От х:

Днес в x:

11 °C

Кметът и областната задействат кризистните щабове заради коронавируса

Във връзка с констатираните 4 положителни проби на коронавирус в България, областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова свиква на извънредно заседание Областния кризисен щаб за ограничаване и борба с коронавируса.

Днес ще заседава и създаденият със заповед на кмета на Хасково Общински кризисен щаб за превенция на коронавируса. Той се свиква съгласно заповедта на министъра на здравеопазването. 

“Мерките, които ще набележим са превантивни и ви уверявам, че няма основание за паника и притеснения! Трябва да се опитаме максимално стриктно да спазваме препоръките на Националния кризисен щаб и съветите на лекарите, за да избегнем опасността от разпространение на заболяването. Бъдете по-отговорни към вашето и общественото здраве.”, призова в социалната мрежа кметът Станислав Дечев.

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Въ
  Въпрос
  24 0
  07:36, 9 мар 2020
  А защо преди 2 дена се насрахте от кючеци
  • До
   Добавка
   11 -7
   07:43, 9 мар 2020
   Турция остана единствената държава в света без Корона Вирус ..
   ....
 • 2
  Га
  Газ
  23 -1
  08:48, 9 мар 2020
  Моля направете нещо за хигиената и превенцията в КАТ!
  целият град виси там!!!
  не перпоръки и табелки, а закони моля!!!!
 • 3
  Ба
  БАЙ КОЛЮ
  6 -6
  09:00, 9 мар 2020
  Паниката е голяма работа !!!!! Нищо по различно от 1 грипна вълна !!!!
 • 4
  Де
  Детелина
  14 -1
  09:13, 9 мар 2020
  Какво правим с големите фирми в които има много работници - Язаки, Химкомбината и т..н.?
 • 5
  Ме
  Менгеле
  15 -4
  09:25, 9 мар 2020
  След като минаха чумите по животни идва ред на човека . Просто демокрация.
  • Jh
   JHB
   4 -7
   09:43, 9 мар 2020
   Пак по-добре от скрита радиация, както беше по времето на умрелите нрб и ссср...
 • 6
  Ра
  Рали
  9 -1
  09:39, 9 мар 2020
  Защо работи пазарът в Димитровград?
 • 7
  Въ
  възмутен
  8 0
  10:24, 9 мар 2020
  кризисен ..кризисни..
  каква е тази неграмотност
  • Па
   Павлов
   2 0
   13:56, 9 мар 2020
   Неграмотност, брат'чет!
 • 8
  Га
  Газ
  9 0
  11:47, 9 мар 2020
  Пазара в Д.град е по желание, ала пазара в КАТ, по задължение!

  Хората ме са длъжни да ги разболяват в тази мръсотия

Хороскоп за 31.03.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В добро настроение ще преминете през днешния ден, вслушвайки се във всичко, което има отношение към вас. Енергично ще се включите в задачите си, в стремежа си да ги приключите навреме и с желаните резултати. Среща с приятели, някои от които ще превърнете в свои бизнес-партньори.
31 мар 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Подтиквани от смели решения ще пристъпите към изпълнение на плановете, без да търсите нечие мнение. Пазете се от преумора, в желанието си да свършите повече работа може да навредите на здравето си. Част от вас ще потърсят ново поприще, с което ще трябва да доказват уменията си отново.
31 мар 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Проявете толерантност към колегите за да си осигурите подходяща работна атмосфера. Много е важно да сте съзидателни, дарявайки топлина и разбиране. Вечерта някои от вас ги очаква приятна изненада свързана с близък човек. Позитивните ви очаквания напълно ще се оправдаят.
31 мар 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Творчески порив събужда у вас желание да работите по осъществяване на скритите си желания. Старанието ви да сте полезни на околните е впечатляващо. Чест ви прави факта, че не изтъквате направеното и продължавате да се грижите според възможностите си. Денят ви ще е ползотворен и интересен от към лични контакти.
31 мар 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Отстоявайте твърдо позициите си и не допускайте вмешателство в личните ви планове. Възможно е да получите новина, която ще ви подейства като стимулатор да работите още по-усърдно. Въздържайте се от семейни спорове, дори да мислите, че сте прави. Силно се нуждаете от оздравителни процедури свързани с изчистване на организма ви. Направете нещо в тази посока.
31 мар 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Въпроси от делови характер ще изместят посоката на притесненията ви днес. Запазете спокойствие, така ще работите по-пълноценно и ще свършите повече. Не си позволявайте да давате мнение по въпроси, които не ви засягат, но засягат други хора. В желанието си да сте полезни ще нараните някой, за което няма да ви прости.
31 мар 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се включите във времето и навреме ще приключите започната задача, още повече, че имате финансова изгода от това. Загрижеността ви за здравето на близък човек ще ви накара да потърсите и друго компетентно мнение, с което бихте добили реална представа за нещата. Мислете позитивно.
31 мар 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Занимават ви професионалните ви дела и не мислите за почивка, но е важно да отделите време и за отпускане. Никой не ви притеснява, по-скоро вие сами стимулирате работоспособността си. Запазете я за следващите дни, когато действително трябва да действате безотказно.
31 мар 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нова възможност за професионална реализация или пък началото на интимна връзка, ще вълнуват повечето от представителните на зодията. Денят е начало на промени в живота ви и ако днес може да не са така осезаеми, то в близките дни ще чувствате все по-силно ефекта им. Налага се да вземете конкретно решение по отдавна вълнуващ ви въпрос.
31 мар 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Пониженията тонус се отразява на здравето и общителността ви. Работете за укрепване на духа и имунитета си. Вземайте допълнително витамини, хранете се здравословно и мислете позитивно. Благодарете за всичко, което имате и ще се почувствате по-добре. За някои от вас денят е свързан с пътувания и срещи.
31 мар 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се опитате да наваксате изоставането си от предишните дни. Отнася се за работата ви. Това ще ви донесе спокойствие и увереност, така че, ако все още не сте започнали – действайте. Интимните връзки ще се задълбочават. Интересът към вас е по-засилен от всякога и не бива да го проигравате.
31 мар 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
31 мар 2020
Последни новини