От х:

Днес в x:

30 °C

Общината купува морска сол за 172 800 лв. за зимно поддържане на пътищата в Хасково

Община Хасково обяви обществена поръчка за закупуване на 2400 тона насипна морска сол. Тя ще се използва за нуждите на общинското предприятие „Екопрогрес” за зимно поддържане на пътищата в община Хасково.

Посоченото количество е прогнозен обем за 36 месеца, като възложителят не се задължава да го усвои напълно (100%).

Прогнозната стойност на поръчката е 172 800 лева без ДДС.

Обществената поръчка е по договаряне без предварително обявление. Мотив за избор на процедурата е, че „предметът на поръчката е доставка на стока, която се търгува в стокова борса, съгласно списък, одобрен с акт на Министерския съвет, по предложение на министъра на финансите”, става ясно от обявлението. 

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Со
  Солник
  12 -1
  14:28, 27 юни 2020
  Много сол
  • Ку
   Кура Лупа за Солта
   3 0
   00:06, 28 юни 2020
   Ще осоляват пачки с
   банкноти по 500 евро
   ...
   по рецептата на Евро Тулупа Боци Боклука
 • 2
  По
  Порчо
  16 -2
  14:33, 27 юни 2020
  Сол за три години. И накрая дъждът я измил. Като захарта на Ганчев Джуджето.
  Някой ще захлеби яко! Абе идват избори! Пари трябват на Шайката и на братчедите, за да ги купят!
 • 3
  Мл
  Младок
  15 -2
  16:21, 27 юни 2020
  Ох на батьо,ще има подаръци за всички по веригата...
  Нови bmw-та с екзотични номера.
  Помощи за медиите.
  Помощи за разследващите.
  Помощи за приятелите в службите.
  И така кръгът на лайната се затваря.
 • 4
  Дя
  Дясо6
  10 0
  17:09, 27 юни 2020
  То сняг няма бе гусин кмет!
  • Он
   Онзи
   8 0
   20:12, 27 юни 2020
   Сняг може да няма, ама таксата смет за фирмите нали скочиха 5-6 пъти. Значи пари има. Защо братчедите да не ги "усвоим" и да си ги разпределим!
   Колкото повече толкова повече! Станчо Пух
 • 5
  Би
  Бини
  10 -1
  20:37, 27 юни 2020
  1кг морска сол е 0.20лв перечистена за хранит. индустрия аз купувам. Има нечиста по 0.10лв за улиците песачлива. Това са 900т чиста за ядене и 1800т непречистена. Ако 90 дена има сняг на ден по 20т трябва да мятат. Само сол без пясък..

Хороскоп за 07.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Бъдете по-смирени днес. Откажете се от грандиозни дела. Отделете внимание на близки хора около вас. Ако забележите дребните промени случили се около вас напоследък, ще си дадете сметка, че живота не е само бизнес, а едно приятно преживяване на малки радости. Насладете им се тихо.
07 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С повишена активност ще пристъпите към ангажиментите си и ще наложите свое темпо. За да останете доволни от себе си се старайте да изпипвате всяка подробност. Оценката, която ще получите за работата си ще бъде положителна. Отнасяйте се с повече уважение към хората от обкръжението си и не се надценявайте.
07 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би най-сетне ще успеете да разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате остра необходимост от промяна и същевременно не знаете кое точно да промените. Едно от решенията е просто да освежите обстановката в жилището си като разместите мебелите или промените цвета на стените.
07 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще бъде спокоен и ведър. Деловите задачи ви носят удоволствие от добре свършената работа, още повече, че резултатите ще са добри. Откриват ви се перспективни възможности в служебен план, но трябва да подходите с повече такт и търпение. Доверете се на човек, когото уважавате. Любовта ви е в унисон с настроението.
07 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Усилията да сте във фокуса на вниманието изморяват и изхабяват емоционално. Бъдете обективни към себе си и не стигайте до крайности. Добри възможностите в посока на отдиха ще ви предостави днешния ден, използвайте ги. Здравословното ви състояние също се нуждае от грижи, не пренебрегвайте хронично страдание.
07 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ако непременно държите да покажете предимството си пред някой, има опасност да се нагърбите с чужди проблеми и с това да усложните взаимоотношенията си. Излишното натоварване би ви се отразило недобре на здравето, психиката и настроението. Осигурете си повече минути за отдих.
07 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Заложете на премерения риск. Всичко, което правите е добре замислено. Не позволявайте да ви поднасят изненади, които да ви правят безучастни. Намирате разрешение на важен за вас въпрос, който ще спомогне за по-нататъшното ви професионално развитие. В центъра на вниманието сте и се чувствате много добре.
07 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Всичко около вас днес е твърдо динамично и ще останете доволни от свършеното само ако се придържате към този начин на действие. Не очаквайте прекалено много от обещанията, които получавате, те са по-скоро несериозни. Предстои ви стабилизиране на финансовото състояние, но бъдете търпеливи с деловите си партньори. Пазете се от измами.
07 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Очаква ви изключително разнообразен ден днес. С каквото и да се замете, настроението ви е прекрасно и вследствие на това успявате да останете доволни от всичко свършено. Същевременно чувството ви за хумор кара хората около вас да се забавляват истински. Добра новина, свързана с близък приятел ще ви зарадва към края на деня.
07 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Енергични сте и със замах ще се справите с професионалните си ангажименти днес. Ще планирате бъдещи проекти, които грижливо обмисляте. Не прибързвайте в решенията си. Наред с грижите, които проявявате към делата си, е нужно да се замислите и за отношенията си с близките ви хора.
07 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Отношенията с партньора ви носят добро настроение и ви карат да не мислите за грижи и проблеми. Не пренебрегвайте нечие внимание към вас, това сега може и да не ви вълнува особено, но обстоятелствата ще ви принудят да се съобразявате. Близо сте до разрешаването на битов дискомфорт.
07 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
07 авг 2020
Последни новини