От х:

Днес в x:

3 °C

Спипаха роми с каруци да хвърлят отпадъци на Кенана

Изображение 1 от 3
   

  Роми с каруци са засечени от полицията да изхвърлят строителни отпадъци нерегламентирано на Кенана. Акцията е започнала след сигнал на двойка хасковлии, които станали свидетели на безчинството докато разхождали кучето си. Двойката разказа, че заради притесненията да не бъде забелязана че снима, не вдигнала камера на телефон, но е заснет изхвърленият боклук в чували, след като двамата каруцари са се отдалечили. По- късно младите хора станали свидели и че полицията е спипала извършителите на замърсяването. “Според нас надали хората, които хвърлиха боклука са го и произвели. Вероятно е схема и ромите взимат по някой лев, за да хвърлят строителните отпадъци от някой, който има строеж или прави ремонт”, смятат очевидците, които изпратиха и снимки на купчините нерагламентирани боклуци. Те са изхвърлени на различни места в зоната зад хотелите в парка.

  Очевидците разказаха, че каруците са били без номера и каквито и да е отличителни знаци.

  Има съставени актове.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (14)

  • 1
   Ja
   Jack Bauer
   51 0
   23:30, 25 май 2020
   И? Някой да не мисли, че човекоподобните ще си платят актовете? Каруците да се унищожат, конете в зоологическата, маймуните в затвора и спиране на и без това незаслужените им помощи. Иначе утре пак. Шибани ******и.
   • Ст
    Станчо Тъпото
    22 -8
    00:01, 26 май 2020
    За вас варвари , за нас електорат
  • 2
   Ja
   Jack Bauer
   28 0
   23:32, 25 май 2020
   хасковонет - до кога ще слагате ***** на манг_а_-_ли???
  • 3
   Ja
   Jack Bauer
   40 -2
   23:41, 25 май 2020
   Кмете, кога ще забраниш каруците по пътищата? Ние град ли сме или какво?
   Нямат ГО, нямат книжки, в много случай ги управляват малолетни танганайчета... До кога? Този човек, който преди няколко месеца го таранираха до Цигарената, платиха ли му нещо, гадните брикети? Ха дано, ама надали. Каруците и църните им екипажи трябва да се забранят за движение по пътищата!!! Крайно време е!!!
   • Ja
    Jack Bauer
    4 0
    23:43, 25 май 2020
    *случаи.
  • 4
   Тр
   Трепане
   20 -1
   08:10, 26 май 2020
   Трепане и тва е! Друго няма...
  • 5
   62
   62 .
   17 0
   09:20, 26 май 2020
   ******и мръсни , долни трепането ви е малко.
  • 6
   Бо
   Боко
   12 0
   11:07, 26 май 2020
   Само бой ги оправя тия ******и!
  • 7
   11
   11111
   5 -1
   12:57, 26 май 2020
   един...като отлежи 7 години става ром...
  • 8
   Ха
   хасковлиийа
   2 -7
   14:00, 26 май 2020
   българите като си хвърлят боклуците от терасата на... Виж коментара
   • Не
    Недоволен
    4 0
    14:04, 26 май 2020
    Принципно има и българи мизерници, но няма българи мизерници с каруци...
   • Ор
    Орфей
    5 -1
    15:17, 26 май 2020
    Само не ми говори, че българите си хвърлят боклуците през терасата. Ела да видиш зад циганският блок на бул. Васил Левски какво става. Всяка сутрин идват от чистотата да чистят и след 30 минунти всичко е бомба, като че ли си в Кабул.
  • 9
   Ан
   Англия
   1 -4
   14:45, 26 май 2020
   Каруцата е най-екологически чистото ППС.Да ама ******* олигарх няма и не те съсипаха България,ами българите! Хасково не го окрадоха и съсипаха циганите!И в съда и полицията спрямо тях законът винаги се прилага по-строго, отколкото спрямо българите!
   • Зи
    Зиг хайл
    0 0
    08:34, 27 май 2020
    Кажи честно?

  Хороскоп за 01.12.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес сте доста заети, но вършите всичко по отличен начин. Намирате време дори за незначителни неща, а това се дължи на безупречната ви организираност. Не допускайте на нищо да нарушава графика ви, тъй като това няма да се отрази добре на очакванията ви.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не се отказвайте от целите си, перспективите са обещаващи. С повече активност и добра организация ще се адаптирате към промените, колкото и да не ги отчитате като факт. Вътрешни противоречия ще ви изправят пред необходимостта да вземете бързи решения, отнасящи се до вас самите.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Акумулираната от вас енергия ще се прояви по подходящ начин и скоро ще може да се поздравите с практични реализации. Новости и от личен характер ще зарадват някои от вас, особено самотните Раци. Започната връзка ще продължи дълго. Вниманието и нежността, на които се радвате ви правят по-добри.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работете сериозно днес, тъй като развитието на делата ви в близко бъдеще зависи до голяма степен от днешния ден. Подходете с търпение към бюрократичните неуредици и не хабете нервите си за дреболии. Замислете се за сериозни инвестиции.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Нищо не е невъзможно за вас, щом веднъж сте решили да действате. Само внимавайте, да не предизвикате съдбата с агресивната си намеса в отношения и събития, в които е по-добре да стоите настрана. Ако целите ви са свързани с бизнеса или професионалната кариера ви очаква натоварена програма.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте. Има какво да покажете и на какво да се научите.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се преуморявайте, ангажиментите ви са достатъчни за повече от едни човек, за да поемате нови. Потърсете свой начин да си починете, като се освободите от натоварващи мисли и обновите силите си. Така ще се подготвите и по-добре за предстоящите си изяви, за които сте нетърпеливи.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си. Оставете другите сами да решават бъдещето си, вие се погрижете за своето. Но и не оставяйте в близките си впечатления за отчуждение.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Съсредоточете енергията си в творчески проекти и ще постигнете забележителни резултати. Внимавайте да не се разминете с една изгодна сделка. Очертава се служебно пътуване, което ще отвори шанс за служебен просперитет.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Повече се вслушвайте в мнението на специалистите и не пристъпвайте съветите им. Във ваш интерес е да се поддържате в добра форма и да не прекалявате с нищо. Начинанията, с които се захващате могат да бъдат успешни, ако смекчите тона си в отношенията с колегите и приведете в ред личните си дела. Не се разпилявайте.
  01 дек 2020
  Последни новини