От х:

Днес в x:

26 °C

Заклещен камък на дърво дебне минувачи

  Заклещен камък на дърво дебне минувачи на кръстовището между улиците „Георги Кирков“ и „Средна гора“ в Хасково. Той се намира в частен имот, в бившия тютюнев склад, който беше разрушен. Камъкът вероятно се е заклещил в клоните на дървото при разрушителните дейности.

  Минувачи се опасяват, че камъкът може да падне върху пешеходец, който да пострада. Заради това, хасковлии смятат, че трябва да се вземат мерки с цел да се предотврати евентуален инцидент.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   11
   111
   16 -2
   09:49, 21 май 2020
   Общината да си свърши работата! Дирекция екология , строителство и надзор да се сезират и това депо за строителни отпадъци да изчезне от центъра на града.
   Всеки ден ц***** "берат" желязо и дървен материал , а останалите хвърлят строителни отпадъци.
   Да не говорим ,че при вятър вар се разнася по цялата улица.
   Вече има план на общината за по-чист въздух , но за в бъдеще време - реагирайте СЕГА.
   • Qa
    qawrt
    9 -4
    10:16, 21 май 2020
    от вторник вероятно ще започват тренировки в зала Спартак ,много деца ще отидат до залата ,минавайки покрай това строително депо.
  • 2
   11
   11
   22 -1
   09:50, 21 май 2020
   Моля ,без цензура на думата ц***** -роми
  • 3
   22
   22
   16 -1
   10:08, 21 май 2020
   "Ата-строй " да си извози боклука!!
  • 4
   Ек
   Екотрадекс 4
   11 -3
   11:41, 21 май 2020
   Мдаааа на никой не му дреме всичко се руши и събаря и после когато се случи нещастен случай и този камък падне върху някой минаващ и се потулва работата ... Същата работа като горе на Ямача секат се поголовно дърветата реакции никакви алооо господин кмете ще се размърдате ли или само когато дойде Б.Б. припкате при него смешен сте вече ...
  • 5
   Сл
   случаен
   13 -3
   12:45, 21 май 2020
   Господин Кмете, работа, работа, работа... Кога ще започнете да работите ? Засега всичко е в застой.
   • 21
    21
    1 -5
    14:24, 21 май 2020
    Грешиш Глоби Глоби Глоби Виж коментара
  • 6
   Ва
   ВАЖНА НОВИНА!
   0 -4
   15:55, 21 май 2020
   Каква новина само :D :D :D Виж коментара

  Хороскоп за 06.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Получавате необходимата ви информация. Можете по-точно да планирате действията си. Изпълнени сте с ентусиазъм, но по-важното е че знаете какво точно искате. Денят може да бъде много успешен. Тези от вас, които си търсят работа е много вероятно днес да попаднат на привлекателно предложение. В началното възнаграждение може и да не е впечатляващо, но сами разбирате, че перспективите са много добри.
  06 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Бъдете търпеливи и последователни в заниманията си. Това ще ви помогне да се справите по-леко със задачите си. Възможни са пречки, които не сте предвидили, но всичко ще приключи добре. Ще има какво още да желаете. Домашната атмосфера ще ви дава спокойствието, от което се нуждаете.
  06 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще успеете в усилията си, и това ще ви импулсира за нови завоевания. Ще получите търсена информация, която ще ви улесни, особено на работното място. Не хабете нервите си излишно, мислете за хубавата вечер, която ви предстои. Тепърва ще имате нови запознанства и неустоими предложения.
  06 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес ще имате напрегнат ден, за това се постарайте да свършите всичко навреме и както се очаква от вас. Имате шанса да срещнете интересни хора днес, които могат да ви бъдат полезни, ако разбира се проумеете това. Така ще поставите ново начало и ще се впуснете в реализацията на проект, който ще донесе работа и доходи не само за вас, а и за хората, с които ще го реализирате.
  06 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще се посветите на изоставените си проекти и нетърпящите отлагане задачи. Работата по тях ще ви донесе нужното спокойствие, защото сте от хората, които не оставят делата си на случайността. Добре ще ви се отрази спорта и престоя до вода. Направете своя избор и ще изпитате удоволствие от умората.
  06 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Веднъж набелязали целта си нищо не може да ви отклони от нея. Това е важна предпоставка за вашия успех, който от дълго време очаквате. Моментът е подходящ за радикални промени, не се страхувайте да направите първата крачка.
  06 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Вашата обаятелност, активност и предприемчивост губят от стойността си в мига, в който решите, че трябва да поемете командването на парада. Това може да дистанцира тези до вас, които ви приемат за трудни, властни и твърде взискателни. За това пък умеете да се радвате на дребните радости в живота, които днес определено няма да ви липсват. Шансовете ви да се доближите до властта във всичките и измерения са реални.
  06 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си. Оставете другите сами да решават бъдещето си, вие се погрижете за своето. Но и не оставяйте в близките си впечатления за отчуждение.
  06 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще получите особен импулс и с настроение ще посрещнете новите предизвикателства. Денят е подходящ за започване на нова работа, нова любов, нов проект. С радост и надежда ще осъществявате целите си. Получаване на помощ от силните на деня. Отварят ви се много неподозирани до момента врати и възможности.
  06 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех. Много радост ви носи интимният партньор.
  06 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Устремени сте към успеха, но забравяте, че големите и бързи печалби крият и големи рискове. Може би това ще ви предпази сега, когато се колебаете как да действате. Имате нужда от почивка, но напрегнете се още малко. Усилията ви ще бъдат възнаградени и скоро ще се похвалите с нови придобивки.
  06 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Повечето представители на знака ще прекарат този ден в движение. Имате дела за вършене и естаствено не оставяте нищо за последния момент. Не се отказвайте от предложение на свой колега, което наистина ще е изгодно за вас. Помислете повече за сърдечната си връзка, не пренебрегвайте човека до вас.
  06 юли 2020
  Последни новини