От х:

Днес в x:

Организират протест „Да спасим парк Ямача!” в Хасково

Изображение 1 от 3

    Жители на Хасково организират протест „Да спасим парк Ямача!”.

    Гражданското недоволство назря преди дни, когато беше ограден частен имот в „Ямача”, в който е започнало строителство на еднофамилна жилищна сграда с външен басейн. От кадастралната карта на Хасково става ясно, че в този район са парцелирани още множество имоти, включително и помощните игрища до стадион „Хасково”. При едно евентуално застрояване на частните имоти там ще се оформи нов квартал.

    Въпросният имот е частен от около 20 години, но оттогава насам е препродаван. Бил е собственост на бивше ТКЗС. 

    За брожението е създадена публична група в социалната мрежа като до обяд днес имаше 1 200 членове. Администратор на групата е хасковският актьор Янко Митев. Той и съмишлениците му настояват да се сезира прокуратурата и да се извърши цялостна проверка за продажбата на имотите и да се търси отговорност от човека, който е разрешил имотите да се продават и впоследствие да се строи. Според него за реализиране на сделките, преди около 20 години са фалшифицирани документи, тъй като тогава били вписани като ниви на ТКЗС, а там имало борчета, засадени десетилетия преди това – от 1960 до 1964 г., включително футболни игрища.

    Янко Митев заяви, че може да се намери решение за проблема, но трябват решителни хора и да се търсят варианти. „Държавните органи да търсят и да намерят решение. Както са я продали земята, сега да намерят решение на проблема. Защото Хасково остава без тренировъчни футболни игрища, гората се напада, което не мога да понеса и не мога да понеса, че това са частни парцели, каквито не е имало”, коментира хасковлията. Според него може поне да се преговаря със собственика, да му се предложи замянка или да му се плаща наем.

    Той беше категоричен, че недоволството не е на политическа основа. „Ние не сме против някой, ние сме за изясняване на статута и да спасим Ямача”, заяви Янко Митев.

    Протестът е предвиден за четвъртък, 21 май, от 18 часа на площад „Свобода” в Хасково. Организаторите възнамеряват да внесат заявление за протест в община Хасково в понеделник. Призоваха присъстващите да бъдат с маски.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (76)

    • 1
      То
      Тодор
      99 -1
      13:19, 17 май 2020
      Протеста е основателен , засяга адски много хора. От децата и младежите които тренират там техните треньори и родители, спортните клубове всички трябва да се организират и да се включат. Хората които ползват парка за разходка , спорт и отдих това засяга всички.Хасковлии не трябва да позволяват разрушаването на двете зелени места за отдих в Хасково Ямача и Кенана, това е лудост ако се случи , означава че тук няма колективен разум който е основал, изградил и пазил този град в продължение на векове и града и общността в него започва да се разпада и разлага. В града има сили които могат да спрат това , стига да поискат , и всички заедно трябва да действат за опазване на облика на града. При такова обезлюдяване да застрояват зелените площи и паркове е меко казано глупост. Има хиляди парцели където може да се построят къщи. Тук трябва да се търси и отговорност на всички тези който тайно и подмолно са допуснали това.
      • Го
        Горския
        17 -14
        14:41, 17 май 2020
        Прочистването от вредния дивеч
        става по два начина
        - със отрова
        - с хайка и бренеке
        ...
        А като гледам в Гората има пак скандал
        - лисиците се карат с чакалите , вълка псува мечката ....
        ... "Всички са маскари" е новата политика на Заека от ГРОБ/ДПС
      • то няма държава. парка е най- малкият проблем
      • Ме
        Мерака
        18 -17
        17:11, 17 май 2020
        Само Бойко Борисов може да помогне!!! Пишете му.
      • Re
        real
        34 -11
        17:15, 17 май 2020
        Поредния капан заложен от Г. Иванов.
      • До
        До Тодор
        35 0
        22:15, 17 май 2020
        Тодоре , отговорен за това положение е един бившия областен управител мисля , че е бил зъболекар.Тогава стана продажбата на тези терени , на фирма "Стетон 21", като общата площ е 47 декара.Поинтересувай се кой е бил собственик на посочената фирма и всичко , ще ти се изясни за мръсните сделки.Точно тогава се сдоби със съседен имот и бащата на Делян Добрев, който построи линейните жилища срещу телевизионната кула и малка хасиенда зад тях.Това е България !!!
    • 2
      •¿
      •¿•
      54 -27
      13:48, 17 май 2020
      С.о.л.т.а.ш.а.к.а на Георги Иванов (узунджовския сатрап) Янко Митев щял да организира простест. Кой беше кмет на Хасково бе Янкооо? Знам , че кмет беше твоя приятел " Пасящия кравите" . Така , че ходи да протестираш пред тях в чашката на яз."Клокотница", където му е къщата или пред х-л"Ретро" на синчето му или пред "Ретро салона" му. Там е истината драги ми Янкооо! Само, че бързай щото продава всичко и ще бяга в чужбина 😂
      • Км
        Кметя Станчо Тъпото
        29 -20
        14:49, 17 май 2020
        Мене не ме търсете
        ....
        Питайте Шефа Боци Маймуната, ква е неговата позиция - такава ще е и моята
    • 3
      11
      11111
      60 -1
      13:49, 17 май 2020
      от старият басейн .... дерето на запад от кв Хисаря ...отляво му бяха частни парцели а в дясно парк Ямача....как и откъде се намират тези документи за собственост...кои ги създават...през кои минават....време е паркови и междублокови пространства да бъдат защитени от застрояване ....всяка тухла и кубик бетон ни съкращава живота....така че ДРУГАРИ от КМЕТСТВОТО не ни ПАЗЕТЕ от КОРОНАТА а от БЕТОНКОРОНА...Напомням за ГРАДСКИЯТ БАСЕЙН....КАК ...КОЙ ...ЗАЩО и за КОЛКО го продаде за СУПЕРМАРКЕТ...
      • 22
        2222222
        41 -11
        17:15, 17 май 2020
        Ми, къса ти е паметта щом питаш. Имаше един кмет с 4 поредни мандата, който доста неща разпродаде и СИ продаде.
    • 4
      До
      До "11111"
      54 -7
      13:56, 17 май 2020
      Градския басейн го продаде на LIDL другаря Гошо - узунджовския(кмета Георги Иванов).Може да му "благодарите".
      • 11
        11111
        40 -1
        14:11, 17 май 2020
        Преди около 3 г. новата власт в Хасково реши за създаде комисия, която да рови сключените сделки в общината 15 г. назад, т.е. по времето, през което градът се управляваше от Георги Иванов. Една от проверяваните сделки бе тази за басейн „Лебеда”. Според изнесената от комисията информация, с договора купувачът е задължен да запази предназначението на обекта за спортни и туристически услуги и дейности, без да е посочен срок, което означава, че изискването е безсрочно. В заповедта на кмета инж. Георги Иванов, с която обявява ООД-то за купувач, освен да се запази предназначението, е записано и „да не се прехвърля собствеността на имота, като цяло или като обособени части в продължение на 10 г.”, обявиха от комисията. Преди да изтекат тези 10 г. обаче, имотът е обявен за публична продажба от частен съдебен изпълнител заради дългове на собственика, който вече е друго дружество на Банев „Финансово индустриален концерн АКБ-Форес” АД, дружеството.

        да видим този частен съдебен изпълнител как е нарушил законите
      • 11
        11111
        12 -2
        19:34, 17 май 2020
        Защо няма инсулини по аптеките, няма контролни прегледи и лечение за тези милиони хора?

        Защо от повече от десетилетие хората масово заболяват от гореспоменатите болести и дали този ПИК на хронични заболявания няма нещо общо с бизнеса на приближените до Мут.... фирми, занимаващи се с внос и изгаряне на боклук; внос и продажба на отровни храни; пръскане на земеделските площи с опасни за човека хербициди и инсектициди; изсичане на паркове и гори и заменянето им от асфалт и бетон?

        Защо "здравният" министър на Мутрата не разбира нищо от здраве, а разбира само от печелене на пари?

        Защо "екологичният" министър на Мутрата не разбира бъкел от екология, а предния му министър (който обясняваше, че мрънкаме понеже въздуха е заменен с отрова, само защото сме забогатяли) е под домашен арест?
    • 5
      11
      11111
      12 0
      14:13, 17 май 2020
      Басейнът на общинския плаж / Дарик- Кюстендил,архив
      За 3 092 224 лв. община Кюстендил продаде на търг градския плаж. Теренът е на площ от 32 101 кв. м., в което се включва и изграденият басейн. Двама участници са купили документация за участие на търга, но на самия търг се е явил само един кандидат.

      традицията продължава 20 януари 2020година
    • 6
      Ба
      бат Ицо
      16 -24
      14:13, 17 май 2020
      В София на митингите поне дават някое левче ! А на... Виж коментара
      • 11
        11111
        19 -15
        14:23, 17 май 2020
        да 30 лева срещу Радев и палатка...но ти си знаеш...
      • 11
        11111
        12 -2
        19:32, 17 май 2020
        Защо в България има почти милион диабетици? Защо хора на по 20-30 годишна възраст масово развиват остър диабет? Защо вече се раждат деца с диабет, нещо непознато за медицината допреди 20 години?

        Защо има все повече и повече хипертоници на по 15-годишна възраст?

        Защо се е образувала армия от деца - астматици, които с всеки изминал ден стават все-повече и повече?

        Защо, въпреки масовия мор от рак онкоболните стават все-повече и повече?

        Защо всичките гореспоменати рискови групи от три месеца са с ОТНЕТИ ПРАВА ЗА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ?
      • За
        Защо ли?
        2 -5
        09:12, 18 май 2020
        Най-лесно е да набедиш ГЕРБ, нали? Само че тая тенденция е от 30 години. Вместо да питаш като "мисирка", позамисли се и сам си отговори! Колко дни годишно е почивката на семейството ти? Колко профилактични прегледа годишно ти правят? Каква е водата, която пиеш? Колко пестициди на Монсанто поемаш с храната си? Какво дишаш след кемтрейлите и градския трафик по улиците? С какви многовалентни ваксини побъркват имунитета на децата ни? Питай се как още сме живи.
    • 7
      Ди
      Димитър
      13 -34
      14:16, 17 май 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • 11
        11111
        8 -7
        14:27, 17 май 2020
        БЯЛОТО....БЯЛОТО....дядовци и баби...е ще имате щастието да не станете такива.....умря и остана вечно млад...но с мозък за четири крака...
      • 11
        11111
        15 -5
        14:33, 17 май 2020
        Янко ...паветата от култура и благоустрояване не разбират ....все едно тулуп да чете Ядрена физика...дай им чалга...бяло...голф...стероиди ...след това ги научаваш по некролозите...какви паркове...какъв Ямача...скопените бикове ...деца нямат...друг им ги прави...
    • 8
      11
      11111
      13 -3
      14:22, 17 май 2020
      спомням си че в регистъра ми за собственост...90 или 91 година се беше вписал един тарикат от София ...а имотът бе на 80 години но мястото -апетитно...след свиването на апетита му от...изчезна от регистрирането....така че номерата започнаха от тогава...
    • 9
      Са
      само констатирам
      28 -1
      15:17, 17 май 2020
      Тези дето преди тридесет години протестираха срещу неправдата разбраха , че са използвани и захвърлени, затова напуснаха ДЪРЖАВАТА и отидоха по чужбината да си търсят късмета. Други най-незаслужили напълниха гуши и ги нарекоха "пеликани". СПРАВЕДЛИВОСТ няма , не е имало и никога няма да има. Така , че баламите колкото и да не свършват , остават все по -малко.
    • 10
      Eкотрадекс 4
      46 -5
      15:25, 17 май 2020
      Хайде да видим сега колко хора ще отидат на протеста и да отстояват позиция и не само си клатят краката и коментират във фейсбук . Няма значение кой го е организирал дали Янко Митев или т.н. и заспалия град се събуди от зимен сън.В противен случай ще видите какво ще стане масово застрояване и изсичане на гората в парка Ямача поява на нов квартал.Вземете за пример поне Стара Загора и парка Бедечка ... Толкова ли е трудно обещаващия кмет Станислав Дечев и комисите да си свършат работата и разследват и милеещия за града Делян Добрев да се покаже.Нали е голямата работа , но е най лесно да се вземат едни пари под масата и толкоз никой не мисли за нищо ... Пълна дебилщина архитекти кадастри всички спят и нищо друго ...
      • Ба
        бат Танас
        29 -14
        15:40, 17 май 2020
        Къв зимен сън зайко ? Забрави ли мустакатия узунджовски разбойник колко бетон изля през шесте си мандата? Къде беше и не протестираше когато строеше и сечеше за кафене капанчето до паметника богородица. Че наблъска реката-канал в центъра с бетон и магазинчета бетер капълъ чаршия. Че до панелките се построиха още къщи и града заприлича на слънчев бряг само дето няма море. Кръгови които миниатюрни и въобще са в разрез на всякакви правила за движение и строителство.
        Аз няма да ида ако ще и по 100 лева да раздавате за участие!
      • Ек
        Екооо,
        13 -3
        22:04, 17 май 2020
        Не е точно така! Колкото и благородна да е целта, никой почтен няма да застане редом до мекеретата на узонджовеца.
        Не протестираха кога оня застрои целия град, всяко междублоково пространство, огради язовир Клокотница и го превърна в частен имот, че бетонира реката и сега смърди на гнилоч, не протестираха, когато на Кенана се построиха хотелите, когато на лятното кино, построиха оная кооперация на богоизбраните, и още, още... сега за 50 дървета се сетиха.
    • 11
      Иц
      Ицо Тотев
      16 -14
      15:52, 17 май 2020
      Нищо няма да раздават за участие а ще пуснат касичка за дарителска помощ за да има после за почерпка на организаторите начело с Янко. След този пандемичен режим си струва едно малко банкетче.
    • 12
      Ня
      Нямам думи
      36 -4
      16:09, 17 май 2020
      Подкрепям напълно призива, а Вие?
      Призивавам всички Вас жители на Хасково, които сте израсли на това прекрасно място, които сте спортували на тези терени и всички Вие, които всяка вечер сте там за да се презредите за следващия ден, включте се и не чакайте някой друг да свърши тази работа вместо Вас! Всички ние имаме право на последна дума!
    • 13
      11
      11111
      33 -1
      16:34, 17 май 2020
      откакто селянинът с колелото стана този с мерцедеса застроихме и дерето...уважавам селяните но не обичам селяндурите с костюм или униформа ...селянина е социална група ...а селяндура парадираща парвенюшка новобогаташка прислойка без традиции и култура с -максимата-след мен само бетон...
      • Ро
        робин худ хасковски
        8 0
        22:36, 17 май 2020
        чудесни коментари,поздравления.
    • 14
      Do
      Dobri
      9 -37
      16:42, 17 май 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ня
        Нямам думи
        18 -5
        18:19, 17 май 2020
        Това не са ниви, а парцели за застрояване и няма как някой да знае че са частни, ако не са обозначени. А изобщо дали някой, някога е плащал някакви данъци за тях?
      • До
        До Dobri
        32 -4
        18:29, 17 май 2020
        Да бе от нива в ТКЗС изведнъж частна собсвеност.
        Тези номерца ги правеше Гошо узунджовския.
        Така стана и с хотелчето на сина му. Така стана с нивата до Екирисажа купена от жена му за 4000 лв. после продадена на Златко Марчев за 1,5 млн. лева и изведнъж женка му на кмета стана милионерка. Скандала с първия терен за Lidl по пътя за Болярово се оказа собственост на църквата, строежа в двора на у-ще"Христо Смирненски" от посредника на подкупите за Гошо узунджовеца. Сега там се помещава въпросния зъболекар Киряков , който строи на Ямача!
        И още и още много други изведнъж станали частна собственост.
      • Ja
        Jack Bauer
        26 -1
        19:18, 17 май 2020
        добри, що не си го.... Такива имоти придобити по престъпен начин, трябва да се отнемат в полза на държавата или общината, а всички по веригата извършили измамата трябва да лежат "на топло" Разбра ли, гнидо?
      • Пр
        Приятели
        20 -2
        20:10, 17 май 2020
        Ти представяш ли си п*мачорите да застроят Центръл парк в Ню Йорк, какво ще ги направят евреите ? Ще е голяма веселба. Трябва да действате като евреите , ако някой посегне на Централ Парк , следва пълен фалит!
      • До
        До Добри
        12 -1
        22:33, 17 май 2020
        Добри , помисли когато имотът е придобит корупционно и нарушава интересите на обществото , за каква частна собственост говорим ? В щатите този процес е бил в началото на 20-ти век.При нас е от 20 години. Не прави паралели.
      • И аз дълбоко се съмнявам за времето от 2000г., когато тия 47дка са станали частни, та до днес за тях да е плащана такса смет, защото данък сгради не дължат за незастроен имот.
    • 15
      Ня
      Нямам думи
      30 -4
      16:47, 17 май 2020
      А знаети ли, че преди да бъдат тренировъчни игрища, там е имало игрище за мотобол. Там е положено началото на мотобола в България и то наши съграждани. Те са били и многократни шампиони на България, а ако не се лъжа и веднъж и европейски клубни първенци! И сега вместо спортна история, там ще изникнат високи дувари. А може би и нещо "уникално" в този парцел 339?
      Ако това се допусне наистене, може паметника на "кауня" да се премести именно там. Тогава май там ще е най-подходящот му място.
      • 11
        11111
        12 -2
        21:30, 17 май 2020
        първият организатор на мотобол имаше работилничка някъде около областния съвет...ако беше в друга страна щяха да му направят музей мото-любителите...играеха с една огромна топка...спортове...спортове...и днес бил празника на спорта...сега моторите ги имат само за фукане...и чупене на глави...
      • 32
        321
        4 0
        11:43, 18 май 2020
        Да малко останаха тия дето помнят Ангел Проданов,Тенчо Тумбев и съотборниците им.Това бяха истинските майстори на мотоспорта.Сегашните нямат нищо общо със спорт.
    • 16
      77
      77777
      24 -1
      21:04, 17 май 2020
      Обадетесе на Природозащитните организации в България. за Гората в Парк Ямача. Те знаят как да помогнат . Кажетеми за протеста които организирате и за други насрочени митинги за Калзата. за помощ. Пазете Природата в България. Кажете на Европеските иституции. в Страсбург.
    • 17
      Са
      Сара
      18 -4
      21:52, 17 май 2020
      Аз ще съм на протеста. Ще забера и приятели. Не стойте само в интернет! Бъдете на точното място и в точното време!
    • 18
      Ек
      Екотрадекс 4
      10 -1
      22:02, 17 май 2020
      Шом има такива разсъждения от типа на Добри значи без думи просто ... Това не е частна собственост, а сменяне на статута на земята срещу едни финикийски знаци и хоп готово и продължавайте да мрънкате само онлайн и на думи. Дано дойдат повече хора и се размърдат институциите ...
    • 19
      Ро
      робин худ хасковски
      21 -3
      22:28, 17 май 2020
      в първия коментар прочетох за оправяне на нещата,законно,може би и наемче да се плаща на хиената,който е обсебил уж законно терена.Абсолютна грешка.Не наемче,а прокурор,проверка кой,какво и с какво право му е дал парчето народна земя и съд.С ПРИСЪДА. Ама няма да е тая.Един следващ,Бай Танас пък хем се тръшка,хем пък и със 100лв.нямало да иде.НЕ НИ ТРЯБВАШ,бай Танасе.Стой си у дома пред компа и си пиши.А аз,понеже израстах тук,на Ямача,като малък с баща си гледах мотобола,чиито създател беше великия бай Проданчето/наистина лепеше гуми човека и на стената му бяха грамотите за МАЙСТОР на СПОРТА,понеже искам внуците ми да играят там,всички деца и майки с колички да има къде да си почиват,и още хиляди причини да си остане Ямач,ЩЕ БЪДА ТАМ. Макар,че неслучайно е сега избран момента на строежа/по време на пандемийката/.Останем ли си в къщи и сега,наистина си заслужаваме хомота.Ще осъдим на болести и потомците си.Нека покажем малко воля,иначе следващия кмет може да окачи едно бънджи и на майка БОГОРОДИЦА.Следващия ход е наш.
    • 20
      Фа
      Фарук
      8 -12
      22:50, 17 май 2020
      Някои бивши общинари много ги заболя, че почва да... Виж коментара
    • 21
      Js
      JSL
      8 -10
      22:53, 17 май 2020
      Земите в Хасково са разделени 97ма година, къде спахте 25 години, че сега се сетихте, че имало парцели на Ямача. Кадастъра е публичен, всеки може да види всичко. Поредния платен протест.
    • 22
      Пе
      Петев
      18 -4
      23:08, 17 май 2020
      Да целим с яйца на Киряков клиниката. И на целия град зъбите да направи пак няма да може да ги купи, всички знаем баща му на времето как се занимаваше с “картофи” на прах за чужбина:) :)
      Suck it
    • 23
      Киряков е мошеник
    • 24
      За
      Запознат.
      14 -3
      23:50, 17 май 2020
      Заради него
      щтях да умра преди 3месеца.
      Забравил ми е игла в зъба.Получи се гнойна инфекция.
    • 25
      Os
      Osman
      14 -1
      00:03, 18 май 2020
      Аз сашто сам недоволен от Киряков
      Платих му за лечение на два зъба след което едва оцелях Щте го съдя Документите са ми оформени
    • 26
      Съ
      Съсипа ми зъбите за пари
      13 -3
      00:12, 18 май 2020
      На сестрами продалжи лечението след д-р киряков 2 години .
      Само лъжи.материалите са швеицарски машините американски.
      Кои му е дал диплом.и колко са му взели за диплома за стоматолог?
    • 27
      Ки
      Кир так
      13 -2
      00:17, 18 май 2020
      Не ходете там . Опасно е!
    • 28
      Ga
      Galya
      15 -1
      00:22, 18 май 2020
      Тоя зъбар-кожодер!!!Безсрамник-600лв плобмата!!Как няма да строи!! Бута парите,рушвети и хайде,където иска там строи!
    • 29
      Д-
      Д-р Живаго
      17 -2
      01:03, 18 май 2020
      Така наречения доктор е записан да учи стоматология в Украйна,където присъствието Не е ЗАДАЛИТЕНО.
      Наи-скъпия изпит струва 10 долара или почерпка на професора.
      Така че, правете си извода какъв доктор.
      Каква държава?
      Въпроса за собствеността на парцела е идентичен за истинността на лекарските
      Правомощия на д-р Киряков
      • Зл
        Злобари колкотл щеш
        2 -3
        22:54, 18 май 2020
        Ама нали точно същия сайт, в който сега драскате глупостинпреди няколко години писа за доктор ви Киряков с цялата му биография и там май се споменаваше за Медицинския в Пловдив и за института в Мюнхен . Ама нали е модно да сме хейт и да си драскаме глупости вместо да си проверим информацията.
    • 30
      Бр
      БРАВО ХАСКОВО
      14 -1
      01:32, 18 май 2020
      Радвам се че хората на Хасково,се събудиха и отстояват града си.
      Браво на медията.
      Браво Хасково.net.
      Нека пометем този ненужен строеж,да докажем че сме силни заедно.
      Браво Хасково.Така трябва!
    • 31
      Ба
      бат Танас
      6 -12
      01:46, 18 май 2020
      Вдигам мизата за осигуряване на протест ери! Нямам... Виж коментара
    • 32
      Въ
      Възмотен
      7 -1
      01:59, 18 май 2020
      Не си прав !
    • 33
      Пе
      Петя Атанасова
      20 -1
      08:38, 18 май 2020
      Изключително алчен човек е този зъболекар ,ако изобщо мога така да го нарека.Дълго време посещавах специалист в Пловдив ,но поради извънредното положение отидох при него в хаскволо.Каза ми че имам 12кароеса и ми поиска сумата от 7000лв.Силно се осъмнах в това че имам 12 краруеса и посетих стоматолога си в Пловдив оказа се че нямам нито един.Измамник.За пари и себе си ще продаде!
      • Ка
        Калина
        8 -1
        09:27, 18 май 2020
        Истинския крадец е доктор Антон Петев,много е алчен за пари!
      • Ко
        Комшията Грушев
        2 -5
        22:51, 18 май 2020
        Компетентности различни . А може и пловдивчанина да е решил да инвестира във времето и да те чака след 2 годинки да ти извади всичките 12 “уж “ здрави зъбета и вместо за 7000 за 17 бонбона лечение да ти направи.
    • 34
      Пе
      Петър
      11 0
      09:43, 18 май 2020
      Доктор Киряков редовно си пудри носа с бала пудра.
    • 35
      А1
      А1
      4 -1
      10:04, 18 май 2020
      Някой може ли да докаже с документ каква сума е заплатил при посещение при този зъболекар,иначе така само си чешем езиците.
      • Бе
        без касов бон
        8 -1
        12:43, 18 май 2020
        Не издават касови бонове за услугата.
    • 36
      Ге
      Гената
      3 -5
      10:09, 18 май 2020
      Мили граждани,какво да спасяваме като всичко преди 20 год е заминало....?
      • 11
        11111
        7 -1
        11:12, 18 май 2020
        има такива аналози в историята ни ....едните казвали като мнозинство....абе 500 години не е наша....а малкото луди...наша е била и пак ще бъде...
    • 37
      69
      69
      9 -2
      11:09, 18 май 2020
      ***** мръсен гаден , вън от нашият град .
    • 38
      69
      69
      8 -2
      12:02, 18 май 2020
      Киряков е наи големият измамник и е наи алчният ***** които съм срещал .
      • 11
        11111
        5 0
        12:57, 18 май 2020
        гешев да остави дребната престъпност за малките рибари и да се захваща да лови акулите...и разни сани-тари по саниране...
    • 39
      Ан
      АНОНИМЕН
      5 -2
      18:58, 18 май 2020
      А бе какво чакате спасете ямача чакате да построи голяма стоматологична поликлиника а нашите деца къде ще спортуват
    • 40
      69
      69
      5 -1
      15:16, 19 май 2020
      Еи ***** отиваи си в смоленското село вън от нашият град ***** мръсен.
    • 41
      Оо
      ОО7
      3 -1
      15:18, 19 май 2020
      Защо криете думата ***** ? Не е ли ***** ?
    • 42
      Ко
      Консултант
      3 -1
      17:39, 19 май 2020
      Този протест е излишен.Вече няма какво да се защитава.През последите 30 години около и в Хасково каквото можеше да се свие се сви.Това стана със съдействието и под патронажа на пишман политици,продажни общински и държавни чиновници,тарикати/мутри/, пред очите на всички контролни органи.И така не зная защо мислите,че ще се стреснат от един протест.Те одавна са се скрили в своите палати,зад високите дувари и басейни .Много интересно колко граждани на общината имат доходи около или над 50000лева за да си позволят този лукс.НАП би следвало да знае ,че това са много малко хора и трябваше вече да са се самосезирали.А иначе този строеж ще стане защото натрупаните средства трябва да се употребят.
    • 43
      Си
      Сиси
      5 0
      19:58, 19 май 2020
      Има смисъл от протест.Стига с това робско мислене.Всички на протестна!!!
    • 44
      Ла
      Лачев
      2 0
      01:13, 20 май 2020
      Групата за протест се срина, като публукувах лични документи, показващи далаверите по времето на Г. Иванов😏
      Ето част от заличените коментари
      https://drive.google.com/file/d/10DntZAvn7EQ8bOlw-lKWZQiBFbfMdJBX/view?usp=drivesdk
      • Оо
        ОО
        2 0
        08:15, 21 май 2020
        Киряков е алчен,мошеник и простак .

    Още новини

    Последни новини