От х:

Днес в x:

16 °C

Полицаите продължават контрола на КПП-тата в Хасково, трафик няма

  Контролно-пропусквателните пунктове на входовете и изходите на Хасково в края на деня работят без струпване на коли и образуване на тапи. Около 18 часа днес полиците извършваха проверки на документите и питаха водачите за целта на пътуването им. От своя страна шофьорите проявяваха необходимото разбиране относно ситуацията.

  КПП-тата на входно-изходните артерии на областните градове бяха организирани в 0:00 часа снощи в изпълнение на заповедта на министъра на здравеопазването заради разпространението на коронавируса и обявеното извънредно положение в България.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Ако пипа карти ,
   трябва да сменя ръкавиците след всяко пипане - вируса остава по ръкавиците
   ......
   Иначе се барат на пичове , а са си много прости парчета
   • Уж
    Ужас
    23 -7
    20:28, 21 мар 2020
    А да не говорим , че цял ден няма къде да си измият ръцете
   • Ку
    Кух
    6 -5
    00:00, 22 мар 2020
    Има гелове на спиртна основа, с който си мият ръкавиците. А те повечето какви ги дирят навън
   • Зк
    Зк
    1 0
    18:04, 22 мар 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
   Го
   Голямата глупост
   36 -3
   20:35, 21 мар 2020
   Всички областни градове блокирани, хубаво. Пиле не може да прехвръкне. Бележки, измислици, оправдания на кпп-то, само и само да отидеш до село да видиш двора.
   Всички останали градове и села щъкат наляво, надясно, кой на риба, кой на м...... Къде е логиката, че не мога да вдяна.
   • Ку
    Кух
    3 -16
    00:01, 22 мар 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Хо
    Ходжата на ГРОБ/ДПС
    9 -7
    00:42, 22 мар 2020
    Пазим Раята да не почне да подготвя
    Априлско Въстание 2
  • 3
   Бо
   боби
   9 -4
   08:33, 22 мар 2020
   личната ми карта е с адресна регистрация в София, а настоящият ми адрес е в едно хасковско село.работя в хасково.в декларацията дето трябва да се попълни къде живея ,съм писал настоящия си адрес. как господа полицаите ще ми проверят настоящия адрес на изхода на хасково, ми е много интересно.или ще се свържат с някой от служба есграон ,в 21 часа вечерта,да и де да ме провери ,дали не лъжа. :)))
   • 12
    12345
    3 -1
    10:04, 22 мар 2020
    Няма да проверяват разчитат на съвеста ти!!!!
  • 4
   Ня
   Някой
   12 -2
   09:16, 22 мар 2020
   До боби: Полицията има денонощен достъп до данни на всеки човек от цяла България - - Нарича се БДС /Български документи за самоличност /, могът да ти изкарат данни чак до на калекото ти че неговият брат!
  • 5
   Д
   Д
   0 0
   10:04, 22 мар 2020
   До никой:сега гледам ,че на сайта на МВР са качили някаква декларация, с която мисля, че няма да е проблем да се минава през КПП-тата, докато не се оформят документално адресите на даден човек.защото, надали съм само аз в това положение.А да не говорим ,че има и хора ,които живеят на трети адрес, нямащ нищо общо с постоянния и настоящия.
   качвам линк към сайта с декларацията за тези на които ще им е от полза:
   https://www.mvr.bg/docs/librariesprovider5/default-document-library/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F.pdf?sfvrsn=f036de85_0
  • 6
   Ал
   ало кметовете на селата
   6 -1
   12:03, 22 мар 2020
   Господин кмете на град Хасково! Знаят ли кметовете по населени места- села от община Хасково, че е необходимо да издават служебни бележки на гражданите които се прибират в селата от града за да пренощуват, нахранят животните си, обработват нивите си и т.н.@ През деня тези хора, които са жители на гр. Хасково са по работните си места в града. Вечер се прибират на село с ангажименти . Еее да ама не . На КППтата полицаите търсят бележка от кметовете на селата, че имаме собственост на село, обработваме земята, имаме животни за да ни пропуснат. Кмета нито събота , нито неделя не можем да ги открием. Да се надяваме, че в понеделник криеницата ще свърши и ще се снабдим с желаната бележка. Все пак сме отговорни и големи хора за да се пазим взаимно.
   Благодаря господин кмете на град Хасково
  • 7
   Бо
   боби
   1 -1
   12:23, 22 мар 2020
   що не пробваш с тази декларация от МВР?има място за попълване на постоянен, настоящ ивременен адрес.
   https://www.mvr.bg/docs/librariesprovider5/default-document-library/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F.pdf?sfvrsn=f036de85_0
  • 8
   Бо
   боби
   1 -1
   12:36, 22 мар 2020
   до АЛ:защо не пробваш с тази декларация от МВР.има място за постоянен, настоящ и временен адрес
   https://www.mvr.bg/docs/librariesprovider5/default-document-library/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F.pdf?sfvrsn=f036de85_0
   • До
    до боби
    3 0
    15:33, 22 мар 2020
    Още в събота вечерта им го показах.... Каза момчето бележка от селския кмет да си вземеш ! Пусна ни, но ни каза , че ще я искат . За сега не казвам кой е "заетия " селски кмет, пък може и да не знае и се питам ... то човек иска да е изряден, дисциплиниран в пандемия сме и ето пак недвосмислие и хаос! Както казах в понеделник ще се гоним и дано да имат разяснение!
  • 9
   Г-
   Г- н Михайлов
   2 -2
   15:04, 22 мар 2020
   Има една поговорка- Закона е врата в полето,и през нея само баламите преминават! А какво ще направиш,въпрос не на лист хартия,а съвест и гражданска отговорност!
  • 10
   Ан
   Ангел
   2 0
   15:40, 22 мар 2020
   Без санитарен контрол и компетентни лица от МЗ и РЗИ, КПП-тата са неефективни всичко е мижи да те лъжа.

  Хороскоп за 01.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В момента не виждате по-далече от носа си. Събудете се, огледайте се, животът не е само в ежедневните душевадни проблеми. За тези от вас, които работят над себе си, с други думи учат нещо, звездите вещаят пълен успех.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес работата ще ви донесе удовлетворение, дори не е изключено да получите похвала от вашите работодатели. Определено имате нужда от повече контакти, не се ограничавайте единствено с добре познатия ви кръг от хора. Потърсете път към семейната хармония.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Имате силното желание днес да се заловите здраво за работа, за да реализирате ново начинание. Това ще ви отнеме доста усърдност и енергия, но пък резултата си заслужава. Не се спирайте пред никакви трудности и ще успеете.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Времето ви ще минава в работа и делови разговори, с които ще договаряте бъдещите си проекти. Ако не се разсейвате ще си спестите главоболия. Всичко може да мине и по-леко, от вас зависи, като пестите разумно силите си. Други от вас ще се занимават с неща, които ги карат да се чувстват спокойни и удовлетворени.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Известно напрежение в отношенията ви с околните ще намали активността ви на работното място. Не, че отдавате голямо значение на това, но ще бъдете възпрени по други причини. Помислете дали не допускате грешка в подхода си към служебен проблем, защото тя може да ви струва повече.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес ще ви се налага да се занимавате с много и различни дела и да сте в непрекъснато движение. В това обаче е стихията ви, затова се справяте блестящо със задълженията си. Колега ще бъде очарован от ваша постъпка, с която значително го улеснявате в работата му. Подходете с разбиране към вълненията на свой близък, дори да не сте съгласни с намеренията, които има.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. Разработвате идея, в която има бъдеще, но избързвате твърде много и това рискува да я осуети. Отношенията ви с постоянни партньор се стабилизират, скоро ще се радвате на хармонична връзка.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не пропускате да изтъкнете заслугите си за развитието на обща задача, но днес са възможни недоразумения. Замисляте ходове, които е добре да огледате от всичките им страни, има риск да бъдете отстранени или да ви атакуват от към слабото ви място. Включете се в подготовката на предстоящо мероприятие, в семейството или в службата.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Добре е да оцените подкрепата, която ви се дава, бъдете благодарни на хората и им покажете това. Но не участвайте в собствените им битки, щом това е извън вашите интереси. Стресът може да бъде овладян, ако отделяте повече време за лични занимания, в това число да слушате музика и се наслаждавате на красиви неща.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Успешен ден за индивидуални изпълнения. Самостоятелната ви дейност ще даде резултати, както в творческата работа, така и в бизнеса. Не се претоварвайте. Щадете сърцето си, а също и крайниците. Много любов витае около вас и с романтичната си наг-ласа ще създадете настроение и радост в околните. Не забравяйте приятелите си.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Заслугата ви за решаването на общ проблем и ще ви донесе популярност. Умората и грижите ще ви накарат да потърсите по-приятни занимания, с които да разнообразите деня си. Приятелска покана или друга интересна среща ще внесе настроение и подтикне към сближаване с цел печалба.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Обърнете внимание на нещата, които имат пряко отношение към вас. Едни от тях са работата, партньорите, любимите ви хора и времето. Добрите отношения в семейството ще ви позволят заедно да планирате идващите дни. Опитайте се да внесете спокойствие там, където то липсва, като се погрижите и за собствените си удоволствия.
  01 окт 2020
  Последни новини