От х:

Днес в x:

16 °C

Мажоретки спретнаха изненада на рожденичка в „Кенана”

  Занимания на открито в парк „Кенана” си организираха възпитаничките на Мажоретния състав към Младежкия център в Хасково.

  Днес те се събраха край езерото в парка. Там те посрещнаха 18-годишната Лиляна Ангелова, която днес празнува рожден ден.

  Организацията за нетрадиционното отбелязване на пълнолетието на Лили започнало още сутринта. Тогава възпитаничките на школата оставили писма в дома й, обясни ръководителката Елена Попова. В тях имало указания, по които девойката е трябвало да стигне до определена точка в града. Според правилата на играта, тя изпълнила определени задачи, публикувайки снимки в социална мрежа.

  Така за около час и 20 минути Лили стигна до езерото в „Кенана”, където я очакваха нейните приятелки от Мажоретния състав. В парка продължиха забавления и развлекателни игри чест на рожденичката, която завършва 11 клас в ПМГ "Акад. Боян Петканчин" в Хасково.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (15)

  • 1
   Са
   Сапето
   5 -17
   16:18, 14 юни 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Не
    Недей
    0 -2
    21:11, 14 юни 2020
    Да ти купя Ли кърпички от дм
  • 2
   Са
   Сапунджиев
   8 -33
   16:43, 14 юни 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Да
    Даниела Ангелова
    26 -4
    17:12, 14 юни 2020
    Искам да ти каже, че по закон вече не е задължително да носиш маска. Започни малко по малко да се образоваш и да четеш вместо да пишеш по статии, в който пише за хора, който се забавляват господин Сапунджиев и тези, който са харесали и ще харесат неговия ,,КОМЕНТАР".
   • Ти
    Тик ток мания
    1 -4
    21:14, 14 юни 2020
    И между другото не съм ти приятел.
  • 3
   Бъ
   Бъдете позитивни
   46 -4
   17:06, 14 юни 2020
   О, я се вижте! Защо всеки коментар трябва да е изпълнен със злоба и сарказъм?! Радвайте се на децата! Те са прекрасни!
  • 4
   К
   К
   27 -1
   17:26, 14 юни 2020
   Прекрасни момичета!!!
  • 5
   Ел
   Елена Попова
   37 -2
   17:50, 14 юни 2020
   Кое, г-н Сапунджиев, Ви дава право да наричате тези момичета "кифли"? Вие кой сте? С какво сте повече от нас? Може би сте по-горен клас?! Що за човек може да си позволи подобно определение за деца?!?!?!?
   • Са
    Сапето
    3 -1
    07:49, 15 юни 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 6
   Ма
   маламашка
   8 -19
   17:54, 14 юни 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Т
    Т
    12 -3
    18:32, 14 юни 2020
    Ако мога да попитам за името ви госпожо мара маша. Защото вие сте прочели статията и се започва с писането. Аз не ви познавам, но съм сигурна, че и вие госпожо не ни познавате.
   • Че
    Чесно ли
    2 0
    21:16, 14 юни 2020
    Наистина ли?
  • 7
   Mi
   Mik
   13 -2
   21:04, 14 юни 2020
   Ще ме извинявате, но колкото и да обиждате тези момичета, те са направили и продължават да правят много повече неща от вас. Някво a mean толупите, които лежат по цял ден, ядат всякакви боклуци и едвам успявате да отидете до тоалетна, сте почнали да ги обиждате. 1 да си трътните тея задници и да си затворите малко устите🙃
  • 8
   Не
   Не съм известна
   17 -2
   21:09, 14 юни 2020
   Момичета страхотни сте , продължавайте в същия дух , да ни радвате и най-важното усмихвайте се на живота!
  • 9
   Ян
   Янков
   5 0
   13:08, 15 юни 2020
   Браво!!!
   От такива примери има нужда нашият град.
   Искрено се надявам, и други да последват тази инициатива - да се забавляват на открито.
   Още веднъж -браво момичета!!!

  Хороскоп за 28.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
  28 ное 2020
  Последни новини