От х:

Днес в x:

111 отрицателни PCR теста за Хасково отчита лабораторията в Стара Загора

Общо 111 резултата за коронавирс от Хасковска област са отчетени от лабораторията в Стара Загора през последното денонощие. Всички те са отрицателни, съобщиха тази сутрин от Областния оперативен щаб.

Седем от пробите са взети вчера в  МБАЛ -Хасково. Шестте от тях са сред отчетените отрицателни. Една проба все още чака за анализ.

105 от отрицателните PCR теста са от  проби, направени на 19 май.

Пробите в страната за последните 24 часа са общо 1912. 39 позитивни има от тях, съобщиха от Националния оперативен щаб.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ст
    Ст...
    4 -4
    12:13, 21 май 2020
    Областният оперативен щаб с какво се занимава? Потърсих в нета информация за него. Нищо. Задължения, изпълнения-нищо. То е ясно, че слуша нарежданията на Централния щаб. Ама какви са те, какво са изпълнили, не е ясно. Едни цифри, кото събират от тук - от там и ги чатат като говорители по радиоточка. Да сте чули в Хасково колко са в болница в момента,от тях колко са в интензивните отделения? Йок. "Журналистите" да са направили интервю с излекувани пациенти? И това няма. Пълна мъгла. Само шаш и паника. А не питам изобщо дали направиха аутопсия на починалия пациент от "короната" в болницата. Не че могат да установят причините за смъртта, ама все пак...Като заключение - щабът в Хасково е пълен та.ак. Явно такава им е ролята.
    • Гр
      гражданин
      4 -2
      13:30, 21 май 2020
      Ти пък си много УБАВ да беше се образовал малко повече та и тебе да поканят в щаба та нищо да не правиш, но защо ти е ти и сега нищо не правиш освен да драскаш глупости!
    • 11
      11111
      0 0
      16:11, 21 май 2020
      Матиас Дьопфнер, шеф на издателство „Шпрингер", наскоро изрази недоволството си от официалните карантинни мерки срещу коронавируса в Германия

      Той заяви, че не разбира „страха пред един вирус, който в световен мащаб е предизвикал по-малко смъртни случаи, отколкото грипната вълна в Германия през 2017/18 година, от която се предполага, че са починали 25 100 души"
  • 2
    Ум
    Умрял от Ковид
    4 -3
    12:34, 21 май 2020
    Оня с униформата. Усърдно бръснещият главата си. Първата дружка на **** *******, което непрекъснато Боко подчертава.
    Лелеяният „президент“ от изолационистите.
    Махнаха му униформата.
    Не се пере. Свалиха я. Униформата беше нужна, докато ЗОМБИРАХА населението, че ще измира яко в чували с трупове. И което така и не измря. И за да се внуши, че Хунта ни управлява, няма шест пет.
    Сега е с костюм. И си мисли, милият, че ще го пласират за президент, изпълнявайки волята на Диктатора, за да продължава да внушава МАНИПУЛАТИВНО, ЧЕ ЕСЕНТА ИДВАЛО НОВА ВЪЛНА.
    Защото есента и е важна на Хунтата, трябва пак да бъде овладяно и затворено това население, защото през есента на тия крадци и мръсници, се задава края.
    • Jh
      JHB
      1 -3
      12:41, 21 май 2020
      Комунистически празни приказки. България е в ЕС и НАТО, колкото и да те е яд.
  • 3
    До
    До Умрелия от Ковид
    1 -2
    15:37, 21 май 2020
    Ало, Умрелия... Умряха малко, щото не управляват любимите ти престъпници--червените продажници, воглаве с Рундю-Шербетя от Славяново, Курнела-импексовата крадла и вся остальная сибирска сволоч.... И спрете с тази опорка на Черепа, че тук управлявала хунта..... Хунта е за крадците, изнасилвачите, измамниците, убийците и за такива като теб, дето не можете по честен начин една стотинка да заработите.... А Мутафчийски е следващия президент на България, колкото и да злобеете....
    • 11
      11111
      1 0
      16:18, 21 май 2020
      ако ти се наложи операция иди да те оперира вирусолог....пак червени пак сини ...проблемът е в некадърниците и тези дето внасяха бройки от Нидерландия в Хасковско...някъде да видя специалисти от армията за борба с бактериологично оръжие...освен хирурговият бацил...
Последни новини