От х:

Днес в x:

Кметът на Буковлък: Държавата ни изостави, всичко е мръсна политика

"Държавата ни изостави. В тази държава нищо не се случва. България не е София". Това подчерта пред БНР кметът на плевенското село Буковлък Росен Русанов. 

Той поясни, че нито има масово тестване на хората в селото, нито има дезинфектанти за площите в селото. Имало спирт само за дезинфекция на кметството. 

"Вчера от пробите – от 11 проби има една положителна. Нормално ли е мъж и жена да живеят заедно, да са постоянно заедно, тя да е болна, той да е здрав? В другата къща трима са болни, един е здрав. Така излиза по тези тестове. Всичко е мръсна политика... Извличат се политически дивиденти", допълни той в предаването "Преди всички".

Според Росен Русанов: 

"Нещата трябваше да са по-твърди за по-кратко време и да се приключат. Сега ще агонизираме с времето".

Кметът на Буковлък подчерта, че над 2000 души в селото живеят под социалния минимум: 

"Изоставиха ги. Никакви помощи не се получават в този критичен момент. Хората са социално слаби, няма какво да ядат. Събрах, каквото можах, вчера и им раздадохме".

Източник: БНР

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    За
    Запознат
    26 -14
    10:42, 23 апр 2020
    Това е целта на Бойко Българоубиеца, да ви ликвидира. Така са заповядали американските му господари.
  • 2
    ??
    ???
    27 -8
    15:41, 23 апр 2020
    Браво, кмете, ама глас в пустиня! Няма кой да те чуе! Простото стадо се плюнчи пред екрана и възхвалява некадърните гологлави тиквеници!
  • 3
    Да
    Дамян
    7 -16
    21:25, 23 апр 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 4
    Съ
    събудил се
    13 -6
    21:31, 23 апр 2020
    А бе Росене ти сега ли се сети , че политиката е по мръсна работа и от проституцията? Трябваше да ви удари вируса за да разбереш, че цялата държава отива на гибел. Ако не беше станало така и ти щеше да си от онези дето целуват задника на един "прост човек дето командва прости хора и затова всичко в държавата е наред". Събудил се завалията.
  • 5
    Си
    Сиганския кмет
    2 0
    13:13, 25 апр 2020
    Избират го само сиганите тоя кмет. 90% са сигани в това село. Социално слаби били. Да отиват да работят на полето. Няма държавата да издържа мързеливи сигани!
Последни новини