От х:

Днес в x:

30 °C

Заклещен камък на дърво дебне минувачи

  Заклещен камък на дърво дебне минувачи на кръстовището между улиците „Георги Кирков“ и „Средна гора“ в Хасково. Той се намира в частен имот, в бившия тютюнев склад, който беше разрушен. Камъкът вероятно се е заклещил в клоните на дървото при разрушителните дейности.

  Минувачи се опасяват, че камъкът може да падне върху пешеходец, който да пострада. Заради това, хасковлии смятат, че трябва да се вземат мерки с цел да се предотврати евентуален инцидент.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   11
   111
   16 -2
   09:49, 21 май 2020
   Общината да си свърши работата! Дирекция екология , строителство и надзор да се сезират и това депо за строителни отпадъци да изчезне от центъра на града.
   Всеки ден ц***** "берат" желязо и дървен материал , а останалите хвърлят строителни отпадъци.
   Да не говорим ,че при вятър вар се разнася по цялата улица.
   Вече има план на общината за по-чист въздух , но за в бъдеще време - реагирайте СЕГА.
   • Qa
    qawrt
    9 -4
    10:16, 21 май 2020
    от вторник вероятно ще започват тренировки в зала Спартак ,много деца ще отидат до залата ,минавайки покрай това строително депо.
  • 2
   11
   11
   22 -1
   09:50, 21 май 2020
   Моля ,без цензура на думата ц***** -роми
  • 3
   22
   22
   16 -1
   10:08, 21 май 2020
   "Ата-строй " да си извози боклука!!
  • 4
   Ек
   Екотрадекс 4
   11 -3
   11:41, 21 май 2020
   Мдаааа на никой не му дреме всичко се руши и събаря и после когато се случи нещастен случай и този камък падне върху някой минаващ и се потулва работата ... Същата работа като горе на Ямача секат се поголовно дърветата реакции никакви алооо господин кмете ще се размърдате ли или само когато дойде Б.Б. припкате при него смешен сте вече ...
  • 5
   Сл
   случаен
   13 -3
   12:45, 21 май 2020
   Господин Кмете, работа, работа, работа... Кога ще започнете да работите ? Засега всичко е в застой.
   • 21
    21
    1 -5
    14:24, 21 май 2020
    Грешиш Глоби Глоби Глоби Виж коментара
  • 6
   Ва
   ВАЖНА НОВИНА!
   0 -4
   15:55, 21 май 2020
   Каква новина само :D :D :D Виж коментара

  Хороскоп за 23.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Енергиите са така сложени, че могат да създадат проблеми в отношенията ви с колеги, партньори и семейството. По-малко се ангажирайте с чужди въпроси и се съсредоточете изцяло върху своята си работа. Ограничете разходите си и живейте по-спокойно.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Имате възможност за избор на подход при решаването на професионалните си задачи през този ден. Преценете добре плюсовете и минусите и се опитайте да комбинирате до колкото можете полезността от всяко ваше действие. Ще трябва да приложите всичката си способност да убеждавате, за да подредите нещата според желанията си. Това ще е трудно, но не и невъзможно.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес респектирате околните с невероятната си концентрация и усърдие на работното място. Ще чуете добри отзиви за доскорошната си работа и това ще се отрази благотворно на самочувствието ви. Опитайте се да отбягвате това, което ви носи напрежение, като се стремите само към най-доброто на което сте способни.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес ще научите много нови неща свързани както с работата, така и с личния ви живот. Внимателно се вслушвайте в това, което минава покрай ушите ви защото може да пропуснете много важна за вас новина, която ще е определяща за бъдещите ви планове. При късмета, който имате днес и който се очертава, в близките дни ще имате много поводи за радост.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Действайте внимателно днес, скъпи Лъвове, тъй като е възможно нещо дребно да обърка работата ви. Ентусиазмът ви е похвален, но не бива да прекалявате с преждевременни действия. Контактите ви с представител на земните зодии ще ви балансира.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В търсене на по-добри варианти, ще помислите за промяна и на работното място. Съдбата ще ви срещне с подходящия човек, с когото ще реализирате намеренията си. Прагматично ще подновите връзката си с личност, от която може да имате полза за бъдещи свои проекти. Дайте повече свода на близките си, не взимайте решенията вместо тях.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще изясните отношенията си с човек от обкръжението ви и на душата ви ще олекне. Нещата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените от вас усилия. И правейки равносметка ще откриете, че сте могли много по-рано да решите проблема без да задълбочавате в него. Приятелска сбирка ще ви зареди с хубави емоции.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден ще ви накара доста да се позамислите относно бъдещата си работа. Оказва се че голяма част от проектите ви нямат резултатът, който сте очаквали, затова наистина ще трябва да промените подхода си. Нека обаче това става постепенно, тъй като така вие по-лесно ще свикнете. Дайте си необходимата почивка вечерта, имате нужда от релаксация.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Денят ви предразполага към повече екстравагантност и емоционалност. Стремете се към по-високи цели, към промяна в себе си и около вас. Сега е момента да планирате пътуванията, за които мечтаете. Ще се справите без усилие с проблеми с юридически характер, финансов и селскостопански. Някои ще търсят духовно извисяване чрез отдаване на философски размисъл. Направете го умерено.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще покажете на практика професионалното си отношение към служебен, обществен или друг важен проблем, с което ще си спечелите привърженици. Работата ви ще се улесни, защото много хора ще пожелаят да станат част от екипа ви. Настроението ви ще се подобри и от вест, имаща отношение към семейството ви.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Водени от интересите си, ще продължите да търсите най-доброто за себе си. Финансови придобивки ще удовлетворят някои от вас и мотивират за други. Каквото и да изживеете, бъдете коректни в отношенията си към заобикалящия ви свят и спазвайте договореностите. Това са условия, носещи предимства на последващ етап.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия.
  23 сеп 2020
  Последни новини