От х:

Днес в x:

18 °C

Полицейските проверки на КПП-тата в Хасково продължават и в дъжда

  Полицаите на КПП-тата в Хасково продължават да извършват проверки в първия ден от новата седмица. Днес е и първият работен за повечето граждани, след въвеждане на новите мерки заради коронавируса, за които здравният министър издаде заповед.

  Около 8 часа днес, макар слабия валеж от дъжд, униформените продължаваха с контрола по спазване на ограниченията за пътуване. Те проверяваха водачите, които удостоверяваха със служебна бележка причината си за пътуване. Тази сутрин нямаше големи струпвания на коли на постовете по пътя за Димитровград и по пътя за Минерални бани, каквито се получаваха в София и Пловдив.

  Макар вече да са по-дисциплинирани водачите с наложените мерки, все още има шофьори, които се опитват да влязат или да напуснат Хасково без основателна причина, заради което полицаите ги връщат.

  През КПП-та се пропускат само хора с доказана потребност - трудово естество, здраве, завръщане в дома или настоящия адрес, което се удостоверява със служебна бележка от работодател, медицински или документ самоличност.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (23)

  • 1
   Въ
   Въпрос
   52 -18
   08:55, 23 мар 2020
   Ако заптието пипне документите на заразен , колко хора ще зарази ?
   • Ум
    Уместно
    28 -3
    11:16, 23 мар 2020
    Всички след това най-вероятно
  • 2
   До
   До светлозара димитрова
   67 -6
   09:21, 23 мар 2020
   Аз съм водач от 25г искам да ви кажа, че сутринта полицаите който бяха на ОМВ си вършеха много добре работата, следяха за постоянно натрупване на коли в колоната като същевременно не допускаха километрични опашки и няма защо да се сърдите двама полицай трудно могат да проверят всеки автомобил който минава в час пик от там.
  • 3
   Ба
   Бахтияр
   27 -19
   09:39, 23 мар 2020
   Светле следващия път спри до въпросния полицай и му кажи,че искаш гинекологичен преглед не да ти показва с пръст да продължиш.
  • 4
   Г-жо Димитрова,като имаш такива претенции,че полицаите "НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ" функциите си,защо ТИ него смени за 10 минути,със своето гражданско право да помогнеш,ами плюеш хората ,които не са спали,не са яли,нямат ръкавици,а??????!!!!!!!
   Ако ТИ ,имаше поне един близък приятел (полицай,полицайка) нямаше така да говориш, сигурен/сигурна съм,а да не говорим,ако е детето ти,съпруга ти!!!!
   Хайде,НЕ се исказвай НЕ подготвена,че само да те светна,че като те видят от Фейсбук групата,могат така да те санкционират,че свят ще ти се завие,да не говорим че 1 000 000 причини и нередности ще ти намерят по МПС-то дето патуваш,защото силно се надявам ,че си исправна!!!!
   Дай да се видим какво представляваме,че тогава да гледаме на хорският двор!!
   Скъпи съграждани,моля спазвайте регламентираните инструкции за борба с коронавируса,и моля уважавайте труда на всички хора,които правят необходимото и повече от необходимото за всички нас.
   Благодаря!!!
   • Съ
    Съгражданин
    13 -11
    12:43, 23 мар 2020
    Съгражданко, вероятно си права в съжденията си.
    Обаче си толкова неграмотна, че на човек свят да му се завие, честно! Чудя се малко книги ли си чела или малко диктовки са ти правили в училище, или и двете....
  • 5
   Ви
   вип
   27 -17
   09:43, 23 мар 2020
   Пълна пунта мара както каза колегата днес пипат на души лични карти един да има е достатъчно.Човека може да е заразен и пак да обикаля от град на град без здравни инспектори на място нищо не правят само пречат на хората.Ако съм в Харманли мога да си обикалям съседните градове без някой да ме спре и ако съм заразен става мазало.С две думи за едните може за другите не.
   • 12
    12345
    27 -11
    10:15, 23 мар 2020
    Като си толкова умен не си вземай рестото в магазина да не се заразиш!!!!!
    Нали тези пари са взети от касиерката евентуално от няякой болен!!!
    Смешни сте с тези ваши разсъждения!!!!То всъщност е същото и със стоката в магазина - не яжте и не пийте нищо освен наличното ви домашно приготвено в килера!!!!
   • Ба
    Бате
    8 -2
    13:31, 23 мар 2020
    Бате той реална заплаха няма
  • 6
   Ва
   Вальо
   10 -6
   09:47, 23 мар 2020
   Павка прибирай се, недей обикаля
  • 7
   Се
   Селянче
   23 -3
   11:47, 23 мар 2020
   Останахме затворени на село без аптеки,лекар и без пари банкомати няма в града не може и какво е решението все още никой не казва
   • Ве
    ветеринарката
    1 -4
    14:47, 23 мар 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 8
   Пи
   Питащ
   20 -3
   12:24, 23 мар 2020
   Г-н Дечев кажете какво да правят всички живеещи на село от общ Хасково като им се наложи да идат до град Хасково при нужда,като няма кой да им даде бележки?
   • Бр
    братчет
    9 -14
    13:08, 23 мар 2020
    пропуска е една драйсетолевка сгъната в бял лист. Виж коментара
  • 9
   Вр
   Време е
   17 -10
   13:29, 23 мар 2020
   Простия народ предаде държавата в ръцете на ТИКВАТА сега да видите хубаво ли е фуражките да ви оправляват.
  • 10
   Пе
   Петрол
   9 -1
   14:37, 23 мар 2020
   Проверете работещ в града на бензиностанция Круиз, ходил до Лондон за няколко дни и веднага на работа без да спазва карантина.Излиза и не спазва и в квартала го виждат всички.
  • 11
   Ли
   Лили
   6 -2
   14:53, 23 мар 2020
   Който иска да тегли пари от СЕЛО в ГРАДА от банкомата, попълвайте в декларацията че отивате до БАНКАТА!

   Ще Ви пускат на това основание!!!
  • 12
   Ра
   Рара
   5 -4
   14:57, 23 мар 2020
   Нека господа проверяващите да дадат пример като си сложат маски и ръкавици.....наложените мерки са заради вирус ....а не обичайна проверка на лични документи
  • 13
   Ро
   Робин
   10 -4
   15:05, 23 мар 2020
   Работата е ясна нещата отиват към преврат. Всички цени на продукти започват да се вдигат а хората са без работа докога ли ще издържим незнам
  • 14
   Ми
   Минал КПП
   19 -2
   15:41, 23 мар 2020
   Полицаите са най-големите жертви на взетото решение. Първо се намират на линията на заразяване, второ, метеорологичните условия не са с тях и трето, при толкова много постове едва ли успяват да съставят график, в който да няма ощетени. Не насочвайте гнева си към тях, според мен се държат изключително адекватно и мъжки понасят несгодите и спазват служебните си задължения.
  • 15
   Въ
   Въвеждане на еврото
   4 -2
   16:34, 23 мар 2020
   Мисля,че след това повишаване на живота,вече може без проблем да въведем ЕВРО-то,вече отпадна чакалнята :)
  • 16
   Се
   Селянка
   2 -1
   07:47, 24 мар 2020
   Полицайте не трябва да пипат бележките и декларациите!
  • 17
   Фъ
   ФъКю
   1 -3
   20:37, 24 мар 2020
   В качеството си на каква казваш какво трябва и не трябва да правят полицаите. Като си толкова можеща защо не застанеш до тях и да видим колко време ще издържиш.

  Хороскоп за 12.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще се погрижите за собственото си спокойствие, осигурявайки си повече тишина и време за размисъл. Има върху какво да мислите, работата, семейството, приятелите и многото си несвършени задачи. Някой, който отдавна ви привлича ще скъси разстоянието по между ви. С общи действия отношенията ви ще се развият в желаната от вас посока.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Осъществявате значителен напредък днес благодарение на неуморните си действия в избраната от вас посока. Радвате се на одобрението на всички около себе си, което допълнително ви стимулира да действате в същия дух. Постарайте се да не пренебрегвате личните си ангажименти за сметка на професионалните и по-специално времето, което отделяте за любимия човек.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Силните ви прояви днес ще предизвикат промени около вас. Най-изразени ще бъдат в личен пран. Водени от разбирането си за нещата, ще сложите край на онези, които ви пречат да се чувствате истински и ще вземете решения, променящи в известна степен обичайните ви занимания. Бъдете толерантни и ще ви бъде по-лесно в отношенията с околните.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Избягвайте споровете, дори и да считате, че сте прави. Спокойствието днес ви е по-важно, отколкото изява на красноречието и интелекта ви. Носете багажа си тихо и се съсредоточете към собствените си търсения и потребности. Скоро ще получите дарове, за които трябва да сте подготвени.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Прекарвате по-голяма част от времето си в дребни задачи по дома. Това са все неща, които от отдавна отлагате да свършите. Крайно време е да довършите онова, което сте започнали. Ако не днес, то утре със сигурност ще имате възможност. Добре е да помислите и за бъдещо начинание, което планирате.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С удоволствие ще се заемете с нещата, които ви носят настроение. Срещи, приятелски събирания, родители, деца са част от вълненията ви за днес. Търпеливо и с такт ще насочвате събитията така, щото всички да се чувстват добре. Това го можете и е добре да се замислите дали не е част от мисията ви на тази земя.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предпочитате да прекарате този ден сред близките си, заети с нещо, което ще ви помогне да се разтоварите. Въпреки това обаче е твърде възможно този ден да ви поднесе различни изненади, които ще наложат промени в плановете ви. Не се учудвайте ако в крайна сметка прекарате по-голяма част от деня извън дома си. Няма съмнение обаче че ще се забавлявате добре.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Планирате много задачи за днес и от вас зависи на кои от тях ще дадете преднина. Не позволявайте настроението ви да зависи от нечие благоволение към вас, както и не разпилявайте силите си да влизате в ненужни спорове. Добре ще ви се отрази времето сред природата или в компанията на любима книга.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Интересен и динамичен ден. Благоразположението ви към ваши близки ви кара да се чувствате отлично. Започната на шега авантюра, ще прерасне в дълготрайна, сериозна връзка. От вас зависи дали ще приемете или не интересно предложение. Бъдете уверени в успеха си и със сигурност ще го постигнете.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  И в работата, пък и извън нея, вие днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена както към служебните ангажименти, така и към дома. И вечерта с основание ще може да се поздравите за свършеното. Вниманието на любимите ви хора ще направи удовлетворението ви пълно.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Стари задължения ще ви напомнят за себе си, създавайки у вас отегчение и досада. С повече търпение ще я свършите и ще ви остане време за по-интересни занимания. Нуждаете се от повече спокойствие около себе си, за да чуете шепота на сърцето си и да помислите за бъдещето си.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Голяма част от вас ще са заети с лични дела днес. Справяте се успешно с въпрос, който не сте планирали. Притеснявате се излишно за възникнала ситуация. Имайте търпение и нещата ще се разрешат във ваша полза. Приятел се нуждае от личен съвет, отнесете се сериозно към ситуацията и проявете разбиране.
  12 юли 2020
  Последни новини