От х:

Днес в x:

27 °C

Ваня Христова става шефка на Европроектите в община Хасково

Ваня Христова е спечелила конкурса за директор на дирекция „Европейски и национални програми и проекти, екология“, става ясно от обявление в сайта на община Хасково. Тя бе единственият кандидат, допуснат до конкурса и е класирана на първо място, преминавайки тест и интервю.

Заради липса на необходимия професионален опит, до конкурса не бяха допуснати временната шефка на дирекцията Наталия Пачеманова и Надежда Зарева-Ванчева.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (20)

 • 1
  Фу
  Фунчо
  38 0
  14:34, 3 мар 2020
  До кога само по един кандидат.
  • Ху
   Хулиган
   27 0
   18:22, 3 мар 2020
   Кандидата трябва да отговаря на условията за конкурса - три имена и ЕГН.
  • АС
   а съм шефа
   4 -19
   19:34, 3 мар 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
 • 2
  Ха
  Хасковлия
  33 -4
  15:43, 3 мар 2020
  Как така са нямали нужния опит, а са изпълнявали тази длъжност? Така ли се назначават хора без опит, а сега не са допуснати до конкурса ? Кой ги назначи преди да капат заплати на тези длъжности без опит? Това не е ли вид корупция във власта......???
 • 3
  Др
  друг хасковлия
  31 -6
  16:18, 3 мар 2020
  Голям праз, " наш" човек, който ще помага едни европейски пари да отиват в джобовете на " нашите" хора, мене това какво ме грее ?
 • 4
  Си
  Симо
  23 -3
  16:28, 3 мар 2020
  Бе кво ни еня за тия еничари крадливи.Не се наядоха,да се задавят дано до девето коляно! Да пресяда всяка хапка,да изстрадат всеки залък.Амин!
 • 5
  Ев
  Евала
  53 0
  16:46, 3 мар 2020
  Единственият кандидат и е класирана на първо място!!! Уау! Какво съревнование! Какво постижение!
  • 44
   4444
   43 0
   17:27, 3 мар 2020
   А представяте ли си ако беше класирана на 2-ро! хахахахахахахах
 • 6
  Кю
  Кюмуров
  17 0
  17:40, 3 мар 2020
  Едно време след едно състезание между Брежнев и Никсън в-к Правда на първа страница: Брежнев втори, Никсън предпоследен.
 • 7
  Ня
  Някой
  21 -2
  17:42, 3 мар 2020
  Надежда Зарева - Ванчева, спокойно мога да кажа че това е госпожа--жалба! Няма друга като нея в града, не "пада на гърба" си лесно! Преди време "умори" една застрахователна компанията от дела само и само да ги "издои" за повече пари във връзка с едно леко ПТП с мъжът и. Доста пари и дадоха и веднага смениха опела"астрата" с нова кола!
  • Ст
   странен
   26 0
   18:53, 3 мар 2020
   Абсолютна некадърница и лаик в правото. Не прави разлика между районен и административен съд. Иначе вряка та ужас
 • 8
  Ма
  Масажиста
  14 0
  18:45, 3 мар 2020
  А бе вярно ли че някои служители правили масажи на Масларов, то бива подмазване и лизане ама нямат ли достойнство или важното е да са наклона хаха
 • 9
  Из
  Изненадан
  11 0
  18:54, 3 мар 2020
  А кой е Масларов??
  • Ле
   Лес..,....
   6 0
   08:49, 4 мар 2020
   Масларов е директора на общинското лесничейство.
 • 10
  Ст
  Странен
  17 0
  22:26, 3 мар 2020
  А коя е Ваня Христова? Някой да ни информира
 • 11
  Фу
  Футболиер
  18 0
  22:28, 3 мар 2020
  Пак поредната пародия на конкурс с трима кандидати и съвсем случайно двама нямали нужния професионален опит и хоп чудото стана .... И по Коледа стават такива чудесии в случая са мартенски вълшебства хахаха ... Ей кмете кмете коментарче нещо няма ли да има от вас ...
 • 12
  Ни
  Нищо ново
  18 -3
  23:30, 3 мар 2020
  Голям разврат в тая община бе.Много сложно стана,ама иди ги разбери...Кой го слага,къде го слага и на кой го слага? Факт е обаче,че и сексуално и финансово са все задоволени,за нас остава да ловим феромоните им във въздуха,щото пари нема,пък в днешно време и мама на тати безплатно не дава,та и половия живот ни стана криза:))))
 • 13
  Пе
  ПЕНСИОНИРАН ГОЛЕМЕЦ
  11 0
  09:42, 4 мар 2020
  За петнадесет години от 2000 до 2015 съм бил в комисиите на над 50 конкурса в областите Сливен, Стара Загора, Хасково, Кърджали Пловдив и Смолян. На някои съм бил председател, на други съм бил член. За всички конкурси преди да се обявят , вече от София беше определено лицето, за което се прави конкурса. Така , че ПЪЛНО БЕЗСМИСЛИЕ Е ОБЯВЯВАНЕ НА КОНКУРС. Нека шефа си назначава когото си хареса и да се знае, че ТОЙ го е назначил и ТОЙ отговаря когато се издъни протежето му и да СИ ОТИВАТ ЗАЕДНО КОГАТО ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ.
  • 85
   854
   5 0
   10:05, 4 мар 2020
   Много си прав ! Винаги е било така, така е и сега.....и може би и ще бъде !
 • 14
  Ро
  робин ход-дог
  6 0
  10:02, 4 мар 2020
  драги читатели,другари и другарки,госпожи и господа.Всички сте наясно,че конкурса се прави едва тогава,когато е намерен наш и сигурен човек,който да заеме съответната важна и отговорна длъжност.И понеже от него ще зависи известно време дебелината на вътрешната подплата на някои джобове,то той трябва да бъде НАШ човек.Кой ще ти рискува с някакъв си конкурс.А конкурсът ,ако не знаете е съвсем прозрачен,открит при затворени врати и с тайно НАДДАВАНЕ.И по мое време с такъв конкурс принц Джон прецака Ричи лъвското сърце.Ама накрая го яде дебелия от народа.И при вас отива натам,и то скоро.

Хороскоп за 10.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Пестете енергията си и не се захващайте с нови дела. Ще овладеете конфликт на работното място, породен от недоразумение или нечие желание за показност. Пазете силите си за моментите, в които е нужно да сте борбени и самокритични едновременно. Предстоят ви важни срещи, от представянето ви ще зависят следващите ви проекти.
10 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Професионалните ви позициите позволяват да наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите. Нечие не възприемчиво отношение няма да ви смути, защото сте убедени в правотата си. Можете да сдържате емоциите си и да бъдете последователни в действията си.
10 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се вълнувате повече от присъствието на човек, който не крие чувствата си към вас. Може би това означава нова любов или дълготрайно приятелство. Във всички случаи ще се насладите на близостта си. Доволство от постигнатото ще споходи и деловите представители на знака, предстоят им бързи реализации.
10 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Жаждата ви за пътешествия ще ви постави в условия да избирате между две възможности. Затрудненията ви ще се от любознателен характер, по отношение на финансите си не се притеснявайте. Професионалните ви проекти и намерения ще ви срещнат с подходящите хора, с които да ги осъществите.
10 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Предстоят ви задължения, които едва ли ще са ви по сърце. Приемете го като предизвикателство и мислете за това какво бихте правили в свободното си време. Среща със стар, но добър приятел ще разнообрази деня ви и ще ви накара да се почувствате много по-добре. Не бъдете прекалено мнителни към близките си.
10 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Дори да са възможни несполучливи професионални контакти днес, не се отказвайте. Това само ще ви покаже, силата ви е в самостоятелните изяви. В интимните си отношения с партньора се доверете на взаимността и зачитане на другия. Днес това ще е особено наложително. Здравето ви изисква повече внимание, като не пренебрегвате съветите на специалистите.
10 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
10 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия. Заложете на открития диалог и се вслушайте в мнението на опонентите си. Това е във възможностите ви, както и други полезни неща, които очакват вниманието ви днес.
10 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
За да се избавите от неудовлетворението, което изпитвате напоследък, се захванете сериозно с работата си. Периодът е подходящ за сключване на сделки със значителни материални придобивки за вас. Бъдете по-смели, отстоявайте интересите си и ще се справите. Ставащото е знак за идващи успехи и завоевания на нови позиции.
10 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Израстването в кариерата и бизнеса изискват да сте поне на нивото на конкуренцията. В тази връзка днес ще заложите на обучението и повишаване на квалификацията си, и бъдете сигурни, че времето ви няма да е загубено. Предпазвайки се от изкушения, ще вървите напред. Приятелска среща.
10 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Променете отношението си към случващото се и живейте с положителна нагласа, за да получите удовлетворение от работата си. Поставяйте си непосредствени задачи и проявете постоянство в преследването на дългосрочните си планове. Резултати от интервю за работа ще ви направят фаворити, бъдете готови.
10 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес много зависи от способността ви да се приспособявате. Не прекалявайте с ласкателствата и бъдете по-сдържани в отношенията си с непознати. Прекомерната ви чувствителност може да ви изиграе лоша шега. Не взимайте на сериозно всяка хрумнала ви мрачна мисъл.
10 юли 2020
Последни новини