От х:

Днес в x:

29 °C

Общо 23-ма са вече под карантина заради контакти с Григор Димитров в Хасково

 През днешния ден от РЗИ- Хасково са връчили още 11 предписания за поставяне под карантина на хора контактували с Григор Димитров. Общият брой на карантираните за последните два дни е 23-ма души, съобщиха тази вечер от Областния кризисен щаб. Епидемиологичното проучване продължава, съобщават от там.

До момента Отрицателни са пробите за коронавирус на всички, контактували с него

Призовават се всички лица, които са били контактни или са наблюдавали тренировката на Григор Димитров, да носят лични предпазни средства и при наличие на симптоми да се свържат с общопрактикуващите лекари или да се обадят на горещия телефон на РЗИ Хасково - 0879298883.

Междуревменно мениджърът на Григор Димитров Георги Стоименов посочи, че състоянието на тенисиста се подобрява. Изследванията на дробовете му са добри. Майка му и баща му Митко също са добре, те не са носители на заразата, са показали изследванията им, и са в Монте Крало, в апартамент извън неговия.

Facebook коментари

Коментари в сайта (18)

 • 1
  За
  Защо бе Григоре ?
  40 -7
  19:20, 23 юни 2020
  На Григор Димитров му е предлагано да бъде тестван за коронавирус в Сърбия и в Хърватия ,защото идва от
  най-рисковата в света държава САЩ !
  Той е отказал и на двете места въпреки че се е чувствал зле ?
  И как е влязъл в България идвайки от САЩ ,а не е стоял в задължителна 15 дневна карантина ?
  За един приятел питам .
  • 11
   11111
   11 0
   21:38, 23 юни 2020
   Тестване за коронавирус се прави в Белица, след като български работници от германската кланица, превърнала се в огнище на COVID-19, са се завърнали у нас, съобщава bTV

   Това е станало в деня на обявяване на поетапна карантина в цеха. Властите у нас научиха от екипа на bTV за завърналите се.

   Тричленното семейство от Белица се прибира от Германия в петък. Тръгват си веднага щом разбират, че много от колегите им в кланицата са заразени с коронавирус. Прибират се, без да съобщят на никого, че идват от огнище на заразата.   „Добре сме, супер, просто се притеснихме, че сме били там нали в заразата фактически, иначе нема нищо за момента“, казва Румен Захов.

   Преди да си тръгнат от кланицата им направили тестове, но Румен казва, че още не знае резултата.
  • Пр
   Прости неща
   14 -6
   22:42, 23 юни 2020
   Григор влиза в България от Сърбия, не от САЩ. Кажи на приятеля си. В САЩ беше три месеца в пустинята само с треньора си. За сметка на това ден преди Григор да кацне в Белград прочетохме, че Джокович е бил контактен на заразен сръбски баскетболист, гардът на "Партизан" Никола Янкович. Джокович посреща Григор, прегръдки и т.н., това първият ден, а последният - дискотека. В Сърбия не се е чувствал зле, нито в България. В Хасково са му били или третият и четвъртият ден, или петият и шестият ден, след като се е заразил, в зависимост дами това е станало още първият или последния му ден в Белград. Във всички случаи е бил в инкубационен период. От Хърватска си е тръгнал веднага, след като се е почуствал зле и се е изследвал незабавно, след като е кацнал в Монако. Той там живее. Всичко това са факти.
  • До
   До прости неща
   15 -3
   01:24, 24 юни 2020
   Виж ..Григор като спортист го уважаваме и сме го гледали и подкрепяли на мачовете му по света .
   Но действията му в последните дни бяха несериозни опасни за другите.

   Идва от силно заразените САЩ ,и минава през летища коли и самолети докато иде в Сърбия ,не се е телепортирал.
   Трябвало е да се тества когато са му предлагали/изискали да го направи в Сърбия и после в Хърватия .
   И влизането през Сърбия ,след кацане там от САЩ....нали разбираш ,че идеята на карантината не е да се намерят начини да бъде заобиколена !
   Пожелаваме му да се оправя бързо ,да се организира и започне да ни радва отново по турнирите.
  • Са
   Сапето
   6 -2
   08:55, 24 юни 2020
   Бой с тояги следващия път
  • До
   До Защо бе Григоре
   1 -3
   10:13, 24 юни 2020
   Не говори глупости без да знаеш за какво става на въпрос! Никога не са му предлагали да се тества в Сърбия и в Хърватия!
  • За
   Защо бе Григоре ?
   2 0
   12:26, 24 юни 2020
   Няма да си ги мерим кой говори глупости.
   За Янкович е вярно, и е възможно всеки да е заразил всеки друг .
   Трябваше някой да посъветва Григор да се тества веднага след идването си от САЩ в Сърбия .
   И още ,да не идва в България без да се е тествал, и без да е стоял 15 дни в карантина .
   Просто е .
   Така ,нямаше как да бъде обвиняван за кашата която се създаде ...вероятно не от Григор .
 • 2
  Лю
  Люси
  22 -14
  19:22, 23 юни 2020
  Тоя ги е накачолил всичките на кортовете. Ужас !
 • 3
  Nn
  nn
  16 -18
  19:34, 23 юни 2020
  как ще ги е накачолил, та дори и родителите ми, които бяха най-близко до него не са накачени!!! има нещо тук...
 • 4
  Nn
  Nn
  11 -3
  19:34, 23 юни 2020
  *родителите МУ
 • 5
  Аз
  Аз
  19 -23
  20:19, 23 юни 2020
  Стига вече с тоя палячо, апартаментите, родителите... Виж коментара
 • 6
  Ст
  Станчо
  14 -9
  20:27, 23 юни 2020
  А умния ни хасковски кмет....Станчо колко ли народ зарази ? Та ти си уникален ..Андрешко с джип
 • 7
  А не само 5. 6 на ден и ако има болни да се вземат по адекватни и навремени мерки а не заразата да се разнася
 • 8
  Ал
  Алберто Монакски
  10 -13
  21:30, 23 юни 2020
  Моите две сестри не са "Светици", но като гледам розовите му мяратонки, плешивато теме, Маша го заряза, Никол и тя....мисля си това дяти дали не се завъртя в лявата посока? Те тук в Монако идват само от тези резби....
 • 9
  Он
  он
  13 -4
  22:56, 23 юни 2020
  каква карантина какви пет лева Коцю парнуто - Коцю Топалов дето го дадоха по всичките новини как са плюнчеше и подрипкаше около гришо що не е в карантина ами се люхкаше днеска в чаршията товали вие карантината тоя трябваше първи да го заключат пък тоя палячо подрипка из чаршията и пет пари не дава за вашта карантина къде спите бе
  • Ha
   Haha
   3 0
   12:02, 24 юни 2020
   От орфей блок 10 ли... Одеве обикаля около блока...
 • 10
  Ан
  ан
  5 0
  12:04, 24 юни 2020
  Ако наистина има та човек дето не спазва карантина това е пълно безобразие едно че трябва да го изпльощят една яка глоба но и един як пердах да..а

Хороскоп за 07.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
07 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
07 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
07 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
07 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
07 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
07 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
07 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
07 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
07 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
07 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
07 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
07 юли 2020
Последни новини