От х:

Днес в x:

16 °C

Кметът и областната задействат кризистните щабове заради коронавируса

Във връзка с констатираните 4 положителни проби на коронавирус в България, областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова свиква на извънредно заседание Областния кризисен щаб за ограничаване и борба с коронавируса.

Днес ще заседава и създаденият със заповед на кмета на Хасково Общински кризисен щаб за превенция на коронавируса. Той се свиква съгласно заповедта на министъра на здравеопазването. 

“Мерките, които ще набележим са превантивни и ви уверявам, че няма основание за паника и притеснения! Трябва да се опитаме максимално стриктно да спазваме препоръките на Националния кризисен щаб и съветите на лекарите, за да избегнем опасността от разпространение на заболяването. Бъдете по-отговорни към вашето и общественото здраве.”, призова в социалната мрежа кметът Станислав Дечев.

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Въ
  Въпрос
  24 0
  07:36, 9 мар 2020
  А защо преди 2 дена се насрахте от кючеци
  • До
   Добавка
   11 -7
   07:43, 9 мар 2020
   Турция остана единствената държава в света без Корона Вирус ..
   ....
 • 2
  Га
  Газ
  23 -1
  08:48, 9 мар 2020
  Моля направете нещо за хигиената и превенцията в КАТ!
  целият град виси там!!!
  не перпоръки и табелки, а закони моля!!!!
 • 3
  Ба
  БАЙ КОЛЮ
  6 -6
  09:00, 9 мар 2020
  Паниката е голяма работа !!!!! Нищо по различно от 1 грипна вълна !!!!
 • 4
  Де
  Детелина
  14 -1
  09:13, 9 мар 2020
  Какво правим с големите фирми в които има много работници - Язаки, Химкомбината и т..н.?
 • 5
  Ме
  Менгеле
  15 -4
  09:25, 9 мар 2020
  След като минаха чумите по животни идва ред на човека . Просто демокрация.
  • Jh
   JHB
   4 -7
   09:43, 9 мар 2020
   Пак по-добре от скрита радиация, както беше по времето на умрелите нрб и ссср...
 • 6
  Ра
  Рали
  9 -1
  09:39, 9 мар 2020
  Защо работи пазарът в Димитровград?
 • 7
  Въ
  възмутен
  8 0
  10:24, 9 мар 2020
  кризисен ..кризисни..
  каква е тази неграмотност
  • Па
   Павлов
   2 0
   13:56, 9 мар 2020
   Неграмотност, брат'чет!
 • 8
  Га
  Газ
  9 0
  11:47, 9 мар 2020
  Пазара в Д.град е по желание, ала пазара в КАТ, по задължение!

  Хората ме са длъжни да ги разболяват в тази мръсотия

Хороскоп за 12.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще се погрижите за собственото си спокойствие, осигурявайки си повече тишина и време за размисъл. Има върху какво да мислите, работата, семейството, приятелите и многото си несвършени задачи. Някой, който отдавна ви привлича ще скъси разстоянието по между ви. С общи действия отношенията ви ще се развият в желаната от вас посока.
12 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Осъществявате значителен напредък днес благодарение на неуморните си действия в избраната от вас посока. Радвате се на одобрението на всички около себе си, което допълнително ви стимулира да действате в същия дух. Постарайте се да не пренебрегвате личните си ангажименти за сметка на професионалните и по-специално времето, което отделяте за любимия човек.
12 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Силните ви прояви днес ще предизвикат промени около вас. Най-изразени ще бъдат в личен пран. Водени от разбирането си за нещата, ще сложите край на онези, които ви пречат да се чувствате истински и ще вземете решения, променящи в известна степен обичайните ви занимания. Бъдете толерантни и ще ви бъде по-лесно в отношенията с околните.
12 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Избягвайте споровете, дори и да считате, че сте прави. Спокойствието днес ви е по-важно, отколкото изява на красноречието и интелекта ви. Носете багажа си тихо и се съсредоточете към собствените си търсения и потребности. Скоро ще получите дарове, за които трябва да сте подготвени.
12 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Прекарвате по-голяма част от времето си в дребни задачи по дома. Това са все неща, които от отдавна отлагате да свършите. Крайно време е да довършите онова, което сте започнали. Ако не днес, то утре със сигурност ще имате възможност. Добре е да помислите и за бъдещо начинание, което планирате.
12 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С удоволствие ще се заемете с нещата, които ви носят настроение. Срещи, приятелски събирания, родители, деца са част от вълненията ви за днес. Търпеливо и с такт ще насочвате събитията така, щото всички да се чувстват добре. Това го можете и е добре да се замислите дали не е част от мисията ви на тази земя.
12 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предпочитате да прекарате този ден сред близките си, заети с нещо, което ще ви помогне да се разтоварите. Въпреки това обаче е твърде възможно този ден да ви поднесе различни изненади, които ще наложат промени в плановете ви. Не се учудвайте ако в крайна сметка прекарате по-голяма част от деня извън дома си. Няма съмнение обаче че ще се забавлявате добре.
12 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Планирате много задачи за днес и от вас зависи на кои от тях ще дадете преднина. Не позволявайте настроението ви да зависи от нечие благоволение към вас, както и не разпилявайте силите си да влизате в ненужни спорове. Добре ще ви се отрази времето сред природата или в компанията на любима книга.
12 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Интересен и динамичен ден. Благоразположението ви към ваши близки ви кара да се чувствате отлично. Започната на шега авантюра, ще прерасне в дълготрайна, сериозна връзка. От вас зависи дали ще приемете или не интересно предложение. Бъдете уверени в успеха си и със сигурност ще го постигнете.
12 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
И в работата, пък и извън нея, вие днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена както към служебните ангажименти, така и към дома. И вечерта с основание ще може да се поздравите за свършеното. Вниманието на любимите ви хора ще направи удовлетворението ви пълно.
12 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Стари задължения ще ви напомнят за себе си, създавайки у вас отегчение и досада. С повече търпение ще я свършите и ще ви остане време за по-интересни занимания. Нуждаете се от повече спокойствие около себе си, за да чуете шепота на сърцето си и да помислите за бъдещето си.
12 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Голяма част от вас ще са заети с лични дела днес. Справяте се успешно с въпрос, който не сте планирали. Притеснявате се излишно за възникнала ситуация. Имайте търпение и нещата ще се разрешат във ваша полза. Приятел се нуждае от личен съвет, отнесете се сериозно към ситуацията и проявете разбиране.
12 юли 2020

Случаен виц

Последни новини