От х:

Днес в x:

27 °C

Общо 23-ма са вече под карантина заради контакти с Григор Димитров в Хасково

 През днешния ден от РЗИ- Хасково са връчили още 11 предписания за поставяне под карантина на хора контактували с Григор Димитров. Общият брой на карантираните за последните два дни е 23-ма души, съобщиха тази вечер от Областния кризисен щаб. Епидемиологичното проучване продължава, съобщават от там.

До момента Отрицателни са пробите за коронавирус на всички, контактували с него

Призовават се всички лица, които са били контактни или са наблюдавали тренировката на Григор Димитров, да носят лични предпазни средства и при наличие на симптоми да се свържат с общопрактикуващите лекари или да се обадят на горещия телефон на РЗИ Хасково - 0879298883.

Междуревменно мениджърът на Григор Димитров Георги Стоименов посочи, че състоянието на тенисиста се подобрява. Изследванията на дробовете му са добри. Майка му и баща му Митко също са добре, те не са носители на заразата, са показали изследванията им, и са в Монте Крало, в апартамент извън неговия.

Facebook коментари

Коментари в сайта (18)

 • 1
  За
  Защо бе Григоре ?
  40 -7
  19:20, 23 юни 2020
  На Григор Димитров му е предлагано да бъде тестван за коронавирус в Сърбия и в Хърватия ,защото идва от
  най-рисковата в света държава САЩ !
  Той е отказал и на двете места въпреки че се е чувствал зле ?
  И как е влязъл в България идвайки от САЩ ,а не е стоял в задължителна 15 дневна карантина ?
  За един приятел питам .
  • 11
   11111
   11 0
   21:38, 23 юни 2020
   Тестване за коронавирус се прави в Белица, след като български работници от германската кланица, превърнала се в огнище на COVID-19, са се завърнали у нас, съобщава bTV

   Това е станало в деня на обявяване на поетапна карантина в цеха. Властите у нас научиха от екипа на bTV за завърналите се.

   Тричленното семейство от Белица се прибира от Германия в петък. Тръгват си веднага щом разбират, че много от колегите им в кланицата са заразени с коронавирус. Прибират се, без да съобщят на никого, че идват от огнище на заразата.   „Добре сме, супер, просто се притеснихме, че сме били там нали в заразата фактически, иначе нема нищо за момента“, казва Румен Захов.

   Преди да си тръгнат от кланицата им направили тестове, но Румен казва, че още не знае резултата.
  • Пр
   Прости неща
   14 -6
   22:42, 23 юни 2020
   Григор влиза в България от Сърбия, не от САЩ. Кажи на приятеля си. В САЩ беше три месеца в пустинята само с треньора си. За сметка на това ден преди Григор да кацне в Белград прочетохме, че Джокович е бил контактен на заразен сръбски баскетболист, гардът на "Партизан" Никола Янкович. Джокович посреща Григор, прегръдки и т.н., това първият ден, а последният - дискотека. В Сърбия не се е чувствал зле, нито в България. В Хасково са му били или третият и четвъртият ден, или петият и шестият ден, след като се е заразил, в зависимост дами това е станало още първият или последния му ден в Белград. Във всички случаи е бил в инкубационен период. От Хърватска си е тръгнал веднага, след като се е почуствал зле и се е изследвал незабавно, след като е кацнал в Монако. Той там живее. Всичко това са факти.
  • До
   До прости неща
   15 -3
   01:24, 24 юни 2020
   Виж ..Григор като спортист го уважаваме и сме го гледали и подкрепяли на мачовете му по света .
   Но действията му в последните дни бяха несериозни опасни за другите.

   Идва от силно заразените САЩ ,и минава през летища коли и самолети докато иде в Сърбия ,не се е телепортирал.
   Трябвало е да се тества когато са му предлагали/изискали да го направи в Сърбия и после в Хърватия .
   И влизането през Сърбия ,след кацане там от САЩ....нали разбираш ,че идеята на карантината не е да се намерят начини да бъде заобиколена !
   Пожелаваме му да се оправя бързо ,да се организира и започне да ни радва отново по турнирите.
  • Са
   Сапето
   6 -2
   08:55, 24 юни 2020
   Бой с тояги следващия път
  • До
   До Защо бе Григоре
   1 -3
   10:13, 24 юни 2020
   Не говори глупости без да знаеш за какво става на въпрос! Никога не са му предлагали да се тества в Сърбия и в Хърватия!
  • За
   Защо бе Григоре ?
   2 0
   12:26, 24 юни 2020
   Няма да си ги мерим кой говори глупости.
   За Янкович е вярно, и е възможно всеки да е заразил всеки друг .
   Трябваше някой да посъветва Григор да се тества веднага след идването си от САЩ в Сърбия .
   И още ,да не идва в България без да се е тествал, и без да е стоял 15 дни в карантина .
   Просто е .
   Така ,нямаше как да бъде обвиняван за кашата която се създаде ...вероятно не от Григор .
 • 2
  Лю
  Люси
  22 -14
  19:22, 23 юни 2020
  Тоя ги е накачолил всичките на кортовете. Ужас !
 • 3
  Nn
  nn
  16 -18
  19:34, 23 юни 2020
  как ще ги е накачолил, та дори и родителите ми, които бяха най-близко до него не са накачени!!! има нещо тук...
 • 4
  Nn
  Nn
  11 -3
  19:34, 23 юни 2020
  *родителите МУ
 • 5
  Аз
  Аз
  19 -23
  20:19, 23 юни 2020
  Стига вече с тоя палячо, апартаментите, родителите... Виж коментара
 • 6
  Ст
  Станчо
  14 -9
  20:27, 23 юни 2020
  А умния ни хасковски кмет....Станчо колко ли народ зарази ? Та ти си уникален ..Андрешко с джип
 • 7
  А не само 5. 6 на ден и ако има болни да се вземат по адекватни и навремени мерки а не заразата да се разнася
 • 8
  Ал
  Алберто Монакски
  10 -13
  21:30, 23 юни 2020
  Моите две сестри не са "Светици", но като гледам розовите му мяратонки, плешивато теме, Маша го заряза, Никол и тя....мисля си това дяти дали не се завъртя в лявата посока? Те тук в Монако идват само от тези резби....
 • 9
  Он
  он
  13 -4
  22:56, 23 юни 2020
  каква карантина какви пет лева Коцю парнуто - Коцю Топалов дето го дадоха по всичките новини как са плюнчеше и подрипкаше около гришо що не е в карантина ами се люхкаше днеска в чаршията товали вие карантината тоя трябваше първи да го заключат пък тоя палячо подрипка из чаршията и пет пари не дава за вашта карантина къде спите бе
  • Ha
   Haha
   3 0
   12:02, 24 юни 2020
   От орфей блок 10 ли... Одеве обикаля около блока...
 • 10
  Ан
  ан
  5 0
  12:04, 24 юни 2020
  Ако наистина има та човек дето не спазва карантина това е пълно безобразие едно че трябва да го изпльощят една яка глоба но и един як пердах да..а

Хороскоп за 21.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
21 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
21 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
21 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
21 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
21 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
21 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
21 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
21 сеп 2020
Последни новини