От х:

Днес в x:

14 °C

Затвориха "Георги Кирков" заради разрушаването на тютюневия склад

Изображение 1 от 3

  Част от улица "Георги Кирков" в Хасково бе затворена днес. Непроходим за коли е участъкът от кръстовището с улица "Средна гора" до кръстовището с улица "Антим I". Колите могат да минават по обходния маршрут покрай блоковете в съседство.

  Причина за това е разрушаването на южната стена на бившия тютюнев склад, намиращ се до спортна зала "Спартак".

  Събарянето на постройката започна от вътрешността още през миналата година. Теренът е собственост на хасковска фирма, чието ръководство възнамерява да строи там жилищна сграда, за което Haskovo.net писа през август 2019 година.

  Работата по събарянето на постройката с площ от 3.5 дка е възложена на друга хасковска фирма, откъдето заявиха, че дейностите ще продължат около 45 дни, в който период при необходимост отново ще бъде затваряна част от улица "Георги Кирков".

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (12)

  • 1
   Az
   Az
   9 -11
   14:54, 12 мар 2020
   Време беше това недоразумение да се махне и построи нова хубава сграда.
   • Ah
    aha
    9 -4
    15:44, 12 мар 2020
    и паркинг
   • 11
    112233
    8 -4
    16:21, 12 мар 2020
    Бива да направят и по-големичък подземен паркинг,който да е както за живущите в сградата, така и за работещите в поликлиниките и пациентите им, ползващите спортната зала , корта...
  • 2
   Ба
   Бай Ганю
   15 -2
   16:30, 12 мар 2020
   Частен инвеститор ще прави паркинг на селяните,🤣😂😂,вие чувате ли се бе?
  • 3
   11
   111
   16 -1
   16:42, 12 мар 2020
   Къде е станцията ,дето мери запрашеност ??? Къде е еко инспекцията??? Защо не се облива с вода??? Кой ще го диша този прах??? Училище , спортна зала ,деца ........ А после спазвайте хигиена....
   С тези тежки машини ще спукат тръбите на ВиК ,после течало по улицата .Къде е общината да види спазват ли се елементарни норми при събаряне????
  • 4
   No
   Nostradamus
   11 -3
   17:46, 12 мар 2020
   Абе вие нормални ли сте? Това е поредната далавера на по- по-бившия кмет. Този сграда, както и складовете в Пловдив, затвора, са паметници с културно-историческо значение. Част от наследството и историята на града. Всички са за затвора. Бог да пази България!!!
   • Ja
    Jack Bauer
    2 -1
    23:57, 12 мар 2020
    Не за затвора, а направо за разстрел. Алчни, ненаядени боклуци.
   • Ма
    Мария
    0 0
    14:14, 13 мар 2020
    Говориш, а нищо не знаеш!
  • 5
   Жо
   Жоро
   5 -8
   18:23, 12 мар 2020
   Било "паметник на културата"..стига майтапи! Тези складове вече за нищо не стават! Трябва всичките в Хасково да ги рушнат...да се отвори терен за ново строителство! Особено тозо големият до пазара, бившият "3-ти номер"...Включително и "Марсата" и тя не става за нищо! Паметник на културата са само някой в София да лапа пачки от разрешителните!!!!
   • Аз
    Аз
    1 0
    08:22, 13 мар 2020
    За Марса въобще не съм съгласен. Една изключително красива и емблематична сграда за гр. Хасково! Мъчно ми става като видя как е оставена на саморазпад. Предспокойно може да се реставрира и да се ползва отново.
  • 6
   Жо
   Жоро павето
   9 -2
   19:28, 12 мар 2020
   Кой ще живее в тези нови сгради, вижте в бадема ново строителство празни апартаменти. Младите в чужбина старите чакат короната да ги довърши, а и поминъкът в областта е на кота нула .
   Защо не превърнат парцела в парк например ?
  • 7
   Аз
   Аз
   0 0
   08:24, 13 мар 2020
   Не беше ли по-добре да я съборят чрез детонация? После за 1-2 дни извозват боклука и готово.

  Хороскоп за 28.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Разумни и прагматични, ще се справите с всяко предизвикателство, независимо от цената. Не позволявайте на финансовите затруднения да ограничават мисленето ви. Проблемите в семейството решавайте спокойно, като говорите и насърчавате останалите също да го правят. Бъдете открити и по-често се вслушвайте в думите им.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С практичен подход ще отдавате предпочитание на онези хора и ситуации, от които бихте имали полза за момента. Ще усвоявате новостите в движение, без това да се отразява на темпото ви. По такъв начин ще поддържате информираността си и ще бъдете конкурентно способни във всеки един момент.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Отнасяйте се с повишено внимание към дребните неща около себе си, за да избегнете конфликтна ситуация. Имате шанс да направите добър избор от многото предложения, които ще получите, ако проявите повече далновидност. Не се колебайте да споделите вълненията си с хората, на които можете да разчитате.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  За домошари като вас, скъпи Раци този ден предлага неизброими възможности. Можете да се развихрите на не едно място и да свършите много полезна работа. Кулинарните ви способности ще бъдат достойно оценени. Държите всичко да е изрядно и правите всичко, за да е така.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Активни и уверени в себе си ще откриете нещото, което сте търсили дълго. Може би там е бъдещето ви. Отношенията с хората от обкръжението ви ще са отлични, което допълнително ще ви подтиква към действия. Ще ви вълнуват успехите на другите, а това ви прави по-добри и толерантни.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще бъдете в добро настроение и ще се радвате на взаимни чувства с близките ви. Добри вести ще ви донесат хора от далече. Запазете търпението си и не изпреварвайте събитията. Скоро ще имате причини да сте по-забързани, ще ви притиснат срокове и по-високи обороти. Починете си.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет е да не рискуват излишно днес. Заложете на сигурните пътища и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията ви. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  От действията ви днес ще зависи дали ще изживеете деня си спокойно или в напрегнато очакване. Някои ще предприемат пътуване, с което ще се опитат да уредят личните си дела. Избягвайте споровете, дори да става дума за дребни неща. Рискувате да си развалите настроението и да получите главоболие.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Рискът, който предприемат мнозина от вас е съвсем оправдан. Оставете времето да докаже правотата ви и бъдете уверени в успеха си. Доверието, което оказвате на познат човек е точно на място и няма основания за притеснение.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промени в плановете ви за днес ви карат да търсите алтернативи, които са максимално приемливи. Това може да се окаже трудоемка задача, но вие сте упорити и не се отказвате толкова лесно. Не пренебрегвайте усилията на човек от обкръжението ви да направи нещо за вас. Ще научите нещо приятно, свързано с обекта на вашите чувства.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес събирате информация относно работата си, която ще ви бъде полезна за в бъдеще. Оставете настрана въпроси, които касаят лично околните, те само могат да ви отдалечат от целите ви. Привлечени сте от интригуваща личност, за която отделяте голяма част от времето си напоследък. Възможно е това увлечение да прерасне в дълбока сърдечна връзка.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
  28 мар 2020

  Случаен виц

  Последни новини