От х:

Днес в x:

15 °C

Многократна шампионка по борба стана специалист "Призовки"

Изображение 1 от 5

  Многократната шампионка по борба Бистра Иванова започна работа в общинската администрация в Симеоновград. Тя вече работи като специалист "Призовки".

  Талантливата боркиня многократно се е доказвала на тепиха в различните възрастови групи. Кариерата й на спортист тръгва от родния град в местния клуб "Вълко Костов", под ръководството на треньора й Росен Бонев, с когото и до ден днешен е в близки отношения. По-късно продължава развитието си в спортното училище "Стефан Караджа" в Хасково под наставничеството на треньорите Али Мехмедов - заслужил майстор на спорта, Иван Динков, Стоян Желев, Петър Кирев и Стоян Чобанов.

  Бистра влезе и в националния отбор на България по свободна борба. Три пъти е била титулувана за Спортист №1 на Симеоновград, била е и в класацията на десетте най-добри спортисти на Хасково, както и сред най-добрите състезатели на Спортното училище в Хасково.

  След завършване на средното си образование, боркинята няколко години беше без работа. Сега тя ще има шанс да се докаже и в новото си поприще в общинската администрация, в която ръководител е кметицата Милена Рангелова.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (15)

  • 1
   Вр
   Времена
   14 -5
   10:37, 11 апр 2020
   Едно време се гордеехме с Боян Радев и Еню Вълчев, днес се гордеем със Станка Златева и Иванка Иванова.
  • 2
   Ра
   Радо Шишарката
   16 -9
   11:39, 11 апр 2020
   Едно време имаше "борци" против фашизма и капитализма! После след 10-ти ноември имаше много "борци", охранители и застрахователи! Сега те са в управлението на държавата. Явно натам са се запътили и "боркините".
  • 3
   Ве
   Веска
   15 -5
   13:29, 11 апр 2020
   Пеньо Магарето вероятно ще я води на риба.
  • 4
   On
   One Euro Man
   20 -6
   13:49, 11 апр 2020
   С диплома от спортното училище в Хасково отиваш на позиция специалист в общината и прилагаш в ежедневната си дейност придобития си образователен ценз по свободна борба. За което получаваш и възнаграждение. Поне икономическия да беше завършила.
   Причудливи ми изглеждат представите на кметицата Милена Рангелова за необходимото ниво на компетентност на екипа от специалисти и експерти в общинската администрация.
   • Бр
    Брях
    11 -7
    18:05, 11 апр 2020
    Не знаех , че за призовкар трябва да е завършила икономическия.
    Момичето е точно за тази длъжност , ако решат да я бият ще може да се защити.
   • До
    До Брях
    11 -3
    23:45, 11 апр 2020
    И аз не си представях, че спортното в Хасково е ковачница на кадри за общинските администрации. Надявам се кметицата Рангелова не е взела еднолично това решение, а се е допитала до началник отдел, председател на Общински съвет и други отговорни фактори и единодушно са преценили, че Иванова с високия си образователен ценз и богат професионален опит недвусмислено изпреварва другите кандидати и е най- подходящата за длъжността.
   • SI
    S I C
    12 -2
    01:46, 12 апр 2020
    Една мутра от криминалния свят стана доктор по физкултурните науки и сега върти на пръста си шест и кусур милиона българи.
   • Ве
    Веска
    10 -1
    11:17, 12 апр 2020
    "Кмет' Милена Рангелова е жена на онзи наречен никак неслучайно Пеньо Магарето, който също е бивш борец, чието ниво на интелект е съвсем близо до амебата така, че извода за "кмет" Милена Рангелова е кристално нарисуван.
   • Кр
    Крум
    0 0
    07:17, 13 апр 2020
    от 30 г. борец е най-високата квалификация в Бг, като изключим пожарникар, естествено
  • 5
   Хо
   Ходжата на ГРОБ/ДПС
   23 -4
   13:49, 11 апр 2020
   Щом е Боркиня шампионка
   е Напълно квалифицирана за Депутатка и
   Министърка на Народното Просвещение
   • Кр
    Крум
    0 0
    07:13, 13 апр 2020
    депутатка, дупе-датка, перфектна
  • 6
   Br
   bravo
   5 -7
   18:45, 11 апр 2020
   Браво! И успех. Не се отказвай от спорта и ходи по състезания. Мачкай наред! Едно достойно момиче!
   • 1€
    1€ man
    14 -3
    20:17, 11 апр 2020
    И из общината ли наред да мачка?
  • 7
   Би
   Бинго
   14 -2
   22:25, 11 апр 2020
   Ако се беше родила 20 години по рано можеше да основе застрахователна компания
  • 8
   Хи
   Хинтел
   7 -1
   10:30, 12 апр 2020
   След години в този град цялата администрация ще е от си га ни. Радвайте се, че един млад човек е останал да живее там.

  Хороскоп за 16.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Дребни неприятности в определени моменти ще блокират дейността ви или ще внасят затруднения в ежедневните ви задължения. Не допускайте друг освен вас да определя ритъма ви на работа или задачите, които имате през деня. Печелите доверието на важен за вас сътрудник. Помощта му в бъдеще ще ви е много полезна.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес едва ли ще сте много съсредоточени върху работата си, защото ви вълнуват въпроси от личен характер. Държите се странно с околните и не трябва да се изненадвате от реакциите им. Преценете кое е по-важно за вас и се заемете с него.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес ще се натъкнете на нещо, което ще се окаже особено полезно за работата ви, особено за в бъдеще. Имате достатъчно търпение, за да развиете възгледите си докато започнат да носят желаните от вас резултати. Стараете се да не обръщате внимание на поведението на определен човек, който ви е неприятен и това е наистина най-доброто което можете да направите.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят е характерен с непрекъснатата смяна на онова, с което ще се занимавате. Трудно ви е да се концентрирате за дълго, но едва ли ще е и нужно. Заети сте с приятни неща, като повечето от тях са свързани и с хора, на които държите. Предстои ви пътуване по работа, което ще ви отвори много възможности.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Напрегнати сте, въпреки, че ви се иска да си починете и да се заемете с нещо разтоварващо. Бъдете готови на промени и в личен план. Очаква ви сериозен разговор с интимният ви партньор. Подготвяте изненада за свой близък, от която всички ще останат наистина очаровани. Семейството ви ще застане зад всяко ваше решение.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Мотивирани сте да започнете нещо ново и с конкретни действия ще се заемете с реализацията му. Насърчавайки у себе си този плам, много скоро ще материализирате намеренията си. Не пропускайте да изразите уважението и обичта си към хората, които осмислят живота ви. Пътуванията ще са приятни.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Възможни са разногласия с колегите и началниците ви днес. Бъдете по-дискретни по отношение на нещата, които са ви поверени и не злоупотребявайте с доверието им. Вие също не изпадайте в излишна сантименталност, не е нужно да разголвате душата си пред всеки. Други от вас ще пътуват, най-често по служебни дела.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Погрижете се за интересите си, като не пречите на другите да мислят за своите. Много неща ще се променят, не пестете усилия и се старайте да останете добри хора. Любовта ще ви помогне по-лесно да се справите със затрудненията си, срещайки ви с подходящия за вас помощник.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Започвате с много хъс новия работен ден и както може да се очаква имате доста работа за вършене. Успехът ви във всяко едно начинание до голяма степен зависи от собствената ви организация, затова подредете по важност ангажиментите си.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Смело ще пристъпите към действия, осигуряващи защита на интересите ви. Професионалните задачи ще заемат по-голямата част от деня ви. Добре преценете и организирайте времето си, за да ви стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Бизнесът ви изисква сили и средства, които не винаги имате в наличност. В тази връзка ще търсите съдействие от кредитни институции и хора, имащи по-големи възможности от вас. Категорични сте в намерението си да подобрите бита си.
  16 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Можете да спечелите вниманието и готовността за съдействие и на най-търсените хора, ако проявите искрен интерес към тях. Всеки харесва човека, който му се възхищава. Ще спечелите приятели, ако правите за тях неща, които изискват време, енергия, безкористност и внимание, ако ги поздравявате сърдечно и с ентусиазъм. Бъдете целенасочени днес и ще успеете.
  16 юли 2020
  Последни новини