисляват всеки месец и зависят от броя на уредите.

    Цената на PCR теста гони 200 лв., четем на водещата страница на “Труд“. Пробите поскъпнаха рязко след обявяване на новите изисквания на Гърция за влизане на туристи в страната. Между 170 и 190 лева вече струват пробите за коронавирус с ускорен срок - резултатите излизат до края на деня, в който е взет секрет, уточнява вестникът.

    Жълт картон за властта от Съединените щати и Европейския съюз, е водещото заглавие на “ЗЕМЯ“. Всекидневникът съобщава за позицията на дипломатическата мисия на Вашингтон у нас във връзка с разрастващите се протести в страната.

    Съюзът на съдиите застана срещу Гешев, пише на първата си страница “ДУМА“. С изключително остра позиция срещу главния прокурор излезе Управителния съвет на Съюза на съдиите в България. Левият вестник цитира текста на позицията, който гласи, че "силовите действия по принудително навлизане и претърсване в президентството са абсолютно неприемливи в правовата държава".

    Място на първите страници на повечето издания намира и новината за разпространените от прокуратурата вчера записи на разговори между намиращия се в Дубай бизнесмен Васил Божков с журналиста Огнян Стефанов и депутата Александър Паунов.

    Мога да пратя 10 хиляди пред парламента, за да посрещнат Горанов, цитира думите на Божков на първата си страница “Труд“. Според изданието журналистът Огнян Стефанов общува с Илия Павлов, Брендо, Цветан Василев, Васил Божков винаги от журналистически интерес.

    "Кървавият Божков с позивна "Преврат": Сваляме кабинета, правим нещо ново", обобщава в заглавие “Монитор“.

    Източник: БНР

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини