От х:

Днес в x:

ESCOM пусна Премиум HD пакета безплатно в подкрепа на абонатите при извънредното положение

Изображение 1 от 3

    ESCOM предоставя каналите от Премиум HD пакета безплатно на всички свои клиенти: Animal Planet HD, Bloomberg Bulgaria, Discovery Science HD, DocuBox HD, DTX HD, Eurochannel HD, Fast and Fun Box HD, Food Network HD, History HD, ID Extra HD, Luxe HD, MovieStar HD, Travel Channel HD, Viasat Explorer HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD.

    Това е подкрепа за абонатите ни, докато трае извънредното положение и всички ние трябва да се стремим да спазваме социална изолация.

    За да гледате програмите от Премиум HD пакета, трябва да пресканирате каналите на телевизора си.

    Дежурният екип е затворен за работа с клиенти, но продължава да отговаря на телефоните до 21 часа. Обажданията се регистрират и ако оператор не вдигне веднага, можете да очаквате неговото обаждане малко по-късно.

    В Хасково за периода на извънредното положение заради коронавируса са затворени касите на ESCOM в кв. "Орфей" и на кръстовището на "Раковски" и "Съединение".

    С непроменено работно време работят касите в централния офис, офис "Кенана" и на Кърджалийска. Там се извършва редовна дезинфекция, а клиентите се допускат по един. Новото е, че централна каса няма да работи в неделя докато трае извънредното положение.

    Също така ново е, че сметките за интернет и телевизия абонатите на ESCOM могат да плащат след 19.03.2020 г. и на всички каси на ИзиПей.

    ESCOM препоръчва на абонатите да се възползват от възможността да плащат сметките си по електронен път. Пълните указания можете да прочетете ТУК.

    ESCOM

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ре
      Респект
      43 -5
      16:07, 17 мар 2020
      Единствената фирма, която се отнася с внимание и подкрепа към клиентите си. Браво!
      • Ив
        Иван
        12 -3
        08:18, 18 мар 2020
        Заслужени думи. Клиент от 10+ години.
    • 2
      Пе
      ПЕТКИН
      26 -4
      18:22, 17 мар 2020
      Адмирации, Еском! Благодарим за проявеното разбиране въм многобройните Ви абонати!
    • 3
      Ес
      Еском..
      0 0
      18:58, 27 май 2020
      Защо всеки път като задуха вятър или недай си боже дъжд и блокаж няма интернет поне 2 3 часа.. Звъним на телефона чуваме се добре сме всеки път има сигнал, но само при тях.. А ако стане 18ч. Значи чакате утрешния ден да дойдат господата да видят защо при тях на компютъра пише, че има ама реално няма.. И ако завали 4 пъти в месеца.. Почваш да се чудиш дали не трябва те да ти плащат, че имаш техен интернет..
    Последни новини