От х:

Днес в x:

13 °C

Топола се стовари върху кабинка на паркинг

Изображение 1 от 5

  Силният вятър този следобед в Хасково за малко не отвори голяма беля на паркинг в града.

  Хибридна топола край реката беше изтръгната и се стовари в късния следобед върху кабинката на контрольорите на паркинга в близост до промишления пазар по бул „България“. Няма пострадали хора.

  На мястото на инцидента пристигна и шефът на Общинското предприятие „Екопрогрес“ Щерю Янев.

  Той обясни, че тополата е била маркирана, като част от акцията за санитарна сеч на опасните дървета, която върви в момента. „Беше предвидена за премахване днес, но явно силният вятър ни изпревари. Добре, че няма пострадали“, коментира Янев. поривите на вятъра днес стигаха на моменти до 40-50 км.в часа.

  На място екипи режат дървото и то ще бъде отстранено.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   66
   666999
   21 -4
   19:16, 24 фев 2020
   И общинските кратуни отишли на оглед като че ли не живеят в този град и не знаят за какво става въпрос.
  • 2
   Кд
   КДК
   17 -4
   19:17, 24 фев 2020
   Сега вече няма непознати думи:
   Тва с каскета ли е шефа на ЕП.да го *** в педала...
  • 3
   Ей , научил съм ги мойте "лъвчета" да правят Холивудска драма даже от пръдня
   • 11
    11111
    13 -3
    19:25, 24 фев 2020
    хибридна топола-хибридната война на опозицията. Даже и тополите са срещу нас.Ало Гешев...
  • 4
   Мр
   Мръчков
   6 -4
   22:54, 24 фев 2020
   Егати тъпата тема и тъпите постове ! За гроб и хибридните тополи разбрахме,, обаче още не сме разбрали къде са забравили да споменат за бейовете и маймуната ?
  • 5
   Ми
   Милчо
   9 -1
   07:17, 25 фев 2020
   Точно този ден решили да я секат...то бива лъжа, ама чак толкова!! Тия тополи пречат!!! Създават проблеми! Засадете други дървета!
  • 6
   Ня
   някой
   8 -1
   09:24, 25 фев 2020
   Щели днес да я секат.Да бе сигурно така е било.Имаме подадено заявление за проблемно дърво на което клоните бият по новата санирана изолация при вятър наклонено е опасно.Отговор има че ще бъде оправено уж е минала и комисия.Сега да чакаме да падне или да разбие фасадата че едно хубаво да ви осъдя.Пълно безхаберие от институциите екопрогрес и община.От подаден сигнал април 2019 год.Като стане белята тогава действате след дъжд качулка.А за въпросното дърво Бадема бл4 Вх А ще чакаме някой да изрови решението и да си свърши работата за която му плащат от моите данъци

  Хороскоп за 28.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Разумни и прагматични, ще се справите с всяко предизвикателство, независимо от цената. Не позволявайте на финансовите затруднения да ограничават мисленето ви. Проблемите в семейството решавайте спокойно, като говорите и насърчавате останалите също да го правят. Бъдете открити и по-често се вслушвайте в думите им.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С практичен подход ще отдавате предпочитание на онези хора и ситуации, от които бихте имали полза за момента. Ще усвоявате новостите в движение, без това да се отразява на темпото ви. По такъв начин ще поддържате информираността си и ще бъдете конкурентно способни във всеки един момент.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Отнасяйте се с повишено внимание към дребните неща около себе си, за да избегнете конфликтна ситуация. Имате шанс да направите добър избор от многото предложения, които ще получите, ако проявите повече далновидност. Не се колебайте да споделите вълненията си с хората, на които можете да разчитате.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  За домошари като вас, скъпи Раци този ден предлага неизброими възможности. Можете да се развихрите на не едно място и да свършите много полезна работа. Кулинарните ви способности ще бъдат достойно оценени. Държите всичко да е изрядно и правите всичко, за да е така.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Активни и уверени в себе си ще откриете нещото, което сте търсили дълго. Може би там е бъдещето ви. Отношенията с хората от обкръжението ви ще са отлични, което допълнително ще ви подтиква към действия. Ще ви вълнуват успехите на другите, а това ви прави по-добри и толерантни.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще бъдете в добро настроение и ще се радвате на взаимни чувства с близките ви. Добри вести ще ви донесат хора от далече. Запазете търпението си и не изпреварвайте събитията. Скоро ще имате причини да сте по-забързани, ще ви притиснат срокове и по-високи обороти. Починете си.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет е да не рискуват излишно днес. Заложете на сигурните пътища и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията ви. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  От действията ви днес ще зависи дали ще изживеете деня си спокойно или в напрегнато очакване. Някои ще предприемат пътуване, с което ще се опитат да уредят личните си дела. Избягвайте споровете, дори да става дума за дребни неща. Рискувате да си развалите настроението и да получите главоболие.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Рискът, който предприемат мнозина от вас е съвсем оправдан. Оставете времето да докаже правотата ви и бъдете уверени в успеха си. Доверието, което оказвате на познат човек е точно на място и няма основания за притеснение.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промени в плановете ви за днес ви карат да търсите алтернативи, които са максимално приемливи. Това може да се окаже трудоемка задача, но вие сте упорити и не се отказвате толкова лесно. Не пренебрегвайте усилията на човек от обкръжението ви да направи нещо за вас. Ще научите нещо приятно, свързано с обекта на вашите чувства.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес събирате информация относно работата си, която ще ви бъде полезна за в бъдеще. Оставете настрана въпроси, които касаят лично околните, те само могат да ви отдалечат от целите ви. Привлечени сте от интригуваща личност, за която отделяте голяма част от времето си напоследък. Възможно е това увлечение да прерасне в дълбока сърдечна връзка.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
  28 мар 2020
  Последни новини