От х:

Днес в x:

Младите футболисти на "Хасково" подариха на кмета шампионска купа

Изображение 1 от 6

    Малките футболисти от ФК “Хасково“ подариха на кмета на Хасково шампионската купа от турнира в Оризари за деца, родени пред 2011 и 2012 година, съобщиха от общината. Децата, техните треньори и родители бяха приети от градоначалника Станислав Дечев. Те му разказаха за трудните победи, които са спечелили по време на своя първи турнир. Футболистите от „Хасково“ са записали четири поредни победи - над „Чавдар“ с 5:3, над „Лион“ (Пловдив) с 2:0, над „Орлета“ (Пазарджик) с 13:0 и над „Тракия“ с 4:1.

    Днес Станислав Дечев поздрави лично всеки от шампионите: Миран Мехмедали, Алпай Салим, Денис Гергинов, Димитър Борисов, Арда Дуран, Димитър Василев, Емир Хаджиев, Иво Иванов, Мустафа Шериф, Янислав Янчев, треньора им Тихомир Танев, както и президента на клуба Илиан Киряков.

    „Продължавайте да побеждавате, вашите победи ни радват. Но много по-важно е, че тези победи ви окриляват и ви мотивират да тренирате и да ставате все по-добри“, каза Станислав Дечев. Заедно с децата, треньорите и родителите кметът обсъди състоянието на спортните бази в Хасково и вариантите за ремонт и поддръжка на местата за тренировка и подготовка на децата.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Чо
      Чобата
      13 0
      19:13, 2 мар 2020
      Тия дечица,при тях всичко е истинско.Не са се докоснали още до мръсотията!
    • 2
      Ор
      Орфей 30
      5 0
      05:33, 3 мар 2020
      Малките футболисти имат най-добрите треньори,дават всичко от себе си.Само ХАСКОВО⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
    Последни новини