От х:

Днес в x:

22 °C

Ваня Христова става шефка на Европроектите в община Хасково

Ваня Христова е спечелила конкурса за директор на дирекция „Европейски и национални програми и проекти, екология“, става ясно от обявление в сайта на община Хасково. Тя бе единственият кандидат, допуснат до конкурса и е класирана на първо място, преминавайки тест и интервю.

Заради липса на необходимия професионален опит, до конкурса не бяха допуснати временната шефка на дирекцията Наталия Пачеманова и Надежда Зарева-Ванчева.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (20)

 • 1
  Фу
  Фунчо
  38 0
  14:34, 3 мар 2020
  До кога само по един кандидат.
  • Ху
   Хулиган
   27 0
   18:22, 3 мар 2020
   Кандидата трябва да отговаря на условията за конкурса - три имена и ЕГН.
  • АС
   а съм шефа
   4 -19
   19:34, 3 мар 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
 • 2
  Ха
  Хасковлия
  33 -4
  15:43, 3 мар 2020
  Как така са нямали нужния опит, а са изпълнявали тази длъжност? Така ли се назначават хора без опит, а сега не са допуснати до конкурса ? Кой ги назначи преди да капат заплати на тези длъжности без опит? Това не е ли вид корупция във власта......???
 • 3
  Др
  друг хасковлия
  31 -6
  16:18, 3 мар 2020
  Голям праз, " наш" човек, който ще помага едни европейски пари да отиват в джобовете на " нашите" хора, мене това какво ме грее ?
 • 4
  Си
  Симо
  23 -3
  16:28, 3 мар 2020
  Бе кво ни еня за тия еничари крадливи.Не се наядоха,да се задавят дано до девето коляно! Да пресяда всяка хапка,да изстрадат всеки залък.Амин!
 • 5
  Ев
  Евала
  53 0
  16:46, 3 мар 2020
  Единственият кандидат и е класирана на първо място!!! Уау! Какво съревнование! Какво постижение!
  • 44
   4444
   43 0
   17:27, 3 мар 2020
   А представяте ли си ако беше класирана на 2-ро! хахахахахахахах
 • 6
  Кю
  Кюмуров
  17 0
  17:40, 3 мар 2020
  Едно време след едно състезание между Брежнев и Никсън в-к Правда на първа страница: Брежнев втори, Никсън предпоследен.
 • 7
  Ня
  Някой
  21 -2
  17:42, 3 мар 2020
  Надежда Зарева - Ванчева, спокойно мога да кажа че това е госпожа--жалба! Няма друга като нея в града, не "пада на гърба" си лесно! Преди време "умори" една застрахователна компанията от дела само и само да ги "издои" за повече пари във връзка с едно леко ПТП с мъжът и. Доста пари и дадоха и веднага смениха опела"астрата" с нова кола!
  • Ст
   странен
   26 0
   18:53, 3 мар 2020
   Абсолютна некадърница и лаик в правото. Не прави разлика между районен и административен съд. Иначе вряка та ужас
 • 8
  Ма
  Масажиста
  14 0
  18:45, 3 мар 2020
  А бе вярно ли че някои служители правили масажи на Масларов, то бива подмазване и лизане ама нямат ли достойнство или важното е да са наклона хаха
 • 9
  Из
  Изненадан
  11 0
  18:54, 3 мар 2020
  А кой е Масларов??
  • Ле
   Лес..,....
   6 0
   08:49, 4 мар 2020
   Масларов е директора на общинското лесничейство.
 • 10
  Ст
  Странен
  17 0
  22:26, 3 мар 2020
  А коя е Ваня Христова? Някой да ни информира
 • 11
  Фу
  Футболиер
  18 0
  22:28, 3 мар 2020
  Пак поредната пародия на конкурс с трима кандидати и съвсем случайно двама нямали нужния професионален опит и хоп чудото стана .... И по Коледа стават такива чудесии в случая са мартенски вълшебства хахаха ... Ей кмете кмете коментарче нещо няма ли да има от вас ...
 • 12
  Ни
  Нищо ново
  18 -3
  23:30, 3 мар 2020
  Голям разврат в тая община бе.Много сложно стана,ама иди ги разбери...Кой го слага,къде го слага и на кой го слага? Факт е обаче,че и сексуално и финансово са все задоволени,за нас остава да ловим феромоните им във въздуха,щото пари нема,пък в днешно време и мама на тати безплатно не дава,та и половия живот ни стана криза:))))
 • 13
  Пе
  ПЕНСИОНИРАН ГОЛЕМЕЦ
  11 0
  09:42, 4 мар 2020
  За петнадесет години от 2000 до 2015 съм бил в комисиите на над 50 конкурса в областите Сливен, Стара Загора, Хасково, Кърджали Пловдив и Смолян. На някои съм бил председател, на други съм бил член. За всички конкурси преди да се обявят , вече от София беше определено лицето, за което се прави конкурса. Така , че ПЪЛНО БЕЗСМИСЛИЕ Е ОБЯВЯВАНЕ НА КОНКУРС. Нека шефа си назначава когото си хареса и да се знае, че ТОЙ го е назначил и ТОЙ отговаря когато се издъни протежето му и да СИ ОТИВАТ ЗАЕДНО КОГАТО ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ.
  • 85
   854
   5 0
   10:05, 4 мар 2020
   Много си прав ! Винаги е било така, така е и сега.....и може би и ще бъде !
 • 14
  Ро
  робин ход-дог
  6 0
  10:02, 4 мар 2020
  драги читатели,другари и другарки,госпожи и господа.Всички сте наясно,че конкурса се прави едва тогава,когато е намерен наш и сигурен човек,който да заеме съответната важна и отговорна длъжност.И понеже от него ще зависи известно време дебелината на вътрешната подплата на някои джобове,то той трябва да бъде НАШ човек.Кой ще ти рискува с някакъв си конкурс.А конкурсът ,ако не знаете е съвсем прозрачен,открит при затворени врати и с тайно НАДДАВАНЕ.И по мое време с такъв конкурс принц Джон прецака Ричи лъвското сърце.Ама накрая го яде дебелия от народа.И при вас отива натам,и то скоро.

Хороскоп за 21.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
21 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
21 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
21 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
21 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
21 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
21 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
21 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
21 сеп 2020
Последни новини