От х:

Днес в x:

3 °C

Общината купува морска сол за 172 800 лв. за зимно поддържане на пътищата в Хасково

Община Хасково обяви обществена поръчка за закупуване на 2400 тона насипна морска сол. Тя ще се използва за нуждите на общинското предприятие „Екопрогрес” за зимно поддържане на пътищата в община Хасково.

Посоченото количество е прогнозен обем за 36 месеца, като възложителят не се задължава да го усвои напълно (100%).

Прогнозната стойност на поръчката е 172 800 лева без ДДС.

Обществената поръчка е по договаряне без предварително обявление. Мотив за избор на процедурата е, че „предметът на поръчката е доставка на стока, която се търгува в стокова борса, съгласно списък, одобрен с акт на Министерския съвет, по предложение на министъра на финансите”, става ясно от обявлението. 

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Со
  Солник
  12 -1
  14:28, 27 юни 2020
  Много сол
  • Ку
   Кура Лупа за Солта
   3 0
   00:06, 28 юни 2020
   Ще осоляват пачки с
   банкноти по 500 евро
   ...
   по рецептата на Евро Тулупа Боци Боклука
 • 2
  По
  Порчо
  16 -2
  14:33, 27 юни 2020
  Сол за три години. И накрая дъждът я измил. Като захарта на Ганчев Джуджето.
  Някой ще захлеби яко! Абе идват избори! Пари трябват на Шайката и на братчедите, за да ги купят!
 • 3
  Мл
  Младок
  15 -2
  16:21, 27 юни 2020
  Ох на батьо,ще има подаръци за всички по веригата...
  Нови bmw-та с екзотични номера.
  Помощи за медиите.
  Помощи за разследващите.
  Помощи за приятелите в службите.
  И така кръгът на лайната се затваря.
 • 4
  Дя
  Дясо6
  10 0
  17:09, 27 юни 2020
  То сняг няма бе гусин кмет!
  • Он
   Онзи
   8 0
   20:12, 27 юни 2020
   Сняг може да няма, ама таксата смет за фирмите нали скочиха 5-6 пъти. Значи пари има. Защо братчедите да не ги "усвоим" и да си ги разпределим!
   Колкото повече толкова повече! Станчо Пух
 • 5
  Би
  Бини
  10 -1
  20:37, 27 юни 2020
  1кг морска сол е 0.20лв перечистена за хранит. индустрия аз купувам. Има нечиста по 0.10лв за улиците песачлива. Това са 900т чиста за ядене и 1800т непречистена. Ако 90 дена има сняг на ден по 20т трябва да мятат. Само сол без пясък..

Хороскоп за 28.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Професионалните ви ангажименти да ви занимават и през почивните дни. Това едва ли ви изненадва и още по-малко разочарова. Работата ви носи удовлетворение, пък и не е толкова натоварена, колкото интересна. Посветете й се и днес, заслужава си. Благоприятен период за нови начинания и планиране на дългосрочни проекти.
28 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Сега енергията ви е в изобилие, затова отрано се замислете как най-добре да използвате тази благодат. Придобивате нови познания и умения. Любовта ви се усмихва, затова е твърде вероятно да пренебрегнете част от професионалните си задължения, за да прекарате времето си с любимия човек.
28 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще станете съпричастни на чуждите проблеми и ще им посветите голяма част от времето си днес. Не пренебрегвайте задачите си, особено онези, които са със срок днес. Неотложни решения ще ви подтикнат към адекватни и бързи реакции. За много от вас денят се свързва и със спонсорство и реализирани финансови сделки.
28 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса,одобрете го от сърце и бъдете щедър в похвалите си. Денят е подходящ за сделки с недвижими имоти. Бъдете внимателни, ако шофирате.
28 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Умората ще ви подтикне да потърсите тихо място за отмора. Уважавайте желанието и на другите да се чувстват спокойни, отнесете се с разбиране към проблемите им. Новини, свързани с финансите ви ще подобрят настроението ви, но и ще ви направят по-активни в уреждане на срещи и други делови задачи.
28 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Грижейки се за интересите си, ще проявите разбиране към работата и проблемите на околните, с което ще ги приобщите към работата си. Без да се оставяте на случайността, ще действате съобразно новите условия, както на работното място, така и в обществено-политически план. Предложение за работа или обучение в чужбина за други.
28 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Здравето ви ще ви застави да потърсите нетрадиционни методи на лечение. Любим човек също би ви помогнал да се разтоварите от напрежението и да се заредите с позитивни мисли. Дайте си сметка, че умората засилва притесненията ви, като ви прави нервни и раздразнителни. По-леко ще ви стане и от новината, която ще ви поднесат вечерта.
28 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С лекота ще осъществявате идеите си днес. Ще очаровате с присъствието си и ще срещате разбиране и съпричастност. Няма да се затрудните и в общуването с деловите си партньори. С основание очаквате повишение на материалното си състояние. За здравето трябва да се погрижите, съществува опасност от настинки и хронични страдания.
28 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не се противопоставяйте сляпо на нововъведенията около вас. Изслушайте застъпниците им, може би наистина имат право. Насочете енергията си в позитивна насока. Изявете потенциала си. Възможности за това не липсват, просто трябва да вдигнете поглед. Близост и хармония с човек от обкръжението ви.
28 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С поведението си респектирате околните и така съзнателно ги подчинявате на волята си, спестявайки си изненади. С навременните си действия по интересуващ ви въпрос ще благоприятствате професионалното си развитие. Не позволявайте да се показвате отегчени пред някой, който ви интересува.
28 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предстои ви решаването на важен въпрос. Трудно ще ви е да вземете от раз решение, затова бихте могли да се посъветвате с хората около себе си. Със сигурност има човек, на когото бихте могли да се доверите. Вечерта се заемете с нещо приятно и разтоварващо. Работата не е за предпочитане.
28 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Денят е удачен за експерименти от всякакъв род. Ентусиазмът ви е заразителен и отваря всички врати пред вас. Великодушието ви ще ви спечели нови приятели. Отдайте се на желанията си - днес почти всичко ви е позволено.
28 яну 2021
Последни новини