От х:

Днес в x:

19 °C

Неделният пазар в Димитровград отвори в цялото си многообразие

  За всекиго по нещо и от всичко по много. Така в едно изречение може да се опише днешният първи работен ден, след двумесечния престой заради извънредното положение, на Неделния пазар в Димитровград.

  Най-голямото тържище на открито у нас отвори врати още рано сутринта, тъй като работното му време днес е до 14 часа.

  Повече от 2 хил. са търговските позиции на пазара, а след загубите си от наложителния престой, сега продавачите бързат да наваксат. Стоки буквално за всяка нужда и предпочитание бяха подредени по масите.

  Купувачи от близо и далеч се появиха, за да напълнят на едро и на дребно чанти, коли и бусове.

  Инструкции за дезинфекция и ползването на лични предпазни средства има навсякъде, в павилионите се влиза само маска, има осигурени дезинфектанти и  повече от двама клиенти не се допускат, друг е въпросът обаче доколко указанията се спазват.

  Като част от неделното пазаруване на тържището неизменно е и обядът на кебапчийниците. Там обаче не си личеше хората да са притеснени, че не са на определеното по указания отстояние един от друг.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   До
   Дорчо.
   42 -9
   15:55, 24 май 2020
   Като гледам първата снимка хората са толкова много, и така нагъсто че дистанцията между тях не е социална, а си е направо сексуална.
  • 2
   44
   4444
   44 -33
   16:05, 24 май 2020
   Как може да има още балами да ходят в тая кочина?
   • Mm
    MMXX
    32 -26
    18:19, 24 май 2020
    Ти в коя кочина ходиш ?
  • 3
   Ни
   Ниязи Ходжата
   23 -32
   16:07, 24 май 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • 25
    2551
    13 -14
    16:53, 24 май 2020
    За клиентите маската не е задължителна!!Аз а и почти всички бяхме без маски.
  • 4
   11
   11111
   18 -5
   17:24, 24 май 2020
   почваше от петък вечерта ...но с прогреса стана неделен...дано не прогресираме...повече...
  • 5
   По
   Посмешища
   12 -11
   19:45, 24 май 2020
   Смешните герберастки маскаради са хипер жалки в тъпканицата на пазара, но овцете са свикнали да изпълняват.
  • 6
   В Моловете има пъти повече боклук на пъти по-високи цени
   ......
   Но в случая с отварянето му толкова рано
   .... е че Мутрите от Неохима, които владеят Димитровград
   твърдо застанаха
   зад Главния Вирусолог Боци Маймуната
   • Ха
    Хасковлията
    3 -1
    10:50, 26 май 2020
    Ей ,помачор, абе ти жив ли си бе?
    Как някой не дойде в администрацията на сайта, и да ти смени решетката.
    Защото на всички тук е ясно, че си един от списващите този сайт.

    До админа - защо ц,и,г,а,н,и,н е дискриминация, а "гяури" не е?
  • 7
   Гр
   гриф 11
   10 -1
   09:02, 25 май 2020
   Битака , храни много /бизнесмени/
  • 8
   Ни
   Нина
   0 0
   13:21, 30 май 2020
   Кога и колко пъти в месеца е пазара

  Хороскоп за 21.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
  21 сеп 2020
  Последни новини