От х:

Днес в x:

4 °C

Заклещен камък на дърво дебне минувачи

  Заклещен камък на дърво дебне минувачи на кръстовището между улиците „Георги Кирков“ и „Средна гора“ в Хасково. Той се намира в частен имот, в бившия тютюнев склад, който беше разрушен. Камъкът вероятно се е заклещил в клоните на дървото при разрушителните дейности.

  Минувачи се опасяват, че камъкът може да падне върху пешеходец, който да пострада. Заради това, хасковлии смятат, че трябва да се вземат мерки с цел да се предотврати евентуален инцидент.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   11
   111
   16 -2
   09:49, 21 май 2020
   Общината да си свърши работата! Дирекция екология , строителство и надзор да се сезират и това депо за строителни отпадъци да изчезне от центъра на града.
   Всеки ден ц***** "берат" желязо и дървен материал , а останалите хвърлят строителни отпадъци.
   Да не говорим ,че при вятър вар се разнася по цялата улица.
   Вече има план на общината за по-чист въздух , но за в бъдеще време - реагирайте СЕГА.
   • Qa
    qawrt
    9 -4
    10:16, 21 май 2020
    от вторник вероятно ще започват тренировки в зала Спартак ,много деца ще отидат до залата ,минавайки покрай това строително депо.
  • 2
   11
   11
   22 -1
   09:50, 21 май 2020
   Моля ,без цензура на думата ц***** -роми
  • 3
   22
   22
   16 -1
   10:08, 21 май 2020
   "Ата-строй " да си извози боклука!!
  • 4
   Ек
   Екотрадекс 4
   11 -3
   11:41, 21 май 2020
   Мдаааа на никой не му дреме всичко се руши и събаря и после когато се случи нещастен случай и този камък падне върху някой минаващ и се потулва работата ... Същата работа като горе на Ямача секат се поголовно дърветата реакции никакви алооо господин кмете ще се размърдате ли или само когато дойде Б.Б. припкате при него смешен сте вече ...
  • 5
   Сл
   случаен
   13 -3
   12:45, 21 май 2020
   Господин Кмете, работа, работа, работа... Кога ще започнете да работите ? Засега всичко е в застой.
   • 21
    21
    1 -5
    14:24, 21 май 2020
    Грешиш Глоби Глоби Глоби Виж коментара
  • 6
   Ва
   ВАЖНА НОВИНА!
   0 -4
   15:55, 21 май 2020
   Каква новина само :D :D :D Виж коментара

  Хороскоп за 01.12.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес сте доста заети, но вършите всичко по отличен начин. Намирате време дори за незначителни неща, а това се дължи на безупречната ви организираност. Не допускайте на нищо да нарушава графика ви, тъй като това няма да се отрази добре на очакванията ви.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не се отказвайте от целите си, перспективите са обещаващи. С повече активност и добра организация ще се адаптирате към промените, колкото и да не ги отчитате като факт. Вътрешни противоречия ще ви изправят пред необходимостта да вземете бързи решения, отнасящи се до вас самите.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Акумулираната от вас енергия ще се прояви по подходящ начин и скоро ще може да се поздравите с практични реализации. Новости и от личен характер ще зарадват някои от вас, особено самотните Раци. Започната връзка ще продължи дълго. Вниманието и нежността, на които се радвате ви правят по-добри.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работете сериозно днес, тъй като развитието на делата ви в близко бъдеще зависи до голяма степен от днешния ден. Подходете с търпение към бюрократичните неуредици и не хабете нервите си за дреболии. Замислете се за сериозни инвестиции.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Нищо не е невъзможно за вас, щом веднъж сте решили да действате. Само внимавайте, да не предизвикате съдбата с агресивната си намеса в отношения и събития, в които е по-добре да стоите настрана. Ако целите ви са свързани с бизнеса или професионалната кариера ви очаква натоварена програма.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте. Има какво да покажете и на какво да се научите.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се преуморявайте, ангажиментите ви са достатъчни за повече от едни човек, за да поемате нови. Потърсете свой начин да си починете, като се освободите от натоварващи мисли и обновите силите си. Така ще се подготвите и по-добре за предстоящите си изяви, за които сте нетърпеливи.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си. Оставете другите сами да решават бъдещето си, вие се погрижете за своето. Но и не оставяйте в близките си впечатления за отчуждение.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Съсредоточете енергията си в творчески проекти и ще постигнете забележителни резултати. Внимавайте да не се разминете с една изгодна сделка. Очертава се служебно пътуване, което ще отвори шанс за служебен просперитет.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Повече се вслушвайте в мнението на специалистите и не пристъпвайте съветите им. Във ваш интерес е да се поддържате в добра форма и да не прекалявате с нищо. Начинанията, с които се захващате могат да бъдат успешни, ако смекчите тона си в отношенията с колегите и приведете в ред личните си дела. Не се разпилявайте.
  01 дек 2020
  Последни новини