От х:

Днес в x:

13 °C

Премахната бетонна топка ядоса орфейци. Осигурявали достъп към пекарна

  За съмнително и неправомерно премахване на бетонна топка до блок 19 в хасковския квартал "Орфей", сигнализира читателка на Haskovo.net.

  "Искам да знам имат ли право да махнат антипаркинговото тяло", пита хасковлийката.

  При репортерска проверка на място стана ясно, че действително е премахната бетонна топка и е отрязано дърво в пешеходна зона в жилищния район.

  Уличното съоръжение е премахнато, за да се осигури достъп до близката пекарна. "Всичко е законно. Имам разрешително от общината, което чаках 5 месеца", заяви шефът Веселин Илчев. Той уточни, че всеки един промишлен цех, какъвто е неговият обект, трябва да му бъде осигурен достъп с автомобил. В зоната ще бъде изградена алея за доставка и износ на продукция, като по нея ще минават автомобили в определен час, а не когато си поискат.

  "Иначе, ако вали сняг или има порой, как се носят по 2 тона брашно ежедневно, от които да се изнесат по около 4000-5000 хляба", риторично попита Илчев. Бизнесменът уточни, че дървото е било премахнато от служители на "Екопрогрес".

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   12
   123
   50 -1
   18:46, 16 мар 2020
   Не трябва ли всеки търговско обект да има заден вход, от където да се зарежда стока? Клиенти и дистрибутори не трябва да се засичат. В Хасково не съм виждал магазин да се зарежда през задния вход.
  • 2
   Да вземеш да си сложиш едни решетки , че като настане глада до 1 месец , някой миришещ на лук и вкиснато работник ще ти вкара главата в рамката на прозореца
   и ще те клати до безкрай :))
  • 3
   Ko
   Kolega
   34 -2
   20:02, 16 мар 2020
   Тоя е най големия мошеник
  • 4
   Ko
   kosmonawt
   26 -1
   20:51, 16 мар 2020
   Нещо се е объркал. Може би 2 тона на месец и 5000 хлябя на месец. Хайде по-скромно. ГЕРБ му се отплаща дето рева срещу Цв.Цв
   • Ja
    Jack Bauer
    16 0
    21:06, 16 мар 2020
    На няколко месеца. ;)
   • Ху
    Хулиган
    9 0
    08:56, 17 мар 2020
    Пак Весо ляба! Той през живота си не е видял 2 тона! В Бургаско ли ги продава???😎🤣
  • 5
   Ор
   Орфей
   11 0
   00:18, 17 мар 2020
   Колегата заложил да втасва тестото и излезнал да се разкърши с къртача.Да Ви е сладко.
  • 6
   Пу
   Публикация
   12 0
   09:27, 17 мар 2020
   Когато не е платена публикацията има май много негативни мнения за този бизнесмен.
   • 12
    123
    6 0
    13:09, 17 мар 2020
    Явно има защо. Мишкар и въздух под налягане е. Служителите са му без трудови договори. Къде плаща, къде завлича ... Такъв е ГОУЕМИЯ бизнесмен.

  Хороскоп за 31.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В добро настроение ще преминете през днешния ден, вслушвайки се във всичко, което има отношение към вас. Енергично ще се включите в задачите си, в стремежа си да ги приключите навреме и с желаните резултати. Среща с приятели, някои от които ще превърнете в свои бизнес-партньори.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Подтиквани от смели решения ще пристъпите към изпълнение на плановете, без да търсите нечие мнение. Пазете се от преумора, в желанието си да свършите повече работа може да навредите на здравето си. Част от вас ще потърсят ново поприще, с което ще трябва да доказват уменията си отново.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Проявете толерантност към колегите за да си осигурите подходяща работна атмосфера. Много е важно да сте съзидателни, дарявайки топлина и разбиране. Вечерта някои от вас ги очаква приятна изненада свързана с близък човек. Позитивните ви очаквания напълно ще се оправдаят.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Творчески порив събужда у вас желание да работите по осъществяване на скритите си желания. Старанието ви да сте полезни на околните е впечатляващо. Чест ви прави факта, че не изтъквате направеното и продължавате да се грижите според възможностите си. Денят ви ще е ползотворен и интересен от към лични контакти.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Отстоявайте твърдо позициите си и не допускайте вмешателство в личните ви планове. Възможно е да получите новина, която ще ви подейства като стимулатор да работите още по-усърдно. Въздържайте се от семейни спорове, дори да мислите, че сте прави. Силно се нуждаете от оздравителни процедури свързани с изчистване на организма ви. Направете нещо в тази посока.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Въпроси от делови характер ще изместят посоката на притесненията ви днес. Запазете спокойствие, така ще работите по-пълноценно и ще свършите повече. Не си позволявайте да давате мнение по въпроси, които не ви засягат, но засягат други хора. В желанието си да сте полезни ще нараните някой, за което няма да ви прости.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще се включите във времето и навреме ще приключите започната задача, още повече, че имате финансова изгода от това. Загрижеността ви за здравето на близък човек ще ви накара да потърсите и друго компетентно мнение, с което бихте добили реална представа за нещата. Мислете позитивно.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Занимават ви професионалните ви дела и не мислите за почивка, но е важно да отделите време и за отпускане. Никой не ви притеснява, по-скоро вие сами стимулирате работоспособността си. Запазете я за следващите дни, когато действително трябва да действате безотказно.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нова възможност за професионална реализация или пък началото на интимна връзка, ще вълнуват повечето от представителните на зодията. Денят е начало на промени в живота ви и ако днес може да не са така осезаеми, то в близките дни ще чувствате все по-силно ефекта им. Налага се да вземете конкретно решение по отдавна вълнуващ ви въпрос.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Пониженията тонус се отразява на здравето и общителността ви. Работете за укрепване на духа и имунитета си. Вземайте допълнително витамини, хранете се здравословно и мислете позитивно. Благодарете за всичко, което имате и ще се почувствате по-добре. За някои от вас денят е свързан с пътувания и срещи.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се опитате да наваксате изоставането си от предишните дни. Отнася се за работата ви. Това ще ви донесе спокойствие и увереност, така че, ако все още не сте започнали – действайте. Интимните връзки ще се задълбочават. Интересът към вас е по-засилен от всякога и не бива да го проигравате.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
  31 мар 2020
  Последни новини