От х:

Днес в x:

Цигари без бандерол и неизрядни водачи в Хасково

Цигари без бандерол иззеха териториалните полицаи от РУ Хасково. Вчера на пътя Хасково-Димитровград те са проверили лек автомобил „Ситроен“, управляван от 48-годишен мъж. В колата с него са пътували мъж на 49г и жена на 28г. В личния им багаж са намерени общо 980 къса безакцизни папироси от различни марки. Те са предадени с протокол, съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

От полицията съобщават още и за бързо производство срещу 30-годишен мъж, управляващ по улица „Районна“ лек автомобил „Опел“. При справката се оказало, че колата не е регистрирана по надлежния ред.

В хасковското управление вчера е задържан 39-годишен водач на „Крайслер“ без регистрационни табели. Полицаите са го проверили и са констатирали, че водачът не притежава свидетелство за правоуправление, а колата е без регистрационни табели. В Тополовград също е установен водач, управляващ колата си „Ваз“ с алкохол. Проверката му е осъществена в родното му село Българска поляна, където дрегерът отчел наличие на 2,15 промила алкохол.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини