От х:

Днес в x:

20 °C

Ваня Христова става шефка на Европроектите в община Хасково

Ваня Христова е спечелила конкурса за директор на дирекция „Европейски и национални програми и проекти, екология“, става ясно от обявление в сайта на община Хасково. Тя бе единственият кандидат, допуснат до конкурса и е класирана на първо място, преминавайки тест и интервю.

Заради липса на необходимия професионален опит, до конкурса не бяха допуснати временната шефка на дирекцията Наталия Пачеманова и Надежда Зарева-Ванчева.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (20)

 • 1
  Фу
  Фунчо
  38 0
  14:34, 3 мар 2020
  До кога само по един кандидат.
  • Ху
   Хулиган
   27 0
   18:22, 3 мар 2020
   Кандидата трябва да отговаря на условията за конкурса - три имена и ЕГН.
  • АС
   а съм шефа
   4 -19
   19:34, 3 мар 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
 • 2
  Ха
  Хасковлия
  33 -4
  15:43, 3 мар 2020
  Как така са нямали нужния опит, а са изпълнявали тази длъжност? Така ли се назначават хора без опит, а сега не са допуснати до конкурса ? Кой ги назначи преди да капат заплати на тези длъжности без опит? Това не е ли вид корупция във власта......???
 • 3
  Др
  друг хасковлия
  31 -6
  16:18, 3 мар 2020
  Голям праз, " наш" човек, който ще помага едни европейски пари да отиват в джобовете на " нашите" хора, мене това какво ме грее ?
 • 4
  Си
  Симо
  23 -3
  16:28, 3 мар 2020
  Бе кво ни еня за тия еничари крадливи.Не се наядоха,да се задавят дано до девето коляно! Да пресяда всяка хапка,да изстрадат всеки залък.Амин!
 • 5
  Ев
  Евала
  53 0
  16:46, 3 мар 2020
  Единственият кандидат и е класирана на първо място!!! Уау! Какво съревнование! Какво постижение!
  • 44
   4444
   43 0
   17:27, 3 мар 2020
   А представяте ли си ако беше класирана на 2-ро! хахахахахахахах
 • 6
  Кю
  Кюмуров
  17 0
  17:40, 3 мар 2020
  Едно време след едно състезание между Брежнев и Никсън в-к Правда на първа страница: Брежнев втори, Никсън предпоследен.
 • 7
  Ня
  Някой
  21 -2
  17:42, 3 мар 2020
  Надежда Зарева - Ванчева, спокойно мога да кажа че това е госпожа--жалба! Няма друга като нея в града, не "пада на гърба" си лесно! Преди време "умори" една застрахователна компанията от дела само и само да ги "издои" за повече пари във връзка с едно леко ПТП с мъжът и. Доста пари и дадоха и веднага смениха опела"астрата" с нова кола!
  • Ст
   странен
   26 0
   18:53, 3 мар 2020
   Абсолютна некадърница и лаик в правото. Не прави разлика между районен и административен съд. Иначе вряка та ужас
 • 8
  Ма
  Масажиста
  14 0
  18:45, 3 мар 2020
  А бе вярно ли че някои служители правили масажи на Масларов, то бива подмазване и лизане ама нямат ли достойнство или важното е да са наклона хаха
 • 9
  Из
  Изненадан
  11 0
  18:54, 3 мар 2020
  А кой е Масларов??
  • Ле
   Лес..,....
   6 0
   08:49, 4 мар 2020
   Масларов е директора на общинското лесничейство.
 • 10
  Ст
  Странен
  17 0
  22:26, 3 мар 2020
  А коя е Ваня Христова? Някой да ни информира
 • 11
  Фу
  Футболиер
  18 0
  22:28, 3 мар 2020
  Пак поредната пародия на конкурс с трима кандидати и съвсем случайно двама нямали нужния професионален опит и хоп чудото стана .... И по Коледа стават такива чудесии в случая са мартенски вълшебства хахаха ... Ей кмете кмете коментарче нещо няма ли да има от вас ...
 • 12
  Ни
  Нищо ново
  18 -3
  23:30, 3 мар 2020
  Голям разврат в тая община бе.Много сложно стана,ама иди ги разбери...Кой го слага,къде го слага и на кой го слага? Факт е обаче,че и сексуално и финансово са все задоволени,за нас остава да ловим феромоните им във въздуха,щото пари нема,пък в днешно време и мама на тати безплатно не дава,та и половия живот ни стана криза:))))
 • 13
  Пе
  ПЕНСИОНИРАН ГОЛЕМЕЦ
  11 0
  09:42, 4 мар 2020
  За петнадесет години от 2000 до 2015 съм бил в комисиите на над 50 конкурса в областите Сливен, Стара Загора, Хасково, Кърджали Пловдив и Смолян. На някои съм бил председател, на други съм бил член. За всички конкурси преди да се обявят , вече от София беше определено лицето, за което се прави конкурса. Така , че ПЪЛНО БЕЗСМИСЛИЕ Е ОБЯВЯВАНЕ НА КОНКУРС. Нека шефа си назначава когото си хареса и да се знае, че ТОЙ го е назначил и ТОЙ отговаря когато се издъни протежето му и да СИ ОТИВАТ ЗАЕДНО КОГАТО ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ.
  • 85
   854
   5 0
   10:05, 4 мар 2020
   Много си прав ! Винаги е било така, така е и сега.....и може би и ще бъде !
 • 14
  Ро
  робин ход-дог
  6 0
  10:02, 4 мар 2020
  драги читатели,другари и другарки,госпожи и господа.Всички сте наясно,че конкурса се прави едва тогава,когато е намерен наш и сигурен човек,който да заеме съответната важна и отговорна длъжност.И понеже от него ще зависи известно време дебелината на вътрешната подплата на някои джобове,то той трябва да бъде НАШ човек.Кой ще ти рискува с някакъв си конкурс.А конкурсът ,ако не знаете е съвсем прозрачен,открит при затворени врати и с тайно НАДДАВАНЕ.И по мое време с такъв конкурс принц Джон прецака Ричи лъвското сърце.Ама накрая го яде дебелия от народа.И при вас отива натам,и то скоро.

Хороскоп за 29.03.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Общуването с близките ви днес ще ви донесе спокойствие и увереност за бъдещето. С лекота ще решите домашните проблеми. Не унивайте. Разчитайте повече както на собствените си сили, така и на подкрепата им. Делата, започнати днес ще завършат с успех. Хубавите емоции и настроения ще ви направят и по-добри.
29 мар 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вървите неотклонно по пътя, който сте си избрали. Макар и бавно, постигате целите си и това ви изпълва със задоволство. Не сте склонни да се поддавате на влиянието, което някои хора се опитват да наложат над вас. Следвате единствено собствените си принципи и не се интересувате от то приказките на околните. Сърдечният ви партньор има нужда от помощта ви.
29 мар 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Обкръжението на близките ви хора внася спокойствие в душата и мислите ви. Заедно ще решавате възникващите въпроси и ще планирате бъдещето си. Ще разчитате както на собствените си сили, така и на подкрепата им. Всичко започнато днес обещава да завърши с успех.
29 мар 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Колебанията ви са напълно излишни. Действайте решително и желаните резултати ще се превърнат в реалност. Не се тревожете за половинката си, тя се справя чудесно и без вашите напътствия. Не прекалявайте със загрижеността си.
29 мар 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Живейте с повече увереност в себе си. Не позволявайте да ви потискат нечии чужди комплекси. Освободете се от привързаностите си, ако търсите щастието. Правете нещата, от които ще получите удовлетворение. Постигнатото ще ви направи по-смели, дръзки и вдъхновени. Ще поставите началото на бъдещите си успехи.
29 мар 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Оставете вълната на проблемите да мине над главата ви, без да ви засегне. Любовта е тази, която ви закриля, съветва и направлява. Вслушайте се в съветите на любимия човек. Днес вие сте едно цяло. Доверете му се и заедно решавайте. Посветете се на изкушенията на една страстна любов. Този свят е сякаш само за вас двамата.
29 мар 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Шумът и суетата не са сред представите ви за неделен ден. Във възможностите ви е да бъдете по-внимателни и добри с околните, без да ги притеснявате с претенциите си. За това потърсете тихо място за отмора, където да останете насаме със себе си и мислите си. Нечия любов ще ви помогне да се възстановите от стреса и даде сили за нови предизвикателства.
29 мар 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Пролетният ден ще привлича много от вас навън, сред природата. Там ще получите тласък на идеи и по-късно с лекота ще вземате решенията си. За да откриете пътя ви е нужна добра ориентация и подготвеност, а вие ги имате и двете. Ще срещнете подкрепа, щом сте готови да я приемете.
29 мар 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Финансови несгоди и свързаните с тях семейни взаимоотношения ще притесняват много от вас. В очакване сте нещо добро да се случи, но за това ви е нужна надеждна подкрепа, с повече аргументи в своя защита, ще се справите. Консултация със специалист ще облекчи оплакванията ви и направи по-леко и бързо да преминат неразположенията ви.
29 мар 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Направете нужното, за да запазите доброто настроение на всички около вас. А някои от вас ще получат покана за излет сред природата. Не се колебайте дълго. Разходката, освен че ще ви разтовари, ще ви зареди с много положителна енергия и приятни емоции.
29 мар 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Отдайте се на почивка, заслужили сте я. Работата в къщи може и да почака. Правете неща, които ви доставят удоволствие, четете, гледайте телевизия, мързелувайте активно. Вижте се с приятели, веселете се и забравете за грижите. До вас ще достигне вест, която може да ви провокира към нови търсения.
29 мар 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете по-сдържани в оценките си за хората. Рискувате много, ако споделите мнението си с неподходящия човек. Не прибързвайте с отчаянието, съвсем скоро ще ви се открият прекрасни шансове за реализация.
29 мар 2020
Последни новини