От х:

Днес в x:

Общината: Местните данъци и такси могат да бъдат платени и онлайн

Във връзка с мерките за превенция срещу разпространението на коронавирус, община Хасково напомня, че местните данъци и такси могат да бъдат платени и онлайн.

За да избегнете идването до касовите салони на Данъчна дирекция и община Хасково, за да си спестите време и излишни контакти, може да платите местните данъци и такси по електронен път. Това става през сайта на община Хасково, www.haskovo.bg, активният банер е на началната страница, на адрес: https://mdt.haskovo.bg/OnlineReportWSClient/

Необходима е само дебитна или кредитна карта (не се изисква електронен подпис). След като влезете в портала, попълнете ЕГН / БУЛСТАТ / ЛНЧ, а индивидуалният ПИН ще намерите отпечатан на известията, които сте получили по пощата на домашните си адреси.

Съобщения за това са изпратени и до хората, които са инсталирали приложението „Гражданите“. За да бъдете информирани своевременно или за да сигнализирате местната управа за проблеми, може да инсталирате на смарт телефоните си приложението от сайта на община Хасково или от GOOGLE PLAY или APP STORE.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Въ
    Въпрос
    7 -2
    19:00, 12 мар 2020
    Всички ЕС + ЮКей + Канада + САЩ + Китай и прочие държави наложиха данъчни облекчения или въобще отениха данъци заради корона вируса
    ....
    Само мутрите и бейовете НЕ ....
    Не плащайте докато не стане ясно дереджето със корона вируса
  • 2
    Ма
    Мария
    2 0
    14:11, 13 мар 2020
    А защо не казват, че трябва да ида до Общината, за да ми дадат ПИН??? Пак нищо не сте направили!!!
Последни новини