От х:

Днес в x:

17 °C

Полицаите продължават контрола на КПП-тата в Хасково, трафик няма

  Контролно-пропусквателните пунктове на входовете и изходите на Хасково в края на деня работят без струпване на коли и образуване на тапи. Около 18 часа днес полиците извършваха проверки на документите и питаха водачите за целта на пътуването им. От своя страна шофьорите проявяваха необходимото разбиране относно ситуацията.

  КПП-тата на входно-изходните артерии на областните градове бяха организирани в 0:00 часа снощи в изпълнение на заповедта на министъра на здравеопазването заради разпространението на коронавируса и обявеното извънредно положение в България.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Ако пипа карти ,
   трябва да сменя ръкавиците след всяко пипане - вируса остава по ръкавиците
   ......
   Иначе се барат на пичове , а са си много прости парчета
   • Уж
    Ужас
    23 -7
    20:28, 21 мар 2020
    А да не говорим , че цял ден няма къде да си измият ръцете
   • Ку
    Кух
    6 -5
    00:00, 22 мар 2020
    Има гелове на спиртна основа, с който си мият ръкавиците. А те повечето какви ги дирят навън
   • Зк
    Зк
    1 0
    18:04, 22 мар 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
   Го
   Голямата глупост
   36 -3
   20:35, 21 мар 2020
   Всички областни градове блокирани, хубаво. Пиле не може да прехвръкне. Бележки, измислици, оправдания на кпп-то, само и само да отидеш до село да видиш двора.
   Всички останали градове и села щъкат наляво, надясно, кой на риба, кой на м...... Къде е логиката, че не мога да вдяна.
   • Ку
    Кух
    3 -16
    00:01, 22 мар 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Хо
    Ходжата на ГРОБ/ДПС
    9 -7
    00:42, 22 мар 2020
    Пазим Раята да не почне да подготвя
    Априлско Въстание 2
  • 3
   Бо
   боби
   9 -4
   08:33, 22 мар 2020
   личната ми карта е с адресна регистрация в София, а настоящият ми адрес е в едно хасковско село.работя в хасково.в декларацията дето трябва да се попълни къде живея ,съм писал настоящия си адрес. как господа полицаите ще ми проверят настоящия адрес на изхода на хасково, ми е много интересно.или ще се свържат с някой от служба есграон ,в 21 часа вечерта,да и де да ме провери ,дали не лъжа. :)))
   • 12
    12345
    3 -1
    10:04, 22 мар 2020
    Няма да проверяват разчитат на съвеста ти!!!!
  • 4
   Ня
   Някой
   12 -2
   09:16, 22 мар 2020
   До боби: Полицията има денонощен достъп до данни на всеки човек от цяла България - - Нарича се БДС /Български документи за самоличност /, могът да ти изкарат данни чак до на калекото ти че неговият брат!
  • 5
   Д
   Д
   0 0
   10:04, 22 мар 2020
   До никой:сега гледам ,че на сайта на МВР са качили някаква декларация, с която мисля, че няма да е проблем да се минава през КПП-тата, докато не се оформят документално адресите на даден човек.защото, надали съм само аз в това положение.А да не говорим ,че има и хора ,които живеят на трети адрес, нямащ нищо общо с постоянния и настоящия.
   качвам линк към сайта с декларацията за тези на които ще им е от полза:
   https://www.mvr.bg/docs/librariesprovider5/default-document-library/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F.pdf?sfvrsn=f036de85_0
  • 6
   Ал
   ало кметовете на селата
   6 -1
   12:03, 22 мар 2020
   Господин кмете на град Хасково! Знаят ли кметовете по населени места- села от община Хасково, че е необходимо да издават служебни бележки на гражданите които се прибират в селата от града за да пренощуват, нахранят животните си, обработват нивите си и т.н.@ През деня тези хора, които са жители на гр. Хасково са по работните си места в града. Вечер се прибират на село с ангажименти . Еее да ама не . На КППтата полицаите търсят бележка от кметовете на селата, че имаме собственост на село, обработваме земята, имаме животни за да ни пропуснат. Кмета нито събота , нито неделя не можем да ги открием. Да се надяваме, че в понеделник криеницата ще свърши и ще се снабдим с желаната бележка. Все пак сме отговорни и големи хора за да се пазим взаимно.
   Благодаря господин кмете на град Хасково
  • 7
   Бо
   боби
   1 -1
   12:23, 22 мар 2020
   що не пробваш с тази декларация от МВР?има място за попълване на постоянен, настоящ ивременен адрес.
   https://www.mvr.bg/docs/librariesprovider5/default-document-library/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F.pdf?sfvrsn=f036de85_0
  • 8
   Бо
   боби
   1 -1
   12:36, 22 мар 2020
   до АЛ:защо не пробваш с тази декларация от МВР.има място за постоянен, настоящ и временен адрес
   https://www.mvr.bg/docs/librariesprovider5/default-document-library/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F.pdf?sfvrsn=f036de85_0
   • До
    до боби
    3 0
    15:33, 22 мар 2020
    Още в събота вечерта им го показах.... Каза момчето бележка от селския кмет да си вземеш ! Пусна ни, но ни каза , че ще я искат . За сега не казвам кой е "заетия " селски кмет, пък може и да не знае и се питам ... то човек иска да е изряден, дисциплиниран в пандемия сме и ето пак недвосмислие и хаос! Както казах в понеделник ще се гоним и дано да имат разяснение!
  • 9
   Г-
   Г- н Михайлов
   2 -2
   15:04, 22 мар 2020
   Има една поговорка- Закона е врата в полето,и през нея само баламите преминават! А какво ще направиш,въпрос не на лист хартия,а съвест и гражданска отговорност!
  • 10
   Ан
   Ангел
   2 0
   15:40, 22 мар 2020
   Без санитарен контрол и компетентни лица от МЗ и РЗИ, КПП-тата са неефективни всичко е мижи да те лъжа.

  Хороскоп за 12.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще се погрижите за собственото си спокойствие, осигурявайки си повече тишина и време за размисъл. Има върху какво да мислите, работата, семейството, приятелите и многото си несвършени задачи. Някой, който отдавна ви привлича ще скъси разстоянието по между ви. С общи действия отношенията ви ще се развият в желаната от вас посока.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Осъществявате значителен напредък днес благодарение на неуморните си действия в избраната от вас посока. Радвате се на одобрението на всички около себе си, което допълнително ви стимулира да действате в същия дух. Постарайте се да не пренебрегвате личните си ангажименти за сметка на професионалните и по-специално времето, което отделяте за любимия човек.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Силните ви прояви днес ще предизвикат промени около вас. Най-изразени ще бъдат в личен пран. Водени от разбирането си за нещата, ще сложите край на онези, които ви пречат да се чувствате истински и ще вземете решения, променящи в известна степен обичайните ви занимания. Бъдете толерантни и ще ви бъде по-лесно в отношенията с околните.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Избягвайте споровете, дори и да считате, че сте прави. Спокойствието днес ви е по-важно, отколкото изява на красноречието и интелекта ви. Носете багажа си тихо и се съсредоточете към собствените си търсения и потребности. Скоро ще получите дарове, за които трябва да сте подготвени.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Прекарвате по-голяма част от времето си в дребни задачи по дома. Това са все неща, които от отдавна отлагате да свършите. Крайно време е да довършите онова, което сте започнали. Ако не днес, то утре със сигурност ще имате възможност. Добре е да помислите и за бъдещо начинание, което планирате.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С удоволствие ще се заемете с нещата, които ви носят настроение. Срещи, приятелски събирания, родители, деца са част от вълненията ви за днес. Търпеливо и с такт ще насочвате събитията така, щото всички да се чувстват добре. Това го можете и е добре да се замислите дали не е част от мисията ви на тази земя.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предпочитате да прекарате този ден сред близките си, заети с нещо, което ще ви помогне да се разтоварите. Въпреки това обаче е твърде възможно този ден да ви поднесе различни изненади, които ще наложат промени в плановете ви. Не се учудвайте ако в крайна сметка прекарате по-голяма част от деня извън дома си. Няма съмнение обаче че ще се забавлявате добре.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Планирате много задачи за днес и от вас зависи на кои от тях ще дадете преднина. Не позволявайте настроението ви да зависи от нечие благоволение към вас, както и не разпилявайте силите си да влизате в ненужни спорове. Добре ще ви се отрази времето сред природата или в компанията на любима книга.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Интересен и динамичен ден. Благоразположението ви към ваши близки ви кара да се чувствате отлично. Започната на шега авантюра, ще прерасне в дълготрайна, сериозна връзка. От вас зависи дали ще приемете или не интересно предложение. Бъдете уверени в успеха си и със сигурност ще го постигнете.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  И в работата, пък и извън нея, вие днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена както към служебните ангажименти, така и към дома. И вечерта с основание ще може да се поздравите за свършеното. Вниманието на любимите ви хора ще направи удовлетворението ви пълно.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Стари задължения ще ви напомнят за себе си, създавайки у вас отегчение и досада. С повече търпение ще я свършите и ще ви остане време за по-интересни занимания. Нуждаете се от повече спокойствие около себе си, за да чуете шепота на сърцето си и да помислите за бъдещето си.
  12 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Голяма част от вас ще са заети с лични дела днес. Справяте се успешно с въпрос, който не сте планирали. Притеснявате се излишно за възникнала ситуация. Имайте търпение и нещата ще се разрешат във ваша полза. Приятел се нуждае от личен съвет, отнесете се сериозно към ситуацията и проявете разбиране.
  12 юли 2020
  Последни новини