От х:

Днес в x:

10 °C

Нов заразен с коронавирус в Хасково: жена на 55 години

За един нов позитивен пациент с коронавирус,  съобщиха днес от областния оперативен щаб в Хасково.

С инфекцията е 55-годишна жена от Хасковска община.

Тя е настанена за лечение в инфекциозно отделение на МБАЛ -Хасково. Контактните ѝ лица са издирени и са им връчени предписания. 

От взетите четири проби на пациенти на МБАЛ- Хасково на 2 юли три са отчели отрицателен резултат.

За последното денонощие на територията на област Хасково са взети 12 проби за наличие на коронавирусна инфекция, уточниха от Областния щаб.

Три от тях са взети от пациенти на МБАЛ -Хасково. Резултатите им все още се обработват. 

Девет от пробите са взети от РЗИ Хасково по преценка на епидемиолога на контактни на пациент с положителен резултат - те са отчели отрицателен резултат.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (20)

  • 1
    Ед
    Един
    22 -1
    10:22, 4 юли 2020
    Оправете си заглавието,докога такава неграмотност?
    • Ан
      Англия
      29 -2
      10:30, 4 юли 2020
      В България нивото на информацията и на пишещите е това на порнографията от 70-те години на миналия век.
    • Др
      друг
      28 -3
      11:58, 4 юли 2020
      Това е равнището на мисирките.
    • Ха
      Хасково
      7 0
      02:30, 5 юли 2020
      Сега като натиснаха софийските недосегаеми мафиоти, хасковските ще ги натискат ли?
    • Сега Короната ще ви удари - графиката е тръгнала яко Нагоре !
      .....
      И не само защото сте Тъпанари ,
      АмиЗащото Евро Боклука Боци Тулупа целенасочено отпусна карантината за да Мрете
      .... Така му се удължава далаверата .... Има трупове - има извънредно положение - той цоца парички и вие не можете да протестирате :))
      ....
      Очаквайте "Завръщането на Злото Джудже Мутрафчийски" - тоз малък шопски Наполеон - тъпия хирург хуманист дето пожелаваше на пациентите си "Да мрете Яко"
    • Де
      Денис
      0 0
      12:18, 7 юли 2020
      Еййй долни гадняриии ,вчера една жена уби майка си - казахте , че са ц***** и куб убиди , за изнасилването пак казахте, че е бил циган ин сводник ии пак само псувни и обиди. Дано коментара ми да не бъде изтрит , но ако и аз не Ви псувам няма да мога. Абеее Бай-Ганьовци мръсни ,долни , алчни , безсъвестни, завистливи и от най-лошата нация точно Вие българите сте нааай долните , простите и лошите. Изяще са !!! Само така напред да Ви *** племето да *** изнасилвачи и убийци мръсни. Ииии крадцииии сте нааай па много.
  • 2
    До
    Добрия Добрин
    36 -5
    10:38, 4 юли 2020
    Много тестове бе, цели 12бр. Направо сте се скъсали от тестове. В един момент ще стане мазало в Хасково.
    • Ку
      Кура Лупа
      21 -8
      11:32, 4 юли 2020
      Всяка спестена проба
      пълни на Боци Тулупа джоба :))
  • 3
    Т
    т
    33 -5
    11:23, 4 юли 2020
    Накарайте ******ите да носят маски на закрито иначе лошо
  • 4
    Ра
    Рафка
    25 -3
    11:26, 4 юли 2020
    Жената чистачката от ДАНС ли е?
  • 5
    Ha
    Haha
    19 -15
    12:12, 4 юли 2020
    След като в хасково няма китайски вирус как и откъде се е заразила жената, или пак 1800лв...
  • 6
    Ка
    Как?
    13 -7
    17:22, 4 юли 2020
    Била е на среща с някой от "местния щаб " и се заразила женицата, горката
  • 7
    То
    Тошко
    7 -3
    20:00, 4 юли 2020
    Точно от там се е заразила - резил
  • 8
    Са
    санитар
    7 -1
    07:46, 5 юли 2020
    А лудите хиперактивни директорки на училища какво следва да се правят - то сега само ковида се гледа, ама това също са спешни случаи! Такива хиперактивни личности трябва да се държат далече от персонал и ученици! Особено по време на извънредно положение. Тази ЗЕЛЕНАТА ДИНЯ вече съвсем се е самозабравила! Не стига че е хиперактивна и никой не може да и насмогне, ами вече и очевидно е изкукала - доказателство последните и мръсотии в училище!
  • 9
    До
    До санитар
    5 -1
    09:37, 5 юли 2020
    Съгласна съм с директорките, но те не стоят до учениците, нито до учителите, те се правят, че са "много заети и имат "много работа" и после имат по 100 дена отпуска, после пак отново през учебната година , директорките са отвратителни, не всички, но повечето от тях са
  • 10
    Ха
    Ха така де
    5 0
    12:50, 5 юли 2020
    Коя е тая директорка всички си приличат до една: нагли, алчни, дърти, пред пенсия, жадни за власт, пари, натегачки и то доста упорити натегачки, особено пред местните власти, удряйки се в гърдите , че "много работят" , а не си задават въпроси как учителите ги наблюдават под лупа, но на тях не им дреме, те гледат само да цоцат-само после да не го повръщат
  • 11
    До
    До кмета
    4 -2
    19:37, 5 юли 2020
    Защо всички искат млади учители за работа по училища и детски градини , а директорките са дърти, някой ще ми пише ли защо е така, ама всички директорки са дърти . Да познава някой млада директорка?
  • 12
    И.
    И...
    3 0
    20:39, 6 юли 2020
    Кво стана сега - Гюля и мъжа и Тоню били назначени от Стъню "умното" - смях и резил. Ми той "умното" какво разбира от учители и преподаване. По кой начин ги е назначил по конкретно? И кой му е задължен - Гюля, или онази навменяема директорка, дето се има за много гъста със Стъню. Къде и как ама гъсти требе да са! Иначе е напълно непонятно как някой може да се разбира с тая хиперактивната директорка!
  • 13
    Би
    бис
    4 0
    21:37, 6 юли 2020
    Искат млади учители и учителки, защото са неориентирани - мислят си, че трябва да са благодарни, не смеят да гъкнат, не смеят да роптаят против нищо и не си търсят правата. Не предявяват претенции! И най-вече - могат да бъдат моделирани от дъртите крави директорки - такива каквито им трябват - не за умения а за доноснички, за клюкарки, за скандалджийки, за келипирки, за мазнички куклички, за подлизурки и подлоги! Това прави една определена директрка с всички, които назначава. Тази Чума очаква от учителките да и играят по гайдата - да контактуват само със симпатичните и, да участват самов разговири с нейните хора, да не си говорят по-между си, да не се събират по повече от няколко човека, изобщо - да не вземе да пламне метеж някакъв срещу това СЛЪНЧИЦЕ - нея личност!
  • 14
    Затова трябва МАНДАТНОСТ НА ДИРЕКТОРКИТЕ на училищата. Не могат да се чувстват вечни и ненаказуеми. МАНДАТНОСТ ЗА ЕКСПЕРТИТЕ в РУО ХАСКОВО - това е най корумпираното РУО в страната. Всички там са долни мазни лъжци и интриганти. Изобщо да се закрият РУО-тата - те никаква функция не изпълняват - освен да препращат тъпи заповеди и графици на министъра. Абсолютно безполезни страхливи кретени, които един казус не могат да решат и да вземат становище. Хлъзгави мекотели, хранещи се със зрелища по училищата, и циркови изпълнения на директорки!
Последни новини