От х:

Днес в x:

27 °C

Хасковският съд възстановява дейността си, забраниха климатиците

Изображение 1 от 4

  Съдилищата в хасковския съдебен район възстановяват работа от 14.05.2020 г. Това става със заповед на председателя на Окръжен съд Хасково Миглена Тянкова във връзка с изтичане на обявеното извънредно положение в страната, съобщиха от пресслужбата на Темида.

  Досега се гледаха онлайн някои видове дела и мерки за неотклонение. От четвъртък ще се провеждат всички видове заседания.

  Достъп до сградата на Съдебна палата – Хасково имат всички работещи в нея магистрати, съдебни служители, служители на банковия офис, адвокатската стая, участници в съдебните производства на Районен съд – Хасково и Окръжен съд – Хасково, адвокати и граждани за извършване на административни услуги и справки при спазване на противоепидемични мерки.

  Участниците в съдебните производства се допускат не по-рано от 10 минути преди съответното дело.

  Във всички общи помещения ще се работи при отворени прозорци. Ще се извършва периодична дезинфекция. Всички съдебни служители ще са с предпазни средства – маски или шлемове, а при работа с граждани и с ръкавици. Забранено е ползването на климатици в съдебните зали и общи помещения.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (13)

  • 1
   Са
   Само ГЕРБ!
   6 -11
   21:38, 13 май 2020
   Защо ни е съд? ГЕРБ прави всичко законно!Който е п... Виж коментара
   • Ут
    Утре
    5 0
    22:28, 13 май 2020
    Мазохистите на почивка в Болярово!
   • Удължихме
    извънаредното положение до 14 Юни,
    само с решение на Шефа Боци Маймуната
    ....
    Да ви е честит фашизма -
    ....
    А за Кадиите не ми пука - те са Кадъни на Мутрите и Бейовете
   • Те
    Тенев
    3 -4
    00:46, 14 май 2020
    Ти си за психиатрията бе пич!
   • Па
    Павлов
    3 0
    09:59, 14 май 2020
    До Тенев и Утре: Едно време в Хасково, хората бяха достатъчно интелегентни, за да познават ИРОНИЯТА!
  • 2
   Ди
   димитровградчанин
   12 -2
   21:51, 13 май 2020
   Забранени климатиците ??? Боже Боже колко простотия имало на тоя свят
   • Ха
    Хасковлия
    8 -5
    22:02, 13 май 2020
    Ами четете бе, хора, СЗО казва, че климатици и инсталации са основен проводник на заразата. Всички големи компании са го въвели, а климатични инсталации са със специални пречистватели и мембрани. Това е защита за всички в тези помещения, ама кой от хейтърите да мисли
   • А?
    А?
    9 -2
    22:29, 13 май 2020
    На коя зараза, бе байно, та тази в простите ви кратуни или има и друга?
  • 3
   До
   До Хасковлия
   3 -1
   22:21, 13 май 2020
   Става въпрос за централните климатизации , които събират въздух от всички помещения , охлаждат го и го връщат обратно. Единичните климатици нямат нищо общо с това. Хората вече са събрани в съдебната зала. Няма как да се пренесе нещо в съседната с климатика на стената. Както и за климатичните системи на молове , хипермаркети и др подобни.
  • 4
   Су
   сусамския поп
   2 -1
   23:45, 13 май 2020
   И в църквите има климатици, но никой не ги забранява и не ги пускат поради икономии!
  • 5
   Гр
   Григор Димитров - Гришу
   8 0
   09:36, 14 май 2020
   Кога един път завинаги ще затрием герберската сган? Тези изруди са по - страшни от комунистите, по - страшни са от Хитлер и Сталин взети заедно. Не на герберската сган, искаме нормален живот!
  • 6
   То
   Тони
   5 0
   10:00, 14 май 2020
   Злобата на хунтата след акциите: още един месец терор, наречен „извънредна епидемична обстановка“!
  • 7
   Ан
   Англия
   1 0
   12:21, 14 май 2020
   Айде,баш рекетьорите отвориха Бутика!Ще се правят пачки... ваканция идва...

  Хороскоп за 21.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
  21 сеп 2020
  Последни новини