От х:

Днес в x:

13 °C

Полицаите продължават контрола на КПП-тата в Хасково, трафик няма

  Контролно-пропусквателните пунктове на входовете и изходите на Хасково в края на деня работят без струпване на коли и образуване на тапи. Около 18 часа днес полиците извършваха проверки на документите и питаха водачите за целта на пътуването им. От своя страна шофьорите проявяваха необходимото разбиране относно ситуацията.

  КПП-тата на входно-изходните артерии на областните градове бяха организирани в 0:00 часа снощи в изпълнение на заповедта на министъра на здравеопазването заради разпространението на коронавируса и обявеното извънредно положение в България.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Ако пипа карти ,
   трябва да сменя ръкавиците след всяко пипане - вируса остава по ръкавиците
   ......
   Иначе се барат на пичове , а са си много прости парчета
   • Уж
    Ужас
    23 -7
    20:28, 21 мар 2020
    А да не говорим , че цял ден няма къде да си измият ръцете
   • Ку
    Кух
    6 -5
    00:00, 22 мар 2020
    Има гелове на спиртна основа, с който си мият ръкавиците. А те повечето какви ги дирят навън
   • Зк
    Зк
    1 0
    18:04, 22 мар 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
   Го
   Голямата глупост
   36 -3
   20:35, 21 мар 2020
   Всички областни градове блокирани, хубаво. Пиле не може да прехвръкне. Бележки, измислици, оправдания на кпп-то, само и само да отидеш до село да видиш двора.
   Всички останали градове и села щъкат наляво, надясно, кой на риба, кой на м...... Къде е логиката, че не мога да вдяна.
   • Ку
    Кух
    3 -16
    00:01, 22 мар 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Хо
    Ходжата на ГРОБ/ДПС
    9 -7
    00:42, 22 мар 2020
    Пазим Раята да не почне да подготвя
    Априлско Въстание 2
  • 3
   Бо
   боби
   9 -4
   08:33, 22 мар 2020
   личната ми карта е с адресна регистрация в София, а настоящият ми адрес е в едно хасковско село.работя в хасково.в декларацията дето трябва да се попълни къде живея ,съм писал настоящия си адрес. как господа полицаите ще ми проверят настоящия адрес на изхода на хасково, ми е много интересно.или ще се свържат с някой от служба есграон ,в 21 часа вечерта,да и де да ме провери ,дали не лъжа. :)))
   • 12
    12345
    3 -1
    10:04, 22 мар 2020
    Няма да проверяват разчитат на съвеста ти!!!!
  • 4
   Ня
   Някой
   12 -2
   09:16, 22 мар 2020
   До боби: Полицията има денонощен достъп до данни на всеки човек от цяла България - - Нарича се БДС /Български документи за самоличност /, могът да ти изкарат данни чак до на калекото ти че неговият брат!
  • 5
   Д
   Д
   0 0
   10:04, 22 мар 2020
   До никой:сега гледам ,че на сайта на МВР са качили някаква декларация, с която мисля, че няма да е проблем да се минава през КПП-тата, докато не се оформят документално адресите на даден човек.защото, надали съм само аз в това положение.А да не говорим ,че има и хора ,които живеят на трети адрес, нямащ нищо общо с постоянния и настоящия.
   качвам линк към сайта с декларацията за тези на които ще им е от полза:
   https://www.mvr.bg/docs/librariesprovider5/default-document-library/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F.pdf?sfvrsn=f036de85_0
  • 6
   Ал
   ало кметовете на селата
   6 -1
   12:03, 22 мар 2020
   Господин кмете на град Хасково! Знаят ли кметовете по населени места- села от община Хасково, че е необходимо да издават служебни бележки на гражданите които се прибират в селата от града за да пренощуват, нахранят животните си, обработват нивите си и т.н.@ През деня тези хора, които са жители на гр. Хасково са по работните си места в града. Вечер се прибират на село с ангажименти . Еее да ама не . На КППтата полицаите търсят бележка от кметовете на селата, че имаме собственост на село, обработваме земята, имаме животни за да ни пропуснат. Кмета нито събота , нито неделя не можем да ги открием. Да се надяваме, че в понеделник криеницата ще свърши и ще се снабдим с желаната бележка. Все пак сме отговорни и големи хора за да се пазим взаимно.
   Благодаря господин кмете на град Хасково
  • 7
   Бо
   боби
   1 -1
   12:23, 22 мар 2020
   що не пробваш с тази декларация от МВР?има място за попълване на постоянен, настоящ ивременен адрес.
   https://www.mvr.bg/docs/librariesprovider5/default-document-library/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F.pdf?sfvrsn=f036de85_0
  • 8
   Бо
   боби
   1 -1
   12:36, 22 мар 2020
   до АЛ:защо не пробваш с тази декларация от МВР.има място за постоянен, настоящ и временен адрес
   https://www.mvr.bg/docs/librariesprovider5/default-document-library/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F.pdf?sfvrsn=f036de85_0
   • До
    до боби
    3 0
    15:33, 22 мар 2020
    Още в събота вечерта им го показах.... Каза момчето бележка от селския кмет да си вземеш ! Пусна ни, но ни каза , че ще я искат . За сега не казвам кой е "заетия " селски кмет, пък може и да не знае и се питам ... то човек иска да е изряден, дисциплиниран в пандемия сме и ето пак недвосмислие и хаос! Както казах в понеделник ще се гоним и дано да имат разяснение!
  • 9
   Г-
   Г- н Михайлов
   2 -2
   15:04, 22 мар 2020
   Има една поговорка- Закона е врата в полето,и през нея само баламите преминават! А какво ще направиш,въпрос не на лист хартия,а съвест и гражданска отговорност!
  • 10
   Ан
   Ангел
   2 0
   15:40, 22 мар 2020
   Без санитарен контрол и компетентни лица от МЗ и РЗИ, КПП-тата са неефективни всичко е мижи да те лъжа.

  Хороскоп за 31.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В добро настроение ще преминете през днешния ден, вслушвайки се във всичко, което има отношение към вас. Енергично ще се включите в задачите си, в стремежа си да ги приключите навреме и с желаните резултати. Среща с приятели, някои от които ще превърнете в свои бизнес-партньори.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Подтиквани от смели решения ще пристъпите към изпълнение на плановете, без да търсите нечие мнение. Пазете се от преумора, в желанието си да свършите повече работа може да навредите на здравето си. Част от вас ще потърсят ново поприще, с което ще трябва да доказват уменията си отново.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Проявете толерантност към колегите за да си осигурите подходяща работна атмосфера. Много е важно да сте съзидателни, дарявайки топлина и разбиране. Вечерта някои от вас ги очаква приятна изненада свързана с близък човек. Позитивните ви очаквания напълно ще се оправдаят.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Творчески порив събужда у вас желание да работите по осъществяване на скритите си желания. Старанието ви да сте полезни на околните е впечатляващо. Чест ви прави факта, че не изтъквате направеното и продължавате да се грижите според възможностите си. Денят ви ще е ползотворен и интересен от към лични контакти.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Отстоявайте твърдо позициите си и не допускайте вмешателство в личните ви планове. Възможно е да получите новина, която ще ви подейства като стимулатор да работите още по-усърдно. Въздържайте се от семейни спорове, дори да мислите, че сте прави. Силно се нуждаете от оздравителни процедури свързани с изчистване на организма ви. Направете нещо в тази посока.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Въпроси от делови характер ще изместят посоката на притесненията ви днес. Запазете спокойствие, така ще работите по-пълноценно и ще свършите повече. Не си позволявайте да давате мнение по въпроси, които не ви засягат, но засягат други хора. В желанието си да сте полезни ще нараните някой, за което няма да ви прости.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще се включите във времето и навреме ще приключите започната задача, още повече, че имате финансова изгода от това. Загрижеността ви за здравето на близък човек ще ви накара да потърсите и друго компетентно мнение, с което бихте добили реална представа за нещата. Мислете позитивно.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Занимават ви професионалните ви дела и не мислите за почивка, но е важно да отделите време и за отпускане. Никой не ви притеснява, по-скоро вие сами стимулирате работоспособността си. Запазете я за следващите дни, когато действително трябва да действате безотказно.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нова възможност за професионална реализация или пък началото на интимна връзка, ще вълнуват повечето от представителните на зодията. Денят е начало на промени в живота ви и ако днес може да не са така осезаеми, то в близките дни ще чувствате все по-силно ефекта им. Налага се да вземете конкретно решение по отдавна вълнуващ ви въпрос.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Пониженията тонус се отразява на здравето и общителността ви. Работете за укрепване на духа и имунитета си. Вземайте допълнително витамини, хранете се здравословно и мислете позитивно. Благодарете за всичко, което имате и ще се почувствате по-добре. За някои от вас денят е свързан с пътувания и срещи.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се опитате да наваксате изоставането си от предишните дни. Отнася се за работата ви. Това ще ви донесе спокойствие и увереност, така че, ако все още не сте започнали – действайте. Интимните връзки ще се задълбочават. Интересът към вас е по-засилен от всякога и не бива да го проигравате.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
  31 мар 2020
  Последни новини